Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Cpk Profil |
Zdravím, chcel by som sa spýtať na váš názor. Pracujem na redizajne portfolia.
čo si o tom myslíte ? : http://new.peterjurkovic.sk/ Ďakujem za názory Moderátor Chamurappi: Téma nadepisujte názvem/adresou webu!
|
||
sarojan Profil |
#2 · Zasláno: 2. 6. 2010, 18:14:23 · Upravil/a: sarojan
Parádne, akurát mám pripomienku k textu, síce na starej stránke, ale snáď to nevadí, nepoužívajte, prosím, spojenie "baví ma", je to spojenie, ktoré si ľudia stotožňujú s deťmi a neformálnym textom, do formálneho rozhodne nepatrí a formálny text webová stránka rozhodne je.
Mimochodom, text je perfektný, pán je asi poriadkumilovný puntičkár. :) A pozor na vypnuté obrázky, síce sa to čítať dá, ale pozor! |
||
Taurus Profil |
#3 · Zasláno: 4. 6. 2010, 18:12:43
Je to hezký, moc, ale nevím, asi bych si dal na portfolio něco kreativnějšího. Je to takové sterilní, decentní. Vážně dobrá práce, ale pro firmu, ne pro stránku s referencemi. S vypnutými styly nevidím obrázkové texty, IE6 a 7 blbne, šiknul by tiskový styl,
sarojan: formálny text webová stránka rozhodne je To určitě není. Záleží taky, jak chceš vystupovat. Když se to umí, jde to i bez sterilních formalismů vyvolávajících odstup. Psaná obecná čeština se taky dá psát hezky, lidsky, přitom na úrovni. |
||
happy Profil |
#4 · Zasláno: 4. 6. 2010, 20:10:05
Cpk:
napiši jen co se mi nelibi 1, když přejíždím po horním menu, vadí mi čekat naspozdený efekt. spoždění bych zrušil 2, pokud najedu na obrázek administračního systemu a pak na obrázek lupy divne mi to začne problikavat 3, na "referenci" nejde přečíst datim pokud na ni nenajedu. bud ho dej čitelně i bez najetí nebo ho bez najetí zruš uplně 4, nelibí se mi jak po najetí na podkategorii se barva změní z hezké černé na takouvu tu světlejší černou 5, v patičce jsou některé texty na hranici čitelnosti. celkově je to na mě až moc "aktivní" téměř cokoli na co najedu začne nějak měnit barvy apod. ale i tak bych to hodnotil kladně |
||
Cpk Profil |
#5 · Zasláno: 4. 6. 2010, 20:47:19
Ďakujem za názory. Skusím na vami spomínaných chybách ešte popracovať. Pravdepodobne aj ten hover v menu zruším alebo upravím.
Čo sa týka formálosti stránky, chcel som ju taku formálnejšu, resp. tú sekciu Portfolio. Momentálne mám rozpracovanú sekciu O mne, ktorú som sa snažil spraviť viac neformálne. |
||
Nox Profil |
#6 · Zasláno: 4. 6. 2010, 21:42:26
Celkově dost hezké
Nesedí mě ty titly u menu nahoře To zprůhledňování je u referencí vlevo dole už trochu divoký, přijde mi že to tak nekoordinovaně bliká... ani v tom nevidim důvod tam by nemuselo být žádné Když odjedu z náhledu tak to blikne 2x atd., taky to dost podivně bliká... V horní části je defakto 1 primární barva, možná by mohla být ještě jedna; utlumil bych glow na logu "Tvorba web stránok" je docela těžko čitelné Twitter pták:hover je vizuálně o pixel výš |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0