| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| HeinricH Profil |
#1 · Zasláno: 11. 9. 2005, 13:13:19 · Upravil/a: HeinricH
Co vy na to? Co by som mal vylepsit v designe , alebo je to dobre tak ako to je? Pitam sa preto , lebo chcem zacat pridavat obsah stranky , tak este pre istotu by som chcel poznat nazor ostatnych. Prosim hodnotte design nie kod , v kodovani niesom dobry , dakujem. http://www.ss-team.ic.cz/clanweb.html
|
||
| Mistr Profil |
#2 · Zasláno: 11. 9. 2005, 13:17:33
Strašně dlouho se to načítá (a to mám připojení 2,0 Mb/s). Co teprve modemisté...?
|
||
| Zlababa Profil |
#3 · Zasláno: 11. 9. 2005, 13:29:53
To mě se to načetlo docela rychle.
Vzhledově to vypadá dobře. Jenom ten oranžovej pruh se mi vpravo nelíbí. No, nechci nikoho urazit a tak něco. Ale troufl bych si říct, že se jedná o šablonu...... Ale nevím, ten zdroják se mi moc nelíbí a když mi vysvětlíš co znamená <!-- End ImageReady Slices --> , tak uvěřím, že to není šablona. Neučím se angličtinu, tak nevím co to znamená, ale viděl jsem to zatím jen u šablon. |
||
| halogan Profil |
#4 · Zasláno: 11. 9. 2005, 13:43:09
ad <!-- End ImageReady Slices -->
Je to ukonceni exportu HTML ImageReady (odnoz Photoshopu) K designu: Nechybi ti naaahodou genericka rodina u font-family? Ze tam mam Times New Roman... |
||
| Zlababa Profil |
#5 · Zasláno: 11. 9. 2005, 13:44:53
A ták .... to je ta funkce, co ti to rozseká a udělá kód? Tak to pka jo, ale já to nepoužívám.
|
||
| halogan Profil |
#6 · Zasláno: 11. 9. 2005, 13:47:11
Zlababa: ImageReady je z baliku Photoshopu, prakticky to znamena, ze to jen namaloval design a pak exportoval HTML.
|
||
| Jakub Profil |
#7 · Zasláno: 11. 9. 2005, 14:12:34
Tak tak, a podle toho taky vypadá ten přetabulkovaný kód.
|
||
| Zlababa Profil |
#8 · Zasláno: 11. 9. 2005, 14:30:46
Aha ... jo no, už jsem to vlastně zkoušel. Ale proto, že to dělá tabulky jsem to už nepoužil.
|
||
| HeinricH Profil |
#9 · Zasláno: 11. 9. 2005, 14:31:40
heh, dost zaujimava krityka , na ten kod som upozornil ,ze niesom ziedan expert alebo co.
-Nacitanie by malo byt rychle kedze velkost obrazkov pouzitych pre web spolu nezabera ani 100kb !!! - 2 halogan: K designu: Nechybi ti naaahodou genericka rodina u font-family? Ze tam mam Times New Roman... Prepac ,ale nepochopil som to :( Celkovo som sa len dozvedel ,ze v dizajne by som mohol zmenit len tu oranzovu ciaru na pravej strane :DDD A co je zle na tom ,ze to robym v phothoshope ? Podla mna si aj tak vecssina "uzivatelov" nepozera zdrojovy kod stranky ale jej obsah,no to je moj nazor. |
||
| blast3r Profil |
#10 · Zasláno: 11. 9. 2005, 14:47:59
krityka,robym
Ach ta, slovencina.... Stur sa moze aj v hrobe obracat :))) K kritike: Preco si urobil ten prihalsovaci formular vo flashi?? Mysli aj na tych, co ho nemaju ;) (napr. ja, ked browsujem cez PDA) Inak celkovo pekne. |
||
| Zlababa Profil |
#11 · Zasláno: 11. 9. 2005, 14:53:18
Ještě jeden takovej nápad ...
