Autor Zpráva
srameld
Profil
Pekný deň prajem ! Prosím Vás o ohodnotenie tejto web stránky Odkaz
Ďakujem ... :)
Taurus
Profil
Omlouvám se, ale toto mě dost zklamalo. Plno okecávání, které se dá zkrátit na pětinu a praxe - reference - jen tři obrázky. Navíc texty se špatnou typografií a dost reklamní, namísto psané lidsky. Pak těch sedm bodů proč vybrat právě vás...

1) zkusil jsem Firefox, IE6 a 7. Funkční je pouze Firefox; psaní podle w3c naní záruka ničeho
2) padá kvůli bodu 1, navíc pestré jsou až moc, používáte ostrý kontrast (bílé pozadí / černý text)
3) grafika na profesionální úrovni se takto nedělá, podívejte se na současný trend
5) neřekl bych

Nikde nevidím stránku o přístupnosti, tiskový styl, odsazování textů není hezký, špatný line-height...

Vyberte si - buď změňte (ne)profesionální reklamní tón na uvolněné texty, kdy jako studenti nabízíte své služby, nebo si najměte grafika, copywritera a kodéra, aby jste se tomu, co nabízíte, aspoň přiblížili. Možná je můj tón dost drsný, ale nemám rád, pokud si někdo na něco hraje a vydělává na tom, kdy půlka z toho není pravda.
denCo
Profil
správne sa zobrazujú na každom počítači
nemalo byť myslené na každom prehliadači?
inak súhlasím s Taurusom
srameld
Profil
ale ie 6 je mrtva uz aj google uz nevyvija pre nho
shaggy
Profil
srameld:
ale ie 6 je mrtva uz aj google uz nevyvija pre nho
Keď urobíš Google, tak potom môžeš IE6 ignorovať.

Keby to robilo nejaké dieťa ako svoju prvú stránku a netvárilo sa ako profesionálne webdizajnérske štúdio, tak je to celkom podarené. Ale v tomto prípade je to odpad, inak sa to hodnotiť nedá.
- Grafika? Hmm, pravdepodobne ste asi programátori a na grafiku nemáte čas, pretože po grafickej stránke je to veľmi, veľmi zlé (zastaralé, odfláknuté, nepekné).
- Hlavička. Neviem, či mi viac vadí absencia klikacieho loga (chvíľu mi trvalo, kým som zistil, že Služby sú vlastne úvodná stránka), alebo ten prázdny div, ktorý má v sebe vložený obrázok celej hlavičky. A predpokladám, že ti ako kolega kolegovi nemusím vysvetľovať, prečo to je zlé.
- Kontakt. Daniel Šramel - IT Fresh - to je nejaká sro-čka? Alebo živnostník? Lebo nikde nevidím bližšie údaje (IČO atď.). A keďže na stránke "O nás" hovoríš o vás ako o tíme, tak predpokladám, že je to sro-čka s netradičným menom. Alebo je to opäť ten božský komplex kedy jeden človek hovorí o sebe v množnom čísle (veľmi bežné v dnešnej dobe u kvázi-webdizajnérov).

Pripomienky k obsahu:
- Stránka Prečo my: Pracujeme s najmodernejšou technológiou, ktorá zvýši rýchlosť a efektívnosť Vašej web stránky o 70% ... - prezraď nám o akú technológiu ide. Pretože mne to zavádza dosť veľkým klamstvom.
- Stránka Internet marketing, časť SEO: Akým spôsobom to docielime?... Obsah je oddelený od grafiky - preto to na svojej stránke nepraktikuješ, hej?
- pätička: dodržujeme W3C - ako sa "dodržuje W3C"? To som ešte neskúšal.
srameld
Profil
dodrzovanie znamena ze sa riadime standardmi vies? :) inac kakujem za krituku budem sa snazit napravit svoje chyby
shaggy
Profil
srameld:
Neodpovedal si na to zrýchlenie stránok o 70%, môžem to teda brať tak, že je to klamlivé vyjadrenie, áno?
srameld
Profil
nie je to tak ze nepouzivam tabulky, som cital ze tabulky dost spomaluju....
srameld
Profil
ozaj aku farbu pisma by si tu pouzil ty?
shaggy
Profil
srameld:
dost“ = 70%? Je to podložené nejakým výskumom? Alebo nejaký zdroj? Alebo je to len tak vycucané z prsta?

