Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Mesiah Profil |
Ahoj,
mám za úkol web pro eshop prodávající piersing a podobné šperky. Jde o ještě nedodělanou šablonu, o takových hrubých chybám vím, ale pište všechny, které Vás napadnou... Je testovaný jen ve Chromu, takže pro všechny ostatní obrázkové odkazy budete mít orámované... ^^ Piercing Jewelery Moderátor Chamurappi: Téma nadepisujte názvem/adresou webu.
|
||
Pan X Profil |
#2 · Zasláno: 20. 7. 2010, 23:06:41
Povedené....
Mě se to líbí. Jenom bych nějak nastyloval i to tlačíto na vyhledávání |
||
tiso Profil |
#3 · Zasláno: 20. 7. 2010, 23:18:22
Mesiah: chcelo by to:
- väčšie písmo - hover pre všetky odkazy - vymyslieť niečo iné s tým logom, neviem komu a podarí dešifrovať ten názov. Mne to viac ako design pripomína wireframe, bude to tým minimalizmom a použitými farbami. |
||
mckay Profil |
#4 · Zasláno: 21. 7. 2010, 00:04:28
Mesiah:
„Je testovaný jen ve Chromu, takže pro všechny ostatní obrázkové odkazy budete mít orámované... ^^“ Opera ne. Trochu mi to připomíná na aukro.cz položku "moje aukro" :). Zde se nachází patička... ehm, ehm :-). Trošku nevýrazné neaktivní položky v rozjetém menu. Jinak je to pěkné. |
||
Mistr Profil |
#5 · Zasláno: 21. 7. 2010, 13:05:32
Mesiah:
(1) Políčka (nadpisky) v černém pruhu jsou nestejně dlouhé. Nepůsobí to ustrojeně. (2) Textu pod hlavním obrázkem bych dal větší vertikální rozestup mezi řádky. (3) V drobečkovém menu Ti ujel symbol mezi jednotlivými položkami, ne? Nebo bude takhle vychýlen schválně? (4) Písmo položek Stříbrné a Plastové ve svislém menu je vůči pozadí velmi nekontrastní. Nač? (5) Naspodu stránky jsou dvě částky. Asi je jedna s DPH a druhá bez, avšak proč to tam není uvedeno? (6) Je možné si nastavit počet objednávaného zboží? Jedno, dvě atd. Zatím nikoliv. (7) Absence klikacího loga. |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0