Autor Zpráva
peke
Profil *
Zdravím.. zkuste se mrknout na tento projekt a zhodnotit výsledek.. ps.: podotýkám, že je to trošku kapacitně větší :o) Díky... http://www.kperoutka.cz
Timy
Profil
1) odkazy typu klikni zde se nepoužívají
2) ...v magazínu DigitálníFoto -- vzhledem k tomu, že předchozí dvě modré položky (inetdesign a ZDE) byly odkazy, tohle by měl být taky odkaz nebo bych to barevně neodlišoval
3) jo a ještě - stránky by zasloužily lepší title

jinak pěkný:-)
japlavaren
Profil
V pohodéééééé. Neviem, kolko by som to robil (vzhľadom na to, že neviem flash!!)
Petra z Votic
Profil
Co říct - jedná se o ukázkový případ jak to nemá být.

Flash je pěkný, blikátka blikají, ale kde je alternativní XHTML verze?
Jak si mám zvětšit písmenka, když jsou tak malinká, jak si to mám vytisknout, ... ?.

Přístupnost přece nikdo neřeší ........
Fred
Profil
Hází mi to tam nějaký chyby v js konzoli
Chyba: plugin.SetWindow is not a function
Zdrojový soubor: javascript: function jsScriptObject(obj) { this.wrappedJSObject = obj; } jsScriptObject.prototype = { evaluate : function(expression) { return new jsScriptObject(eval(expression)); } }; var plugin = document.embeds['kp']; plugin.SetWindow(new jsScriptObject(window),331161185);
Řádek: 1

Dal bych asi jiný title než KP
Udělat tu alternativní verzi by bylo rozumné.
Nejsem otrok přístupnosti, ale jako hrubá chyba se mi jeví to poblikávání nápisu osobní portfolio a blesku u foťáku (epilepsie).
Je to velmi pěkné
Šlaha
Profil
Píše s o mNě
Boy
Profil
Petra z Votic

Petro kdo říkal, že to tak nemá být? Není přece nikde napsáno v pravidlech tvorbě webu ve flashi, že se má vždy udělat náhradní xhtml verze. Podle mě je to věc každého a není nutností. Jo a jen tak tu verzi pro tisk by mohl dát, to je závažná chyba, přitom by jen stačilo aby text dal jako dynamický a selektivní a někdo s IQ nad 100 by si to snad myší označil a vytisknul a co se týče vytisknutí obrázku, tak tady by byla na nic. Navíc nevím, proč jsi tam nedal autor watermark, aby zabránil nezákonému kopírování fotografií.

Pro autora stránek.

Jinak flash jako takový vypadá dobře, jenže jde vidět, že autor má rád víc PhotoShop, FW nebo něco podobného, protože tam nevidím žádnou vektorovou grafiku, kromě nápisů. A přitom flash se používá ke tvorbě webů hlavně kvůli té velké výhodě požitelnosti vekotrové grafiky.

Ještě něco. Ten web je asi tak ohromně velký protože jsou v něm obrázky a ty jsou velké, proč jsi ty fotky nenechal nahrávat externě s preloadrem? Hmm tak si říkám, že si tu někdo usnadnil práci na úkor funkčnosti a rychlosti.

Result:
1. Dát text jako dynamický selektivní
2. Zmenšit velikost třeba tím, že budeš fotky načítat externě do Movie Clipu.
Boy
Profil
Pozor !!!

být tebou tak tohle téma založím v " Názor na můj flash" Zkritizujou ti to totiž lidi, kteří flashi rozumí a nebude tam nikdo zaujatý proti flashi a tak podobně.
Kaeru
Profil
Hej!!!!!!!!! Tak to je moc. Je to sice pěkný, ale na vytáčeném připojení se mi to načítalo cca 4 minuty!!!!!
kliknout na ten odkaz někde z vyhledávače desetkrát bych to zrušil a šel jinam. Stálo by za zvážení to datově trochu osekat.
Petra z Votic
Profil
Podle mě je to věc každého a není nutností.

Stačí strávit jednu hodinu s postiženými, když pracují na počítači a uvidíš, že je to nutnost.

Nebo oni snad nemají právo na informace???


Mají


Za 4 minuty si raději prohlédnu patnáct konkurenčních webů :))
peke
Profil *
Hmm... zajímavé reakce, každopádně díky za kritiku a budu se snažit to napravit... co se týče watermarku, myslím že to není nutné, poněvadž asi 90% uživatelů nemá nainstalovaný dekompiler swf souborů.. dynamický text, přemýšlel jsem o tom a asi máte pravdu... 4 minuty loading, problém, fotky jsou původem big-resolution a při kompresi menší než 50% ve formátu jpg už za moc nestojí :(, alternativa v xhtml se plánuje a bude... jinak něco o mě je snad správně s M a E s háčkem :) nebo nevím :) Pokud je tu ještě něco tak říkejte... Díky všem ;) Peke
Boy
Profil
Petra z Votic

Já jsem s postiženými nestrávil jen jednu hodinu. Jestli ti něco říká Dům pro zrakově postižené ve Vlaštovičkách, který je jediný v ČR a možná i ve střední Evropě, tak mám v něm spoustu nevidomých přátel. Jednu nevidomou jsem dokonce už učil matematiku. Taky vím, jak to mají těžké při hledání na internetu, ale je to každého věc jakou cílovou skupinu chce oslovit.

Pro Peke

No s tím watermarkem. Kdybych byl někdo, kdo by chtěl zkopírovat tvé fotky a prohlašovat je za své vlastní, tak by mi to stálo za tu "námahu" stisknout tlačítko Print Screen a třeba ve PhotoShopu si výsledný obraz ořezat a mám tvou fotku bez dekompilátoru !
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0