A tiež by ma zaujímalo, prečo sa snažíš skryť odkazy pred návštevníkmi? Na úvodnej stránke e-mail, alebo nadpisy Tvorba web stránok, Internet marketing sú odkazy, ale keby som si nevypol štýly, tak si to ani nevšimnem.
srameld
Profil
to som cital na vela blogov :) ale je to tak tabulky spomaluju viem to s vlastnych skusenosti
tiso
Profil
Hodnotenie: zbytočné grafické prvky, nelogický html kód, otrasné CSS. Skôr, než ponúkať tvorbu stránok za peniaze, tak by si sa mal ešte veľa vecí naučiť.
srameld
Profil
tiso:
co je to nelogicky?
Bubák
Profil
Vzhled v IE7 neodpovídá vzhledu v ostatních prohlížečích.
Nejmodernější technologie na zvýšení rychlosti stránek není XHTML, ale HTML. To není pokus o flame, ale reakce na blábol o nejmodernějších technologiích.
<br/> je odřádkování a prázdné místo brkem nebo sledem brk dělají akorát začátečníci.
Nechápu, proč jedné části stránky dodržuješ dodatek C pro XHTML1.0, a o kousek dál už ne.
Zbytečné používání průsvitných PNG obrázků zvyšuje datovou náročnost.
/ si podle mého názoru nezaslouží být samostatnou položkou seznamu.
Mít slovo "Kontakt" jako samostatný odstavec? Já bych to tipnul na nadpis.
Tomu se říká "přemnožené třídy", taky obvyklé u začátečníků, kteří neumí pracovat s kontektem:
<div class="up_2"><ul class="m"><li class="m"><a class="menu" title="Služby" href="sluzby">Služby</a></li>


Nezazněla pochvala, vidím cool URL a až na výjimky s 32bit PNG je grafika optimalizovaná na malý datový objem.

Dodatek, kritika:
Chybí klikací hlavička.
Čím se liší tykle stránky? www.itfresh.sk http://www.itfresh.sk/sluzby
Petr ZZZ
Profil
srameld:
ale ie 6 je mrtva uz aj google uz nevyvija pre nho

Kde jsi pobral tento rozum? Google funguje v prohlížečích, o kterých většina lidí už neví, že vůbec někdy existovaly, natož v IE6. Kromě toho doporučuji nahlédnout do statistiky:



Nápadné je, že IE8 nabírá hlavně na úkor IE7, zatímco podíl IE6 klesá velmi pomalu. Zajímavá je také okolnost, že během týdne je podíl IE6 vyšší než o víkendech a o prázdninách, což bude zřejmě jeho rozšířením na pracovištích (podobně IE7 vůči IE8).

Souhlasím s kritikou kolegů, včetně toho, že tvrdá kritika je na místě, pokud někdo nabízí něco, co neumí. Pro webdesign to platí dvojnásob, protože odhalit nedostatečný kód nemusí být pro zákazníka snadné.

Design stránky webdesignerského týmu je v IE6 žalostně rozhozený.

Mimořádně mě pobavil na tvé stránce výrok „Pracujeme s najmodernejšou technológiou, ktorá zvýši rýchlosť a efektívnosť Vašej web stránky o 70%.“ Ta věta neříká nic menšího, než že
1. jasnovidecky uhodneš, jaký má návštěvník tvých stránek web,
2. že jeho web je zpatlaný,
3. že jsou zpatlané všechny stránky na světě a
4. že jsou všechny zpatlané stejně.

– Vtipné. Můžeš mi prosím předvést, jak zrychlíš o 70 % třeba tuto stránku?

Na závěr bych ovšem přece jen rád zmínil dvě plus. Za vydařené považuji logo (možná by rohy mohly být o něco méně kulaté, ale jinak se mi líbí) a název domény je také šikovný. Naučíte-li se ještě kódovat, můžete být jednou úspěšní.

