Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Kraftwerk Profil * |
#1 · Zasláno: 17. 7. 2010, 14:15:52
|
||
laloo Profil * |
#2 · Zasláno: 17. 7. 2010, 16:12:33
OMG. Takže:
prečo je anketa v AJ zelená farba-hroznééé prečo je vyhľadávač dole??? kto alebo čo je kraftwerk??? na 100% by to malo byť v titulke a štýl nadpisov je veľmi škaredý. Sorry, ale príliš starý štýl. Kebyže sme v roku 1980.. OK... |
||
jenikkozak Profil |
#3 · Zasláno: 17. 7. 2010, 17:26:57
Klasicky - chybí klikací hlavička;
Jako obyčejného návštěvníka mne návštěvnost nezajímá (a není tak obrovská, aby bylo nutno se jí chlubit); Pro jaké prohlížeče (ne)umíte stránky optimalizovat, mě také nezajímá; Vyhledávání dole na stránce je naprosto nadbytečné, pochybuji, že je někdo použije, když je úplně jinde, než by jej hledal; Uživatelé jsou též zvyklí u odkazů na ručičku, je tu nějaký pádný důvod, proč tento zvyk měnit? |
||
Kraftwerk Profil * |
#4 · Zasláno: 17. 7. 2010, 18:42:11
laloo:
No, víš, ten styl má být poněkud retro... ;o) |
||
Kraftwerk Profil * |
#5 · Zasláno: 18. 7. 2010, 00:01:52
Změnil jsem tedy ten vyhledávač a přidal do banneru odkaz na homepage. Nestoudnost mého designu možná pochopíte po navštívení oficiálního webu skupiny, pokud je teda neznáte: oficiálky
|
||
Časová prodleva: 10 dní
|
|||
peta Profil |
#6 · Zasláno: 27. 7. 2010, 15:38:22 · Upravil/a: peta
Co tema, to problem s odsazenim a barvami :)
Mam FF a nemam full screen. * Vlevo menu Informace je uplne nalepene na okraji. * Vlevo nadpis menu je maly, netucny a tudiz se na cernem podkladu spatne sce * Vlevo polozky menu jsou male sede a tudiz se na cerne spatne ctou * obsah, male pismo, cerna barva, sedive, necitelne * obsah vlajka UK vypada takhle: http://cs.wikipedia.org/wiki/United_Kingdom http://axpsu.fpf.slu.cz/~web/web-docu/navrh2/navrh2.htm Vim, taky nemam zadny zazrak, ale aspon se to podoba * obsah odkazy jsou nepodtrzene! dost krize, kdyz prvni 3 tematu tu obsahuji seznam castych chyb; co se ale tyce seznamu pisnicek, nebo, co to prave mam, tam to podtrzeni asi neni dobre. Jenze to se da brat jako extra prvek stranky, ale pro zbytek stranky bych to podtrhaval * logo, zbytecne zabira prostor * seznam clenu a galerie fotek maji rozdilny vzhled. chci jen rici, ze by mi tam pasoval tez bily ramecek. Dalsi problem tam je, ze velikost nahledu neni stejna. je takovy problem vyrazat z fotky stejne nahledy * Kraftwerk.com/.de - take mas rozdilne nahledy Jinak celkove to pusobi prijemne. Jen proste, kdyz bych si to prohlizel, tak bych prohlizeci zakazal css, aby se to dalo cist. Jo, v nahledu tisku se ti objevuje menu a dalsi veci, co uzivatel asi tisknout nechce. |
||
Kraftwerk Profil * |
#7 · Zasláno: 29. 7. 2010, 21:28:37
peta:
Pokud používáte Firefox, tak nechápu, jak může být písmo velikosti 8 points nečitelné. Mezi miniaturou své vlajky a reprodukovaným originálem nevidím až na mírný barevný odstín znatelné odchylky, zkuste mi vytvořit lepší emblémek 26x14 pixelů... Velikost náhledů ve fotogalerii není stejná, protože každý obrázek má jiný poměr stran, nicméně žádná delší strana náhledu nepřesahuje délku 100px, takže nevím, v čem je problém... Ano, vyřezat náhledy je problém, radši tedy generuju miniatury. |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0