Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Kry5 Profil |
#1 · Zasláno: 6. 11. 2010, 09:54:11 · Upravil/a: Kry5
Zdravím,
s pár kámošema teď vytváříme webovou hru a ještě si úplně nejsme jisti tématem. Máme takové dvě možnosti: Starověký řím (ale legionář, ne gladiátor) a nebo středověk. K oboum možnostem máme takový základní design a chtěl od vás slyšet, který z designů se vám líbí víc a co na kterém z nich vylepšit. Mělo by jít o rpg hru něco ve stylu glad iatus, ale více interaktivní s nějakými doplňujícími Javascript prvky (třeba pohybování s fingurkou po mapět bez znovunačítání). Návrhy: Starověký Řím Středověk (ani jedno logo či název nejsou zdaleka definitivní) Díky |
||
Nox Profil |
#2 · Zasláno: 6. 11. 2010, 11:57:57 · Upravil/a: Nox
Řím
- ta úvodní věta (hlavně konec) nezní moc česky.. - přijde mi to šitý horkou jehlou, efekty nejsou použitý moc decetně (input) nebo účelně jinak nevim co přesně k tomu říct, nepřijde mi to moc hezký, ikdyž po stránce přístupnosti to třeba není zlý, je to použitelný Středověk - gloss efekt a ">>" odrážky do středověku ne-e - střed máš stejně široký, co se stane když bude jméno víc jak 4 znaky? - url pod headerem je snad zbytečný - zvýraznil bych nadpis v headeru - místo šrafu v headeru nebo čeho by se přes to mohla dát nějaká bitmapa (nebo napůl) Celkově mi středověk design přijde lepší, jen trochu "zestředověkovatět" Mj. neexistuje nějaký český image hosting? Půl minuty se dostávat k obrázku je celkem nepříjemný |
||
peta Profil |
#3 · Zasláno: 6. 11. 2010, 17:38:08
Stredovek mi prijde lepsi graficky zpracovany, ikdyz ma more chyb. Rim je naprosto graficky odflaknutej, vubec ty prvky k sobe neladi.
|
||
smonkey Profil |
#4 · Zasláno: 6. 11. 2010, 20:37:03
Já nejsem moc odborník, ale do toho menu bych hodil něco jako pergament...
|
||
prokda Profil |
#5 · Zasláno: 6. 11. 2010, 21:11:11
Mě se víc líbí Středověk :)
|
||
QGAnna Profil |
#6 · Zasláno: 6. 11. 2010, 22:30:06
Na první pohled bych radši hrála středověk, můžeš dávat vzhledy **********.;-) Moc pěkné.
|
||
imploder Profil |
#7 · Zasláno: 6. 11. 2010, 23:14:20
Nox:
„Mj. neexistuje nějaký český image hosting? Půl minuty se dostávat k obrázku je celkem nepříjemný“ Existuje, např. http://www.nahrejto.cz/ Kry5: Jednoznačně středověk, zvlášť hlavička je hodně povedená. |
||
peta Profil |
#8 · Zasláno: 7. 11. 2010, 08:53:50
Zkus si stahnout hru caesar a treba si pujcit par napadu z tama pro ten Rim.
|
||
Časová prodleva: 15 let
|
0