Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Bronislav Profil * |
#1 · Zasláno: 9. 11. 2010, 20:49:59
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na váš názor na stránku www.sipky.cz. Děkuji
|
||
Luky Profil |
#2 · Zasláno: 9. 11. 2010, 20:57:52
No design na mě moc hezky nepůsobí, ale zpracované je to hezky. Kdyby byl pěkný design určitě by to bylo lepší
|
||
Darker Profil |
#3 · Zasláno: 9. 11. 2010, 20:58:08 · Upravil/a: Darker
Menu:
1. Nejsem zrovna fanda menu udělaných pomocí framesetu. 2. Nedocvaklo mi, proč je tak z nenadání uprostřed menu odkaz na mail, a pak jde menu dál. 3. Počítadlo je zbytečnost, ale to je asi subjektivní. Design: 1. Ostrý kontrast tmavě modré a bílé! 2. Nedostatečné barevné, nebo jakékoliv jiné, označení různých částí. Obsah: 1. Nějak mi popravdě nejde pod nos, že máš titulek i nadpis stejný jako webovou adresu, ale i to je subjektivní dojem 2. Žádný úvod... 3. Aha tak úvod už jsem našel. Měl by ale být úplně nahože, a ne úplně dole. |
||
Miloš Profil |
#4 · Zasláno: 9. 11. 2010, 22:06:20
1) Stránka ve framech – vzhled jak z půlky devadesátých let. Totéž k barvení scrollbarů.
2) Na širších monitorech rozcapené jak bobr. Při šířce okolo 1000px to ještě ujde, ale třeba při mých 2048×1152 je to fuj fuj – a přitom lze udělat moc hezký design i pro taková mamutí rozlišení, například http://www.plavacek.net/ 3) Times New Roman není dobrá volba; na webu vypadá dost ošklivě. To tisíckrát radši i ten nejobyčejnější Arial – je přinejmenším čitelnější. |
||
peta Profil |
#5 · Zasláno: 10. 11. 2010, 15:03:14
Bronislav:
No, jsme zvykly na jinaci. Frame mi neva. stranka * preplacanost menu * nadpis a menu zkus arialem * pocitadlo schovat? * mail uprostred menu presunout pod? * z loga odstan ramecek a mozna centrovat? obsah * to je asi cele omyl? bud tam mas uvodku (ze spodu) nebo seznam clanku s nahledem. takze asi uvedku nalinkovat do menu? * nadpis bych zkusil dat arialem a netucny prava strana * to je takovy chaos, mozna zrusit rameckovani a rucne cary navic. oddelovaci cary sedive i text sedive, aby se to trosku odlisilo Asi by to chtelo celkove vyresit vzhled. Zkus si projit stranky a stanovit zakladni prvky jako odrazky, tabulky a pod. A pak to tak cele predelej. Rozhodne bych u historie nemichal vice zanorovane odrazky. http://axpsu.fpf.slu.cz/~web/web-inspirace/ screen/s1024/www-cesky-design-cz.png - to bych pouzil pro vzhled obsahu screen/sx/www-gyncentrum-com.png - to bych mozna pouzil pro menu A bohuzel pro obsah nemam peknou stranku |
||
Bronislav Profil * |
#6 · Zasláno: 10. 11. 2010, 17:16:44
Děkuji všem za příspěvky. Určitě si z toho něco vemu (asi ne vše ale něco určitě).
Přispěvky můžete psát dál, určitě to budu chvíli sledovat |
||
Miloš Profil |
#7 · Zasláno: 10. 11. 2010, 20:47:31 · Upravil/a: Miloš
peta:
„Frame mi neva.“ To mně zase va. Nejde o to, že jsou „zastaralé“, ale například hodně nemám rád, když nevidím URL aktuální stránky. Je více důvodů, proč framy nepoužívat. |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0