Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Resquator Profil * |
#1 · Zasláno: 5. 9. 2005, 16:48:48
Zdravim, rad bych slysel vas nazor na tyto stranky.
Jedna se o portfolio mojich praci, obsah stale jeste pridavam... ale snad to na kratke zhodnoceni staci. Jedna se mi hlavne o to, zda se vam dobre ovladaji, tusite kam kliknout atp... :o) Odkaz zde: http://www.resquator.com |
||
Boy Profil |
#2 · Zasláno: 5. 9. 2005, 17:12:37
No jsem silně znechucen tím, že jsem musel stáhnout něco přes 1,3 MB, abych viděl něco, na což by stačilo podle mě stáhnout mnohem méně dat, kdyby to bylo tvořeno v html. Je to prasárna udělat tak velké stránky, ve kterých je prakticky nic... Podle mého názoru by se to dalo ve flashi udělat velikostně o dost menší, protože se opakuje prakticky to stejné akorát s jinými náhledy to je vše..
Jinak grafika se mi líbí to jo, ale jinak po stránce funkčnosti hrůza. To si radši najdu jiného webdesignéra. |
||
Boy Profil |
#3 · Zasláno: 5. 9. 2005, 17:13:16
Žádné alternativní html, protože ne každý má tu trpělivost stahovat tak velké množství dat.
|
||
AMD Profil |
#4 · Zasláno: 5. 9. 2005, 18:23:22
Stránky jsou hezký.. nevím kolik jsem toho stáhl, ale to je jedno. Kam kliknout bych věděl ;)
|
||
japlavaren Profil |
#5 · Zasláno: 5. 9. 2005, 19:15:09
kOLKO SA TO DO .. NACITAVA!!, sorry, mal som vypnuty flash (brzdi to). Inka OK, OK a iba OK!
|
||
zimmi Profil |
#6 · Zasláno: 5. 9. 2005, 19:18:21
Resquator jsi první člověk, u kterýho mi nevadí, že má stránky udělaný ve flashi. Opravdu se mi moc líbí, samozřejmě veškerá přístupnost jde do háje, ale jednou udělám výjimku a řeknu, že se mi ty stránky ve flashi líbí *THUMBS UP*
btw nemůžu se nabažit toho, že když kliknu na odkaz, že tak srandovně zajede zpátky, je to prostě super:) |
||
Resquator Profil * |
#7 · Zasláno: 6. 9. 2005, 10:03:58
Dekuji za nazory, mel jsem predem upozornit, ze to je jeste testovaci verze a bitmapy ve flashi jeste nejsou zkomprimovane. Zatim se mi to podarilo pri prijatelne kvalite dostat pod 300KB - tak to snad bude pro vetsinu prijatelne.
|
||
Lukáš M Profil * |
#8 · Zasláno: 6. 9. 2005, 18:00:33
líbí se mi, intuitivní, 300 KB je podle mě ok, větší průšvih u flashe dnes vidím v přístupnosti než v objemu dat - ale jako u všech médiií i u netu podle mě záleží na cílové skupině...
|
||
Anonymní Profil * |
#9 · Zasláno: 6. 9. 2005, 20:19:40
Mam pentium 1, 120Mhz a seká se to jako kráva!
|
||
Spikee Profil |
#10 · Zasláno: 6. 9. 2005, 20:26:19
Je to dobré. Zobrazilo sa mi to asi najrýchlejšie zo všetkých flash-only stránok, aké som videl a to mám len modem.
Ale ten alternatívny obsah by sa hodil (hlavne pre odporcov Flashu :-) ) |
||
AMD Profil |
#11 · Zasláno: 6. 9. 2005, 20:51:26
Anonymní
Se 120 MHz bys měl používat textový prohlížeč a na takový web vůbec nechodit. Nemyslím to ve zlém. |
||
Resquator Profil * |
#12 · Zasláno: 7. 9. 2005, 10:11:29
Anonymní: Obavam se, ze PI 120MHz je dnes jiz ponekud malo na cokoliv... S tim musite mit problem na kazdem druhem webu.
|
||
HLuPaCeK Profil * |
#13 · Zasláno: 8. 9. 2005, 15:48:36
stránky jsou velmi povedený designerský a co se týče velikosti stahování je možné stránky rozdělit na několik souborů a uživatel si potom stáhne jen to co potřebuje..
podrobný návod je tuším na flash.jakpsatweb.cz |
||
Resquator Profil * |
#14 · Zasláno: 9. 9. 2005, 11:53:17
HLuPaCeK: Ano, to by samozrejme slo. Ale tim bych uz nemohl zarucit plynulost animace-prechodu. Je to kompromis.
|
||
honzan Profil * |
#15 · Zasláno: 9. 9. 2005, 12:16:10
vazne pekny, ma to styl...presto bych popremyslel nad alternativou bez flashe....
p.s. v portfoliu jsou opravdu povedeny veci... |
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0