Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Odkaz
čo si o tom myslíte?
keď chcete napísať niečo typu "online hier je už plno, je to zbytočnosť" tak ani nepíšte pls
shaggy
Profil
Je to super, úžasné, presne takýto projekt chýbal na česko-slovenskom webe (zjavne chceš počuť iba to, čo sa ti páči, takže ti pravdu písať ani nebudem).

Anonymní:
nepíšte pls
Pls bol natoľko znechutený z ľudí, ktorí nezniesli negatívne názory, že sem prestal úplne písať. Preto sa nemusíš báť, že by ti pls napísal niečo nepríjemné.
Anonymní
Profil *
shaggy:
:D to akože čo je zlé na tej stránke teda? :)
janharvalik
Profil *
jak jsi udělal ten chat ? Mě u něj chybí historie.
Anonymní
Profil *
janharvalik:
históriu to nemá pretože nemám nato miesto v DB
Webb
Profil *
Anonymní:
jojo docela se mi to líbí, oprotí některým ktere tu jsou je to fantastické:)

ale tu reklamu od googlu bych nedávál do sekce odkazy, mě jako odkazy nepřijde, zatim jsem je nikdy nepoužil:P
a možná jinou barvu pod tím, ale nevim jak to bude vypad, třeba skusit.
Mno a na pravym menu, bych zarovnal všechno a nebo nic, máš tam něco ve středu a něco na levem kraji takže to vypada trošku hloupě.

Hr v menu bych dal nějaky font, nebo čárkovaně. Samostantý hr bez upravy barvy nebo mezer mi přijde strašný. Ale možná se to nelíbí jenom mě:)

Ale máš to fajn:)
Webb
Profil *
Anonymní:
to se ti tam nevleze jedna tabulka?
Anonymní
Profil *
Webb:
v DB mam len 40MB a s toho uz 0,2MB zabera cca 400 hier a myslím že história by ajtak nikoho nezaujímala, veď to nieje pokec ale iba chatík :)
shaggy
Profil
Anonymní:
to akože čo je zlé na tej stránke teda?
A to ti môžem napísať? Ja sa bojím, že mi potom zakážeš písať do tejto témy :(

Ale keď to chceš, tak:
1. kód, starý, nemoderný, zlý. Alebo máš pocit, že takto sa zapisuje nadpis a robia sa jednotlivé obsahové "bloky": http://hrajsa.4fan.cz/images/najhranejsie.png?
2. obsah - myslel som si, že je to web o hrách a nie o tom, koľko má fanúšikov na Facebooku. Nechápem prečo sú ako prvý obsah stránky práve tí fanúšikovia.
3. dizajn - nepáči sa mi to, pôsobí to ako web z rokov 1997-2000.
4. tlačítka "Hrajsa" - okrem toho, že medzera medzi slovami je takmer neviditeľná, vadí mi, že je to javascriptové tlačítko, ktoré otvára nové okno. Nemám rád popupy, myslel som, že sa prestali používať pred desiatimi rokmi.

A hlavne je to celé zbytočné, je to len x-tý klon webu o hrách. Sú ich desiatky, napíš mi jeden dôvod, prečo používať práve ten tvoj?
Webb
Profil *
a našel jsem chybičku, to logo bych dal pryč nebo zmenčil, protože hra se ti tam nevleze.
Ja mam rád když je to celkem velké nebo dát tlačítko na zvětčováni a zmenčováni.

http://hrajsa.4fan.cz/hraj.php?id=279
nejde vidět spodni lišta hry.
Anonymní
Profil *
shaggy:
1. kód je jedno aký je, deti zaujíma len to že im pôjde hra
2. to myslím že tiež nikomu neprekáža ale pohode :)
3. mne sa páči :D
4. tam medzera ani nieje..
5. stačilo mi to zaspamovať 4 krát na pokeci a už mi tam chodia ľudia sami :)

Webb:
ok dik to aj mne robi na niektorych hrach
Anonymní
Profil *
Zaujímalo by ma ako tam píšete tie prázdne správy do chatu :/
Webb
Profil *
Anonymní:
vážne myslíš že budeš potřebovat tolik místa? 40mb máš místa ješte na 80 000 v tom tvém měřítku:p
Webb
Profil *
Anonymní:
Zaujímalo by ma ako tam píšete tie prázdne správy do chatu :/

stačí odeslat mezera
Anonymní
Profil *
Webb:
Ďakujem :) aj to opravím
shaggy
Profil
Anonymní:
Keď ti je všetko z toho, čo som ti vytkol, jedno, tak prečo sa nás pýtaš na názor?
Anonymní
Profil *
shaggy:
aby som vedel aké to je podla teba :P

_____________
v chate som to odosielanie medzier zakázal podmienkou
if($testSpravy!=" ") ale keď niekto odošle 2 medzeri tak sa zasa odošle prázdnota..
ako mám toto vyriešiť? :)
Nox
Profil
nejdřív na to použij trim() a pak testuj empty()

jinak souhlas.... flash hry po miliardkráté ve špatném provedení... kdyby to mělo něco unikátního nebo nějaký zaměření aspoň...
Anonymní
Profil *
Nerozumiem tej funkcii trim(), také nechápavé príklady sú na php.net nerozumiem čo to robí?
shaggy
Profil
Anonymní:
Neviem prečo, ale ja som zatiaľ s príkladmi na php.net nemal problém - nech som im povedal čokoľvek, všetko pochopili (myslím, že nechápavý bude niekto iný, nie tie príklady).
Mám dve pripomienky:
1. tu sa hodnotí tvoja stránka, ak máš nejaké otázky ohľadom php, skús si vybrať vhodnejšiu kategóriu.
2. ja pri trim() vidím napísané Strip whitespace (or other characters) from the beginning and end of a string, zrozumiteľnejšie to už ani nemôže byť.
Webb
Profil *
když neumiš anglincky tak si to najdi česky
http://interval.cz/clanky/php-prace-s-retezci-v-php-podruhe/
Anonymní
Profil *
Webb:
když neumiš anglincky tak si to najdi česky
ďakujem :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0