Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Stanley Profil |
|||
H.V. Profil * |
#2 · Zasláno: 24. 8. 2010, 00:59:57
ta třeti se mi libi nejvic
|
||
Čmelda Profil * |
#3 · Zasláno: 24. 8. 2010, 01:11:16
Nejlepší by bylo zkombinovat 1 s 3, toť můj názor :)
Zbav se v návrhu 1 dřeva a dodej tomu barvy ze 3, na to bych se rád podíval ;) |
||
Miloš Profil |
#4 · Zasláno: 24. 8. 2010, 09:23:51
Třetí a první se mi líbí víc, třetí možná nejvíc.
Druhý mě za srdce opravdu nerve. |
||
Hologos Profil |
#5 · Zasláno: 24. 8. 2010, 10:23:27
Ten 1. bych řekl, že po menších úpravách (zmenšení písma na pár místech), by mohl vypadat fakt hezky.
|
||
WanTo Profil |
#6 · Zasláno: 24. 8. 2010, 11:02:48 · Upravil/a: WanTo
První. Ale teda zmenšil bych font, nebo roztáhnul celou stránku do šířky - prostě ať se na řádek vejde víc znaků. (A taky bych zmenšil mezery mezi řádky)
|
||
Stanley Profil |
#7 · Zasláno: 24. 8. 2010, 12:16:37 · Upravil/a: Stanley
Truchu jsem to doupravil, co tomu říkáte teď ?
Upravený první návrh Upravený první návrh 2 Všem děkuji za kritiku :) |
||
joe Profil |
#8 · Zasláno: 24. 8. 2010, 12:33:44
Vycházel bych z prvního, ale rozpoložení se mi nezdá nejlepší.
Chtělo by to nějak srovnat, aby textová oblast byla stejně široká jako obrázek nad ním... Ten první, který upravuješ působí začátečnicky.. |
||
Stanley Profil |
#9 · Zasláno: 24. 8. 2010, 13:00:14 · Upravil/a: Stanley
Takže, řídil jsem si vašimi radami a vzniklo mi toto, úpravy, které jsem provedl :
1)Zmenšil jsem písmo a mezeru mezi řádkama 2)Celý design jsem rozšířil 3)Vyměnil jsem texturu dřeva za tmavší a místo s textem jsem zesvětlil. Máte prosím ještě nějaké nápady, jak design vylepšit ? |
||
Medvídek Profil |
#10 · Zasláno: 24. 8. 2010, 13:45:26
Stanley:
Líbilo se mi to menu z návrhu 3 :) |
||
deil Profil * |
#11 · Zasláno: 24. 8. 2010, 17:11:26
Mě tedy rozhodně oslovil propracovaný minimalismus z 3 .
A to jak coby grafika, tak i jako potenciálního zákazníka. Nerozptylují mne různé textury a obloučky a jiné prvky mohu se soustředit na obsah, který provedením layoutu vhodně a jemně podtržen. Poznámky o zmenšení jsou na místě, pokud je to bold tak bych určitě volil určitě normal. To menu v 3 je pěkné decentní a nápadité, doufám, že by byla funkční celá vysoká plocha položek. |
||
pavuk Profil |
#12 · Zasláno: 24. 8. 2010, 17:56:12 · Upravil/a: pavuk
Souhlasím s návrhem 3, jen s tou výhradou, že při otevření stránky mě první napadne Ikea a další prodej nábytku, design interiérů a podobný věci, s truhlářstvím bych si to nespojil. Ale co do vzhledu je to povedená práce
|
||
deil Profil * |
#13 · Zasláno: 24. 8. 2010, 18:00:40
pavuk:
No pokud můžu věřit textům, pak hlavní pracovní náplní je výroba nábytku, pak to evokuje správné představy... Ikeu to ve IMHO určitě neevokuje, to tedy ne ee. :-) |
||
pavuk Profil |
#14 · Zasláno: 24. 8. 2010, 18:13:10 · Upravil/a: pavuk
deil:
Neměl jsem na mysli web Ikey, ale podvědomou reakci na interiér v hlavičce (viz. a další prodej nábytku...) Výroba nábytku ano, ale truhlářství není jen výroba nábytku, to má za prvý obrovskej záběr, a za druhý laik vnímá truhlařinu jako poměrně hrubou práci, proto se taky užívá k rozlišení v řeči truhlařství umělecký, běžný, stavební, a podobně. Možná by nebylo od věci tam "výrobu nábytku" zakomponovat, myslím do hlavičky |
||
Stanley Profil |
#15 · Zasláno: 24. 8. 2010, 19:32:52
|
||
deil Profil * |
#16 · Zasláno: 24. 8. 2010, 21:45:57
pavuk:
Neměl jsem na mysli web Ikey, ale podvědomou reakci na interiér v hlavičce OK, ovšem vzhledem k: "Jsme truhlářská firma, specializující se výhradně na zakázkovou výrobu nábytku, schodů a schodišť...", můžu spekulovat o tom, že tohle truhlářství dělá především nábytek. Pravda je taková, že by tam měl být spíš pěkný kousek z masivu, tenhle nábytek vážně vypadá trochu jako "from Ikea", i když to tak možná není a možná je pod tím vším masiv, tak to není vidět. |
||
pavuk Profil |
#17 · Zasláno: 24. 8. 2010, 21:50:31 · Upravil/a: pavuk
deil:
To bych ovšem musel číst co tam píšou, proto jsem uváděl že šlo jen o prvotní dojem, okamžitou myšlenku, samovolnou reakci mozku :-) Resp. metoda "první co tě napadne když..." S tím kouskem určitě souhlasím Stanley: Těžko říct. Dej vybrat tomu pro koho to děláš, nebo mu navrhni "1" a "3" si nech v záloze, kdyby měl výhrady, pak už je mít nebude, je to (podle mě) opravdu povedený |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0