Autor Zpráva
xlubax
Profil *
Zdravím :) Prosím o rady či tipy co vylepšit na stránkách. http://opengallery.over.cz/
Zejména mám problém stím, že bych potřeboval nějakou efektivní formu jak vkládat články ( php SQL datábaze? )
Děkuji za každou radu.
Mistr
Profil
xlubax:
(1) Proč není logo klikací?
(2) Je to stránka o obuvi, že? Soudě tak alespoň podle obrázku v záhlaví.
(3) Ve stránce Kontakty je souvislý hutný text bez jakéhokoliv rozdělení podnadpisky, mezerami apod. Ten nebude nikdo číst.
(4) Tlačítko RSS by se mohlo po najetí myšky na něj zbarvit do oranžova, co Ty na to? Třeba nějak takhle:

(5) Nerozumím smyslu výpisu znalostí ve stránce O projektu. To jako, že projekt (tyto stránky) mají základní či velmi dobré znalosti Javy, MS Office, Flashe apod., ano?
imploder
Profil
Text odstavců vytéká (Firefox 3.6.4): screenshot
Totéž v Opeře 10.10.
V Chromiu je to v pořádku, tam nevytéká.
xlubax
Profil *
1)Pracuji natom :)
2) pouze logotyp :)
3) změním děkuji
4)Tlačítko mi ve všech prohlížečích barvu mění :) pomocí javasciptu se mění dva obrázky :)
5) pouze poznámka o autorovi

imploder: Testováno na více prohlížečích nejen na mém pc a vše je funkční.

Každopádně děkuji za rady.
imploder
Profil
xlubax:
imploder: Testováno na více prohlížečích nejen na mém pc a vše je funkční.
Vytíká to. Nevymýšlím si.
xlubax
Profil *
To sem samozřejmě neřekl viz screen, ale čímto muže být?
Chamurappi
Profil
Reaguji na xlubaxe:
Máme hodnotit stránky, nebo ten jeden půlmegový obrázek, na který se snažíš všelijakými divnými a nepříliš funkčními metodami napasovat texty?
Ten kmitající efekt v menu je otravný.

ale čímto muže být?
Stačí jen nepatrně zvětšit či zmenšit písmo a všechno se ti rozsype. Web není obrázek, má být pružný.
Je to tedy tím, že děláš mezery mezi články pomocí prázdných odstavců:
<div class="clanky">
  <p>&nbsp;</p>
  <p>&nbsp;</p>
  <h1 align="center" class="style1">iPhone OS4 jailbreak návod UNLOCK 3G/2G.</h1>
  <p>Již nyní je možné si váš telefon odemknout a používat aplikace 3tích stran a také zvýšit využití vašeho telefonu. Upozorňujeme, že nenseme žadnou odpovědnost za případné chyby či poškozní vašeho telefonu.Pokud nebude jailbreak uspešný doporučujeme provést restore a udělat jb znovu. </p>
  <p><a href="jailbreak.html">ČÍST VÍCE</a></p>

  <p>&nbsp;</p>
  <p>&nbsp;</p>
  <p>&nbsp;</p>
  <p>&nbsp;</p>
  <p>&nbsp;</p>
  <p>&nbsp;</p>
  <p>&nbsp;</p>
  <p>&nbsp;</p>
  <p>&nbsp;</p>

  <h1 align="center" class="style1">Grafický návod na instalaci iOS 4</h1>
  <p>
Instalace je vlastně automatický proces při, kterém stačí pouze „párkrát kliknout a je hotovo“. Po aktualizaci itunes na aktuální verzi což je 9.2. A připojení vašeho telefonu pomocí usb do počítače vás itunes sám vyzve aktualizaci na tento operační systém. Před samotnou aktualizací doporučujeme použít nástroj backup (zálohu) a také mít telefon plně nabitý. Nyní je možné přistoupit samotnému updatu.</p>
  <p><a href="iphoneos4.html">ČÍST VÍCE</a></p>
  
  <p>&nbsp;</p>
  <p>&nbsp;</p>
  <p>&nbsp;</p>
  <p>&nbsp;</p>

  <p>&nbsp;</p>
  <p>&nbsp;</p>
  <p>&nbsp;</p>
Což je šílené. A také se snaž zapomenout na absolutní pozicování.
xlubax
Profil *
Jak sem psal víše :) Potřebuji stímto problémem poradit :) Nevím jak efektivně vkladat texty tak aby byli na svém místě :) Jinak je to muj první web sem "grafik" a snažím se to hodit do kodu :) :) takže se mě neukamenujte za chyby :) Stím menu ten efekt se mi docela líbí. Ale jaké menu doporučujete? :)
Miloš
Profil
Chamurappi:
Ten kmitající efekt v menu je otravný.
Já už ho před tím taky varoval, ale on si nedal říct: „2. Menu ano javascript je občas obtěžující to uznávám ( když je to odnož javascriptu), ale ponechám jí tam.“ – komu není rady…

xlubax:
4)Tlačítko mi ve všech prohlížečích barvu mění :) pomocí javasciptu se mění dva obrázky :)
Proč pomocí javascriptu? Nestačilo by CSS? :hover a background-image, případně průhledný obrázek se změnou hodnoty background-color
Mistr
Profil
xlubax:
4)Tlačítko mi ve všech prohlížečích barvu mění :)
Ve Firefoxu 3.6.3 se žádná změna neprojevuje.

5) pouze poznámka o autorovi
Ano, to mne samozřejmě napadlo, ovšem proč je to umístěno zde? Na autorových osobních stránkách to své místo má, ale zde?
Johnik
Profil
Proč je v designu použita ikonka "Fl", když Apple zásadně odmítá flash? A vůbec, k čemu tam ty ikonky jsou?
xlubax
Profil *
Johnik :) Pojem design ti nic neříká? :) Hodlám tam vkládat také grafické tutoriály :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: