Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Peta8 Profil |
#1 · Zasláno: 3. 5. 2010, 22:27:44
Ahoj,
spíchnul jsem si takovou jednoduchou fotogalerii (fotoherbář), kde se dá procházet, mezi jednotlivými druhy rostlin. Chci se zeptat na Váš názor, jak moc nepříjemné je, když se při přechodu na nový druh fotky načítají a stránka trochu problikne/problikává. Možná to taky trochu přeháním, ale jesli to třeba není závadné pro epileptiky (myšeno vážně). Děkuji za odpověď. Odkaz: http://www.nabla.cz/obsah/biologie/rostliny/byliny/prehled/brcal-mensi.php |
||
Ostřa Profil |
#2 · Zasláno: 3. 5. 2010, 22:58:11
„Možná to taky trochu přeháním, ale jesli to třeba není závadné pro epileptiky (myšeno vážně).“
Ano, je to možné, ale už samotné dívání se do počítače je pro ně nebezpečné - opravte mě jestli se pletu. Galerie je jednoduchá, ikdyž k účelu asi postačující. U některých druhů je mnoho velice podobných obrázků. |
||
Peta8 Profil |
#3 · Zasláno: 4. 5. 2010, 11:20:32
Tak to problikávání dělá jen IE. Předpokládám, že to bude rychlostí zpracování JS. V patičce je totiž Google Analytics.
|
||
Peta8 - bez hesla Profil * |
#4 · Zasláno: 4. 5. 2010, 15:02:37
Zároveň se tedy zeptám, zda se toho protivného blikání lze nějak zbavit, prosím.
|
||
Chamurappi Profil |
#5 · Zasláno: 4. 5. 2010, 15:14:39
Reaguji na Petu8:
„Tak to problikávání dělá jen IE.“ Však tam také máš naskriptované, aby to bliklo: oldBodyText = document.body.innerHTML; reg = /<ABBR([^>]*)>([^<]*)<\/ABBR>/g; newBodyText = oldBodyText.replace(reg, '<ABBR $1><SPAN class=\"abbr\" $1>$2</SPAN></ABBR>'); document.body.innerHTML = newBodyText; <body> => znovu se vykreslí obrázky.
Mimochodem: <script src="../../../../../js/abbr.js" type="text/javascript"></script> |
||
Peta8 - bez hesla Profil * |
#6 · Zasláno: 4. 5. 2010, 16:15:00
Děkuji.
Kořenové adresy znám, ale jsem čuně. K Pěstujeme web: Měl jsem v úmyslu to doplnit, ale už to nepůjde, web není můj. |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0