« 1 2 »
Autor Zpráva
pán-hradu
Profil *
Ahoj, co říkáte na web www.panhradu.tk? jedná se o neoficiální web této hry, kde jsou návody a td ... Zatím tam toho je málo, tak ohodnoťte alejpoň to málo. Vzhled jsme s kámošem použili, jako má hra, aby to vypadalo podobně a aby se v tom hráči vyznali :-)

Na této stránce je vlastně rámec, který vede na stránku www.panhradu.baraja.cz, je to kvůli tomu, že doména .tk je jednodužší na zapamatování.

Ještě bych vás chtěl požádat, o příspěvek do fóra na tom webu, a prosím nespamujte!
johnl
pán-hradu:
Stránku bys mohl vycentrovat na střed, určitě by to vypadalo lépe..
Jinak je to nevalidní (ale to je jen detail)..
Co se mi nelíbí je menu, určitě by se dalo si s ním víc pohrát, ale takto jenom textově vypadá chudě, co třeba udělat ještě každý odkaz v obdélníčku který bude pasovat ke stylu.. ;-)
Box přihlášení rovou do hry mohl být taky udělaný hezčeji, třeba si aspoň trochu pohrát s inputy..
Anketa tam barevně vůbec nesedí, a nelíbí se mi ještěposlední box s inzercí který je už až pod stránkou..
Poslední nedostatek pro mě je chybějící patička webu..
pán-hradu
Profil *
johnl:
Valitní web udělat je docela problém, jelikož tam mám téměř neomezený redakční systém, v kterém jde skoro všechno (vlastní tvorba), tak nějaký admin snadno skazí validaci, takže na to zatím nehleď.

Centrování už nějaký ten čas plánuji, teď se zatím pracuje na vzhledu, až bude hotový, tak to celé vycentruju.

Ty boxy v menu budou také předělány, trochu si s tím pohraji, udělám pár verzí a nechám na fóru ohodnotit.

Anketa bude přebarvena a celkově také vylepšena

Patička webu tam bude brzy, původně to bylo to místo, jak je teď ten spodní baner, tak teď to bude pod tím banerem.
johnl
pán-hradu:
teď se zatím pracuje na vzhledu, až bude hotový, tak to celé vycentruju.
Centrování ale patří ke vzhledu!

Jinak co tady píšeš tak to vypadá že to co jsem ti napsal už jsi věděl, akorát pak teda nechápu proč to dáváš hodnotit když víš že je tam ještě co zlepšovat.. Snad to udělám tak aby to bylo hotový a dám to zhodnotit a pak upravím popřípadě kdo mi co napíše.. ;-)
pán-hradu
Profil *
johnl:
vim toho hodně, ale můj odhad není vždy správný. Proto to nechávam hodnotit ještě ve vývojové verzi, abych to příspůsobil, jak to chtějí uživatelé, a ne tak, jak se to líbí mě.

Ten web se má líbit lidem, mě se líbit nemusí, jde o to, aby udržel návštěvníky.
Darker
Mě se nelíbí ta zelená ikonka od dot.tk.
pán-hradu
Profil *
Darker:
jelikož to bylo zadarmo, tak si nepomůžu. Ale můžeš používat alternativní adresu www.panhradu.baraja.cz, kde ta ikonka není
Darker
Není proti pravidlům dot.tk změnit ikonu webu.
pán-hradu
Profil *
Darker:
ale musel bych mít hosting, já ho pro .tk nemám, tak mi tam dali jen rámec odkazující na skutečné umístění webu.

To .tk je jen pro ulehčení zapisování dlouhé domény
Darker
Aha. Ale na delší doméně taky nemáš ikonku...
Hologos
Co mě hodně pobavilo, je možnost "obědnat" si u Vás reklamu..
pán-hradu
Profil *
Darker: ikonka bude

Hologos: Nějak kredity pro hraní získat musím. Mám už vyřešený způsob placení, bude se přes průvodce platby posílat sms a nebo složenka.
Radek9
pán-hradu:
Myslím, že Hologos měl na mysli tu pravopisnou chybu. ;-) A že jich tam nejspíš nebude málo.
pán-hradu
Profil *
Radek9: Ano, chyb je tam spousty
Hologos
Pokud jsem to pochopil správně, tak tys vytvořil neoficiální stránky této hry htt*p://www.pan*hradu.cz/.
Když se kouknu na oba weby, vidím, že mají oba stejné logo i stejné boxy. Z toho mi vyplývá, že jsi je použil od nich.
Z toho mi vyplývá, že máš autorská práva na to, aby jsi je mohl použít.
Je to tak?
pán-hradu
Profil *
Hologos: Když dělám web o hře, tak jsme se s kolegou domluvili, že použijeme toto. Kdyby majitel hry nesouhlasil, grafiku odstraníme, a okamžitě použijeme svojí. Když to fórum bude vypadat jako ve hře, tak to bude používat víc lidí, protože to bude znát ...... Máme jednoduchou politiku
Hologos
Tak to pardón, páni politici. Já jen, že takto to na světě nefunguje. I když - ono to takhle funguje. Takže jinak. Takhle by to nemělo fungovat, pokud chceš dodržovat autorská práva.
pán-hradu
Profil *
Hologos: Nevím co na to odpovědět, jedině: Stalo se, jak říkám, když se mu to nebude líbit, kontakt na mě má, tak ať dá vědět.
Darker
Proč máš titulek stejný jako pánhradu.cz.
Korektura:
1. ale všechno je možné, mně se to třeba podařilo
Píše se mně, podle pomůcky „Tobě se to podařilo.