Dodatek:
Úspora kódu použitím CSS-layoutu místo tabulek bývá kolem 30-50% (Pixy, viz odkaz níže). Předpokládám, že "zrychleni o 70%" je - jak odhaduje shaggy - vycucané z prstu. Dva odkazy k tématu CSS versus tabulky:

Skutečné výhody CSS layoutu (Yuhů)
CSS versus tabulkový layout (Pixy)
tiso
Profil
srameld: definícia zo slovníku: nelogický = nevyhovujúci zásadám správneho myslenia, priečiaci sa zákonom logiky
vynalezce
Profil
Jak jsem tak koukal na ty ceny:
kontaktný formulár - od 35 €
Vzhledem k tomu, že ten na Vašich stránkách nemá ani ochranu proti spam botům je cena podle mého názoru trochu nadsazená…



Chybka se vloudila….

Warning: include() [function.include]: Unable to access ./robots.txt.php in /domains1/do1496500/public/www_root/index.php on line 663

Warning: include(./robots.txt.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /domains1/do1496500/public/www_root/index.php on line 663

Warning: include() [function.include]: Failed opening './robots.txt.php' for inclusion (include_path='.') in /domains1/do1496500/public/www_root/index.php on line 663

Hezké:
http://www.itfresh.sk/a/

Ještě hezčí:
http://www.itfresh.sk/index


Nabízíte RS a přitom Váš web (ne)funguje takto…..

(Search Engine Optimization - optimalizácia pre vyhľadávače) – táto metóda umožní priviesť čo na najväčší počet potenciálnych zákazníkov na Vašu web stránku a firmy získajú lepšiu pozíciu vo vyhľadávačoch.

Akým spôsobom to docielime?

# Dodržiavanie štandardov pre tvorbu web stránok


Vyhledávače na to AFAIK kašlou….
Petr ZZZ
Profil
srameld:
Ještě bych měl jeden dotaz a dvě připomínky.

1. Ty reference jsou někde na internetu skutečně k vidění, nebo to jsou jen ty obrázky? (Vygůglit se mi nic z toho nepodařilo a odkazy vedou jen k obrázkům.)

2. Obrázky "referencí" mají title="Pre zväčšenie kliknite na obrázok…", ale nic se nezvětší.

3. Kódování charset=windows-1250 nemusí v kódu českou a slovenskou diakritiku zobrazit korektně, také proto se dnes stále více používá charset=utf-8. Viz Čeština / cestina. (Kódování utf-8 je vhodné i pro slovenštinu jakožto i pro jakékoli další trochu rozšířenější světové písmo, včetně azbuky, řeckých znaků atd…)
Bubák
Profil
Petr ZZZ:
Kódování charset=windows-1250“ je pro češtinu, maďarštinu, polštinu, slovenštinu a několik dalších jazyků bezproblémové.

Ale koukám, stránka trpí jinou chybou, která se může neočekávaně projevit, kódování je deklarováno až za elementem title, takové chyby by se profesionál neměl dopustit.
Petr ZZZ
Profil
Bubák:
‚Kódování charset=windows-1250‘ je … bezproblémové

Netvrdím, že dělá problémy při zobrazení stránky jako takové, ale když si ve svém (německém) počítači zobrazím srameldův kód, tak některé znaky s diakritikou nevidím korektně. Podobně je tomu s kódováním iso-8859-2, ve kterém je tato diskuse. Taky zde vidím stránku jako takovou dobře, ale v kódu vidím místo diakritiky částečně jakési podivnosti. Při kódování utf-8 jsem na tento problém dosud nenarazil.
Linbor
Profil *
Ty stránky by nebyly vůbec nejhorší, kdyby byly jako koníček a nelhalo by se v nich. Ale profík, který se snaží dělat stránky komerčně (a velmi draze), by měl zvládnout víc. Chtěl jsem se přesvědčit, že skutečně máte nějaké reference, ale nešlo se přesvědčit ani o jediné! Proč tajíte svá díla? A kdo jste, firma, nebo živnostník, či student? A proč extra kontakt v menu, když je k vidění na každé jedné podstránce?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0