Autor Zpráva
Bronislav
Profil *
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na váš názor na stránku www.sipky.cz. Děkuji
Luky
No design na mě moc hezky nepůsobí, ale zpracované je to hezky. Kdyby byl pěkný design určitě by to bylo lepší
Darker
Menu:
1. Nejsem zrovna fanda menu udělaných pomocí framesetu.
2. Nedocvaklo mi, proč je tak z nenadání uprostřed menu odkaz na mail, a pak jde menu dál.
3. Počítadlo je zbytečnost, ale to je asi subjektivní.
Design:
1. Ostrý kontrast tmavě modré a bílé!
2. Nedostatečné barevné, nebo jakékoliv jiné, označení různých částí.
Obsah:
1. Nějak mi popravdě nejde pod nos, že máš titulek i nadpis stejný jako webovou adresu, ale i to je subjektivní dojem
2. Žádný úvod...
3. Aha tak úvod už jsem našel. Měl by ale být úplně nahože, a ne úplně dole.
Miloš
1) Stránka ve framech – vzhled jak z půlky devadesátých let. Totéž k barvení scrollbarů.
2) Na širších monitorech rozcapené jak bobr. Při šířce okolo 1000px to ještě ujde, ale třeba při mých 2048×1152 je to fuj fuj – a přitom lze udělat moc hezký design i pro taková mamutí rozlišení, například http://www.plavacek.net/
3) Times New Roman není dobrá volba; na webu vypadá dost ošklivě. To tisíckrát radši i ten nejobyčejnější Arial – je přinejmenším čitelnější.
peta
Bronislav:
No, jsme zvykly na jinaci. Frame mi neva.
stranka
* preplacanost
menu
* nadpis a menu zkus arialem
* pocitadlo schovat?
* mail uprostred menu presunout pod?
* z loga odstan ramecek a mozna centrovat?
obsah
* to je asi cele omyl? bud tam mas uvodku (ze spodu) nebo seznam clanku s nahledem. takze asi uvedku nalinkovat do menu?
* nadpis bych zkusil dat arialem a netucny
prava strana
* to je takovy chaos, mozna zrusit rameckovani a rucne cary navic. oddelovaci cary sedive i text sedive, aby se to trosku odlisilo

Asi by to chtelo celkove vyresit vzhled. Zkus si projit stranky a stanovit zakladni prvky jako odrazky, tabulky a pod. A pak to tak cele predelej.
Rozhodne bych u historie nemichal vice zanorovane odrazky.

http://axpsu.fpf.slu.cz/~web/web-inspirace/
screen/s1024/www-cesky-design-cz.png - to bych pouzil pro vzhled obsahu
screen/sx/www-gyncentrum-com.png - to bych mozna pouzil pro menu
A bohuzel pro obsah nemam peknou stranku
Bronislav
Profil *
Děkuji všem za příspěvky. Určitě si z toho něco vemu (asi ne vše ale něco určitě).
Přispěvky můžete psát dál, určitě to budu chvíli sledovat
Miloš
peta:
Frame mi neva.
To mně zase va. Nejde o to, že jsou „zastaralé“, ale například hodně nemám rád, když nevidím URL aktuální stránky.
Je více důvodů, proč framy nepoužívat.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0