2. Tak na půl napůl
Píše se dohromady

3. zverbovat naverbovat (v sekci O hře)

Budu postupně pokračovat v opravě...
pavuk
pán-hradu:
Nevím co na to odpovědět, jedině: Stalo se, jak říkám, když se mu to nebude líbit, kontakt na mě má, tak ať dá vědět

To jsou samozřejmě jenom plky, prostě jsi to šlohl a teď už jen mlžíš... tolik můj názor
pán-hradu
Profil *
Darker:
pravopis nebudu komentovat, já se starám o web programově. Druhý admin píše články a texty
Darker
Spíš kopíruje, řekl bych. Viz toto a toto.

Boxy nalevo jsou moc daleko od sebe.
_es
Nestojí toto vlákno za reakciu v Povídání o udílení trestů?
peta
pán-hradu:
* more podtrzenych veci
* menu bych odkazy dal treba tucne a vetsi margin mezi nimi
* Prihlaseni strida font pisma a tucnost a ma spatne marginy vsech prvku
* Obsah stranky bych nechal bily nebo hodne svetly podklad (mozna by se dala pouzit barva, jak mas v menu Zde muze byt reklama)
* Vsechny texty na hnedem pozadi bych jemne zabarvi na hnedo (simulace efektu aliasingu), podobny priklad mas nadpis menu, ale tam zrovna se vic hodi stribrny odstin (viz zakladni barevne znalosti, pripadne se zeptej nejake baby jestli by ke zlatemu medailonu Menu davala stribrny retizek oramovani)
* Obsahova cast nema nadpis
* Odkazy, treba v Plone se resi podtrzeni pres border, protoze mu lze nastavit jemnejsi barvu a pak podtrzeni tolik nesviti.
* Obsah vlastne nema spravne padingy od okraje.
* O hre a Uvodni strana si meni font pisma. Vypracuj si prirucku, jak ma co vypadat tak, aby to bylo stejne a pak ji pouzij. Treba na kazde strance stejne fonty pisma pro prvky Nadpis, Podnadpis, Odstavec. Nemuzes na uvodni strance udelat odstavec 10px a na O hre 12px. To je amaterizmus cloveka ze ZS.
* Navody - je opravdu nutne davat tam animace? Mrkni na manual ke hre rd2.cz
* Jednotky - treba ja byt hrac, tak mam rad detaily a obrazky, chtel bych videt rozepsane hodnosti a jake jsou z nich vyhody. Na rd2 maji vypsanych par vzorecku, to je taky fajn, ale graf by byl zajimavejsi.
* Forum pri 500x500 vyteka text vpravo a padingy od okraje jsou spatne jsou
* Faq - otazky bych dal tucne a pouzil bych OL LI seznam
* Special nevim, co je. Je tam cosi zmatene a tak to ani nekomentuji.
* Kontakty - Napiste nam, vpravo, formular policka pres css protahnout a zarovnat zprava. A seznam lidi vlevo predelat na jednotnou velikost pisma a radkovani.
* Test, tam by to chtelo obrazky, az to budes vystavovat.

Ps. K tem clankum, nastav schvalovani a ten, kdo to bude potvrzovat, tak bude mit za povinnost dat to do wordu a zkontrolovat pravopis. Kdyz najde moc chyb, je opravi, ale soucastne zdupe toho, co to zplacal, aby mu setril praci.
pavuk
peta:
Zkus si projít vlákno, nemusels bys radit někomu kdo ukradne cizí práci jak jí vylepšit...

_es:
Nestojí toto vlákno za reakciu v Povídání o udílení trestů?
Podle mně jednoznačně ano
pán-hradu
Profil *
Rád bych vás upozornil, že práva na použití grafiky a všech obrázků mám, tak nevím co řešíte!
Nox
Předtím jsi tvrdil něco jiného... zase to začíná být nějaké podivné...
_es
pán-hradu:
Rád bych vás upozornil, že práva na použití grafiky a všech obrázků mám
Prečo by sme to mali veriť práve takému "podozrivému indivíduu"?
Máš súhlas aj na doslovné kopírovanie textu?
Darker
To se dá snadno zjistit. Stačí napsat adninům z originálního P.H. serveru. Což také udělám.

Ahoj.
Píšu Ti kvůli stránce www.panhradu.baraja.cz, jejíž autor zkopíroval design i část obsahu z webu Pán Hradu a tvrdí, že na to má svolení autorů. Na toto téma se rozvinula diskuse na diskuse.jakpsatweb.cz, někteří mu věří, jiní ne. Chtěl bych vědět, jak to je doopravdy.
Zdraví Darker

Uvidíme, co odepíše
pán-hradu
Profil *
Darker:
klidně si mu napiš, přikládám screenhot odpovědi z emailu:
« 1 2 »

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0