Autor Zpráva
HeinricH
Co vy na to? Co by som mal vylepsit v designe , alebo je to dobre tak ako to je? Pitam sa preto , lebo chcem zacat pridavat obsah stranky , tak este pre istotu by som chcel poznat nazor ostatnych. Prosim hodnotte design nie kod , v kodovani niesom dobry , dakujem. http://www.ss-team.ic.cz/clanweb.html
Mistr
Strašně dlouho se to načítá (a to mám připojení 2,0 Mb/s). Co teprve modemisté...?
Zlababa
To mě se to načetlo docela rychle.
Vzhledově to vypadá dobře. Jenom ten oranžovej pruh se mi vpravo nelíbí.

No, nechci nikoho urazit a tak něco. Ale troufl bych si říct, že se jedná o šablonu......
Ale nevím, ten zdroják se mi moc nelíbí a když mi vysvětlíš co znamená <!-- End ImageReady Slices --> , tak uvěřím, že to není šablona. Neučím se angličtinu, tak nevím co to znamená, ale viděl jsem to zatím jen u šablon.
halogan
ad <!-- End ImageReady Slices -->

Je to ukonceni exportu HTML ImageReady (odnoz Photoshopu)

K designu: Nechybi ti naaahodou genericka rodina u font-family? Ze tam mam Times New Roman...
Zlababa
A ták .... to je ta funkce, co ti to rozseká a udělá kód? Tak to pka jo, ale já to nepoužívám.
halogan
Zlababa: ImageReady je z baliku Photoshopu, prakticky to znamena, ze to jen namaloval design a pak exportoval HTML.
Jakub
Tak tak, a podle toho taky vypadá ten přetabulkovaný kód.
Zlababa
Aha ... jo no, už jsem to vlastně zkoušel. Ale proto, že to dělá tabulky jsem to už nepoužil.
HeinricH
heh, dost zaujimava krityka , na ten kod som upozornil ,ze niesom ziedan expert alebo co.
-Nacitanie by malo byt rychle kedze velkost obrazkov pouzitych pre web spolu nezabera ani 100kb !!!

- 2 halogan: K designu: Nechybi ti naaahodou genericka rodina u font-family? Ze tam mam Times New Roman...
Prepac ,ale nepochopil som to :(

Celkovo som sa len dozvedel ,ze v dizajne by som mohol zmenit len tu oranzovu ciaru na pravej strane :DDD

A co je zle na tom ,ze to robym v phothoshope ? Podla mna si aj tak vecssina "uzivatelov" nepozera zdrojovy kod stranky ale jej obsah,no to je moj nazor.
blast3r
krityka,robym
Ach ta, slovencina.... Stur sa moze aj v hrobe obracat :)))

K kritike:
Preco si urobil ten prihalsovaci formular vo flashi?? Mysli aj na tych, co ho nemaju ;) (napr. ja, ked browsujem cez PDA)
Inak celkovo pekne.
Zlababa
Ještě jeden takovej nápad ...
Jak tam máš tu DUSTku, tak by nebylo od věci, tak někam přihodit i teráče, aby se tam ten fízl necítil osamoceně ;)
HeinricH
2 blast3r: zial s PHP robyt neviem a v HTML sa tusim neda spravyt prihlasovaci formular pre viac ludi (niesom si tym ale isty)

2 Zlababa: lol,tak toto som necakal :D , no a kam by som toho teraca hodil? Jedna moznost by bola dat nazov teamu do stredu a teraca na pravu stranu,lenze neviem ci by potom nezaniklo to pozadie DUST-a
Zlababa
On ten nadpis stejně není nějak moc na očích .... možná menší a písmem BASE 02 .. tohle je tuším After45 ...
Nevím no ...
halogan
Proboha, po slovensky nemluvim, ale "robyt" a "spravyt" me fakt zabiji.. :/
HeinricH
:/// kasly na tie blbe i a y , ja ich nemam rad :P

2 Zlababa: No skusim nieco posachovat s tym napisom , ten font BASE 02 som tusim aj stahoval kedysi , idem pozret ;)
HeinricH
No skusil som BASE 02 ale bolo horsie citatelne nejme "I" vedla "N" bolo takmer nerozoznatelne a to pismo co mam teraz tam sa takmer vobec nelisi od BASE az na to ze BASE nema male pismo , ten font co tam mam teraz sa vola Distress.
YoSarin
jedna drobna vecicka k tomu prihlasovacimu formulari... nevim, jestli je to chyba, nebo jestli je to umysl, ale:
Pokud zadam smyslene jmeno a heslo tak to pise login incorrect
ALE
pokud na formular kliknu pravym tlacitkem a dam play, tak tam problikne Login complete a hodi mne to na jinou stranku... :)
(konkretne na http://www.ss-team.wz.cz/home.htm)...
Jestli se na tu stranku ma clovek dostat az po regulernim prihlaseni, tak bych to mozna i nazval bezpecnostni direckou... ;)
Ale neptej se me jak to spravit... Flash neumim... :(
Anonymní
Profil *
Stačí dát menu disable ve flashi a už se tam nikdo nedostane.
Railbot
Moc prazdne. V designu je mista hafo, ale obsah nikde a pochybuju, ze se to zaplni, i kdyz se tam nahrne to co tam ma byt. Chtelo by to zmensit, pak by to bylo lepsi.
Anonymní
Profil *
Mistr
fakt sem nechtěl rejpat, ale 2.0Mb/s se dosahuje i na modemech (např kabelová televize má taky modem) no vím jak to bylo myšleno, není třeba reagovat :-))
HeinricH
lol , sakra , dik ze si na tu "dieru" vo flashy upozornil , ako presne je ten prikaz pls ???
HeinricH
ok,uz je to spravene :]
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0