Autor Zpráva
Kráťa
Profil *
Ahoj,
dělám stránky lidem s nadváhou. Co bych tam měl ještě zlepšit?
Díky za všechny názory.
Na kuličky
Kráťa
Profil *
A nikdo nenapíše...
pyty
Profil
peknee
farby podobne ako na pixyho strankach
osobne som nenasiel nic, co by mi vadilo
AnubiSeth
Profil
:) je to pěkný... malou výtku bych měl k tomu nadpisu co je vedle hrošíka... mě se nelíbí ;_) ale ostatním třeba jo...
a ještě něco... pro internetové stránky je lepší volit písmo bezpatkové... lépe se čte ;)
Kráťa
Profil
Dík, já obyčejně volím Verdanu, ale tento web jsem jim dělal podle jejich materiálů, aby měli všude stejné. Patkové jsem zvolil právě kvůli tomu nadpisu, aby bylo všude totéž :-(
crater
Profil
zdár Káťo:
- sponí menu je v Opeře špatně zobrazeno
- když kliknu na jiný jakyk, tak mi zmizne nabídka jazyků, dále pak poslední aktualizace, a to poslední bude asi svátek lidí, navíc i u cizího jazyka zůstane české menu :o)
- ty barvy a design jsou v pohodě :-)
- dole je zbytečně moc prázdného místa proč???
- sem koukal na ten zdrojovej kód a zdá se mi místy i srandovní :-D
- na celém webu se mi zobrajují (i v jiných prohlížečích) takové tenké čárečky vodorovně, to nevypadá moc hezky
MVK
Profil *
1. Pěkné barvy, hezky sladěno.
2. Obrovská anketa - to je tak důležitá?
3. CSS umí i float, margin, padding. Ten milion obrázků je příšerný.
4. Zapomeňte na iframe.
5. Proč tag font, když používáte CSS?
6. font-color? Nějak si nevzpomínám, že by CSS něco takového obsahovalo.
Kráťa
Profil
Ten web delám vlastně od počátku, co jsem začal se stránkami, ne vždy vše předělám, takže tam zůstávají i staré věci. Po kliknutí na cizí jazyk se zobrazí pouze ta jedna stránka, co mi ji přeložili, ostatní tedy memá cenu nijak předělávat (asi, možná, snad, kéžby...).
Ty tenké čárečky, to bude asi dělat velké písmo v prohlížeči, či větší rozlišení, nevím, já to ještě neviděl, mám malý monitor, ale už mi to říká druhý člověk, až někde seženu alespoň obrázek, tak to zkusím předělat. Možná bude stačit udělat větší ty žluté okraje tabulek, nebo něco úplně nového a je to.
Anketa je důležitá :-)
Koukám že font-color :-) vymýšlým nové věci. Asi jak jsem před tím používal font color... Nojo, já to ještě neumím, budu se učit.
No teď jsem rád za iframe, před tím to byl frameset a neuměl jsem to ani předělat, s tím menu se potýkám už snad 524 let. Zkusím obtékaný div (nebo neobtékaný?) ono to iframe má výhodu na editaci, jelikož v něm je pouze jeden soubor a stránky s php, mujweb nepodporuje. Nebo už jo? Na jiném hostingu se název XXXL ani nedá zaregistriovat.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.