Autor Zpráva
monarcha
Moderátor DoubleThink: Přesunuto ze zaniklé kategorie Názor na můj Flash.

Docela mě zaujalo
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=22&topic=1 0571, do týhle doby jsem vůbec netušil, že flash něco podobnýho umí. Tak jsem zkusil otestovat tenhle způsob kreslení a výsledek (spíš jen takovej malej testík) je tady. Teda ona je to hrozná hovadina, ale nedalo mi to, abych se s tim nepochlubil:)
xavier32
Profil *
monarcha

Asi najaktivnejsie je tam to prve tlacitko ostatne su tam asi len tak :-))
flz
zelatina :D
nemesix
ako si to spravil?-bolo to velmi zlozite?
monarcha
je to jenom skriptování. Nejdřív si vytvoříš prázdnej MC, a pak v každym frejmu vgymažeš obsah tohohle MC a nakreslíš tam polygon. Nejvíc dalo práci vyhrát si s polohou vrcholů toho polygonu...
2xist
ahoj,hele nechces udelat treba nejakej tutorial(ja to nejak nepobral) na tohle nebo jestli o tom nekdo neco nevite,ja myslim,ze by to spousta lidi uvitala,kdyby to bylo vice vysvetlene ?..hm ?
Anonymní
Profil *
ahoj
PerToon
Mě by fakt zajímalo co někdo sleduje tím že do nějaký diskuze napíše ahoj....
monarcha
PerToon - zdá se mi, že to občas lidi dělají, aby byl příspěvek někde nahoře_no ale neřekl bych, že je to tenhle případ, v týhle sekci ty nový příspěvky nepřibývají zrovna rychle

2xist - na vysvětlování moc nejsem, stejnak by to dopadlo tak jako v tom textu nahoře. Ale jestli chceš, tak ti můžu poslat zdroják...napiš mi na icq
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0