Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
RaDeoon Profil * |
takže je to web neweb(neweb = je to jen tak na zkoušku co umim)
Link je http://cernilovsnipers.wz.cz |
||
krteczek Profil |
#2 · Zasláno: 4. 9. 2005, 18:05:57
ahoj
1.uvodní stránka: nevalidní, chybějící doctype, <style> patří do hlavičky,reklama do <body> protože je to obsah stránky,text je obrázek ,chybí ti alt u obrázků... to samé v podstatě i na stránce. místo textů obrázky bez alt, a proboha co to je ty vyskakovací okna?? to je out už hodně dlouho, samozřejmě je to nevalidní,bez doctype... krteczek |
||
RaDeoon Profil * |
#3 · Zasláno: 4. 9. 2005, 19:42:01
Nemužu si pomoct asi se mi vysmějete ale nevím jak mám dát ten doctype jak ho nastavit ani jaký HTML používám mužete mi někdo rychle poradit( nebo sem)do 20:30 moje ICQ 200 110 399
|
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
universal Profil * |
#4 · Zasláno: 8. 9. 2005, 08:54:20
nemuzes pouzivat tak obrovskou kompresi u obrazku, je dost rozmazanej, nejlepsi by to bylo prekreslit a pouzit spravnou velikost toho uvodniho loga....zdravi universal
|
||
Zdenda Profil |
#5 · Zasláno: 8. 9. 2005, 10:34:56
Podtrhávej jenom odkazy!!!
|
||
Timy Profil |
#6 · Zasláno: 8. 9. 2005, 14:38:12 · Upravil/a: Timy
ad doctype - http://www.jakpsatweb.cz/css/mody-prohlizecu.html
Zdenda má pravdu, buď z těch podtrhnutých textů udělej odkazy (třeba z toho "Exklusivní řvoutek..." by se to i hodilo, než tam dávat nějakou šipku na koci řádku) nebo zruš podtržení nechápu, jaktože ten obrázek loga má 22kB při tak špatné kvalitě |
||
Anonymní Profil * |
#7 · Zasláno: 8. 9. 2005, 16:56:36
nevim proc v sekci "info" mas dole ty obrázky, když se to dá normálně udělat tabulkamy a bude se to načítat rychleji.
|
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
RaDeoon Profil * |
#8 · Zasláno: 12. 9. 2005, 19:37:02
Anonymní to je proto že takle se to ukazuje na hockeyareně a já to jen zkopíroval jenže se mi to ukazovalo divně tak sem to smichal do jednoho obrazku
|
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0