Jak tam máš tu DUSTku, tak by nebylo od věci, tak někam přihodit i teráče, aby se tam ten fízl necítil osamoceně ;) |
||
| HeinricH Profil |
#12 · Zasláno: 11. 9. 2005, 15:44:18 · Upravil/a: HeinricH
2 blast3r: zial s PHP robyt neviem a v HTML sa tusim neda spravyt prihlasovaci formular pre viac ludi (niesom si tym ale isty)
2 Zlababa: lol,tak toto som necakal :D , no a kam by som toho teraca hodil? Jedna moznost by bola dat nazov teamu do stredu a teraca na pravu stranu,lenze neviem ci by potom nezaniklo to pozadie DUST-a |
||
| Zlababa Profil |
#13 · Zasláno: 11. 9. 2005, 15:52:55
On ten nadpis stejně není nějak moc na očích .... možná menší a písmem BASE 02 .. tohle je tuším After45 ...
Nevím no ... |
||
| halogan Profil |
#14 · Zasláno: 11. 9. 2005, 16:09:17
Proboha, po slovensky nemluvim, ale "robyt" a "spravyt" me fakt zabiji.. :/
|
||
| HeinricH Profil |
#15 · Zasláno: 11. 9. 2005, 16:28:01
:/// kasly na tie blbe i a y , ja ich nemam rad :P
2 Zlababa: No skusim nieco posachovat s tym napisom , ten font BASE 02 som tusim aj stahoval kedysi , idem pozret ;) |
||
| HeinricH Profil |
#16 · Zasláno: 11. 9. 2005, 16:35:34
No skusil som BASE 02 ale bolo horsie citatelne nejme "I" vedla "N" bolo takmer nerozoznatelne a to pismo co mam teraz tam sa takmer vobec nelisi od BASE az na to ze BASE nema male pismo , ten font co tam mam teraz sa vola Distress.
|
||
| YoSarin Profil |
#17 · Zasláno: 12. 9. 2005, 23:57:54
jedna drobna vecicka k tomu prihlasovacimu formulari... nevim, jestli je to chyba, nebo jestli je to umysl, ale:
Pokud zadam smyslene jmeno a heslo tak to pise login incorrect ALE pokud na formular kliknu pravym tlacitkem a dam play, tak tam problikne Login complete a hodi mne to na jinou stranku... :) (konkretne na http://www.ss-team.wz.cz/home.htm)... Jestli se na tu stranku ma clovek dostat az po regulernim prihlaseni, tak bych to mozna i nazval bezpecnostni direckou... ;) Ale neptej se me jak to spravit... Flash neumim... :( |
||
| Anonymní Profil * |
#18 · Zasláno: 13. 9. 2005, 09:41:13
Stačí dát menu disable ve flashi a už se tam nikdo nedostane.
|
||
| Railbot Profil |
#19 · Zasláno: 13. 9. 2005, 10:50:41
Moc prazdne. V designu je mista hafo, ale obsah nikde a pochybuju, ze se to zaplni, i kdyz se tam nahrne to co tam ma byt. Chtelo by to zmensit, pak by to bylo lepsi.
|
||
| Anonymní Profil * |
#20 · Zasláno: 13. 9. 2005, 14:19:47
Mistr
fakt sem nechtěl rejpat, ale 2.0Mb/s se dosahuje i na modemech (např kabelová televize má taky modem) no vím jak to bylo myšleno, není třeba reagovat :-)) |
||
| HeinricH Profil |
#21 · Zasláno: 13. 9. 2005, 21:05:19
lol , sakra , dik ze si na tu "dieru" vo flashy upozornil , ako presne je ten prikaz pls ???
|
||
| HeinricH Profil |
#22 · Zasláno: 14. 9. 2005, 19:58:06
ok,uz je to spravene :]
|
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0