Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
mgiel Profil |
#1 · Zasláno: 15. 6. 2010, 17:35:45
Hotsnack.cz
Prosím koukněte na web, napište nějaký názor, nápad, prostě co Vás napadne, co by chtělo ještě vylepšit a upravit, nebo celé předělat. Budu rád jak za kritiku tak i pochvalu .) Díky Jediné s čím si nevim rady teda vůbec, jsou textové stránky, příjdou mi hrozně ..... laciné. S tim bych potřeboval poradit asi nejvíc. Děkuji předem |
||
mckay Profil |
#2 · Zasláno: 15. 6. 2010, 17:59:59
mgiel:
(1) Napadá mě, že se to nevejde do 1024*768 (2) Design působí docela pohodovým dojmem i se mi líbí. Sem tam se mi stane, že se překliknu na jinou stránku, změní se nadpis, ale zbytek zůstane stejný... nevím proč (Opera 10.52). |
||
pavuk Profil |
#3 · Zasláno: 15. 6. 2010, 18:13:11
Ty stránky se mi líbí, dostal jsem na ty věci chuť :-)
Když kouknu na úvodní stránku, líbí se mi celá, další už tolik ne... Já myslím že je to způsobené tou prázdnou plochou pod přihlašovacím formulářem a úplnou absencí jakékoliv grafiky nebo třeba fotografií v článcích, typicky v "nejčastějších dotazech". Je to takový prázdný. Proč třeba nenechat přihlašovací formulář obtékat textem? Nebo sem tam vrazit ilustrační foto přes šířku bílé stránky? |
||
mgiel Profil |
#4 · Zasláno: 15. 6. 2010, 18:35:36
Dobrá zkusím tam proložit text ještě asi několika fotkami, jen musim asi najít takové, aby to mělo smysl.
S tou šířkou, stránka má 916 px tušim tak by se měla vejít v pohodě, pokud teda nepočítáš ještě bublinky a pozadí, to je už spíše myšleno pro monitory 1024 a vejš. |
||
pavuk Profil |
#5 · Zasláno: 15. 6. 2010, 18:42:57
Zkus udělat mozaiku z jednotlivejch výrobků, třeba jen 50x50px, dát je vedle sebe jako lištu na šířku stránky, můžou se i opakovat. Sice nejsem žádnej extrémní estét a webgrafik, ale třeba by to šlo.
Na 1024*768 se stránka vejde, ale při otevření je posunutá vlevo a musíš rolovat horizontálním posuvníkem abys jí dostal na střed a tím celou zviditelnil |
||
mgiel Profil |
#6 · Zasláno: 15. 6. 2010, 19:19:48
Jo takhle :) diky za tip , ja to vyzkousim na necem menšim teda.
|
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
Mistr Profil |
#7 · Zasláno: 19. 6. 2010, 00:24:13
mgiel:
(1) Ujednoť si označování. V menu máš jednu z položek pojmenovanou Eshop. V textu titulní stránky ovšem píšeš Pokračovat do e-shopu. (2) Nejen znalci sémantiky by Tě asi příliš nepochválili za část kódu ze stránky Kontakt: <p><strong>Michal Marek<br /><span style="font-weight: normal; ">Dolní Dobrouč 560<br /></span></strong>561 02<br />IČ: 87164531<br />Tel: +420 775 682 287 </p> (3) Na stránkách nepoužívej podtržení pro nic jiného než jsou odkazy. Jen tím mateš návštěvníky. Viz texty Postup: a Upozornění : ve stránce Návod k přípravě. (4) Před dvojtečku nepatří mezera. Mám teď na mysli nadpisek Upozornění : , který jsem zmiňoval již v předchozím bodě. (5) Myslím, že by Ti neuškodilo si přečíst zdejší stránku Interpunkce na webu. |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0