| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Jup Profil * |
#1 · Zasláno: 24. 11. 2010, 16:49:38
Co si myslíte o nápadu vytvořit stránku založenou na parazitních formulářích? Něco podobného, jako Yuhůova vyhledávací centrála, ale dotažené do konce? Mohlo by to částečně zefektivnit práci na internetu. Díky za reakce.
|
||
| xmark Profil |
#2 · Zasláno: 24. 11. 2010, 17:00:57
Používám google a seznam. U půlky těch případů vím proč který vyhledávač volím, u půlky je to buď jedno, nebo o tom neuvažuju.
Co přesně by mi přineslo, kdybych použil tvou centrálu? |
||
| Jup Profil * |
#3 · Zasláno: 24. 11. 2010, 17:14:19
Tak v první řadě nejde jen o vyhledávání. Psaní SMS, Jízdní řády... - vše na jednom místě.
|
||
| Bubák Profil |
#4 · Zasláno: 24. 11. 2010, 17:39:29
Pokud to bude funkční, přehledné, použitelné, aktualizované, tak proč by ne, myslím, že taková stránka svou skupinu uživatelů najde.
|
||
| imploder Profil |
#5 · Zasláno: 24. 11. 2010, 18:04:29
Když to bude založené na parazitních formulářích, tak to bude pomalejší - data se budou přenášet dvakrát: nejdřív k tobě a až pak k uživateli, zatímco normálně se přenášejí rovnou k uživateli.
|
||
| Dranel Profil |
#6 · Zasláno: 24. 11. 2010, 18:14:41
Jup:
Takže takový velký portál, kde bych měl všechno? No, řekněme, že tam bude opravdu vše. V tom případě to ale bude muset být nějak roztříděné, kategorizované, aby to bylo přehledné. Tedy když tam přijdu, budu muset na něco kliknout (kategorie, odkaz). V tom případě se ptám, jaký pro mě tvůj portál bude mít přínos oproti službě IDOS.cz, když si chci najít spojení? |
||
| Dranel Profil |
#7 · Zasláno: 24. 11. 2010, 18:17:31
Anebo ještě lepší dotaz. Jakou bude obnášet výhodu vyhledat si něco přes tvůj portál oproti tomu napsat hledanou frázi do adresního řádku svého prohlížeče?
|
||
| Jup Profil * |
#8 · Zasláno: 24. 11. 2010, 19:22:15
Pravý smysl to získává jako domovská stránka.
Jinak, nevidím důvod to nějak kategorizovat... |
||
| Mistr Profil |
#9 · Zasláno: 25. 11. 2010, 10:31:50
Jup:
„vše na jednom místě.“ Co to je vše? Kdy se dostaneš do stavu, že budeš moci prohlásit, že tam máš vše. Každý návštěvník vyžaduje něco jiného. Navíc již to řazení. Někomu se bude líbit mít telefonní seznam vpravo a vypisovat jméno účastníka a pod ním vlastní telefonní číslo, jiný tyto dva údaje bude chtít mít vedle sebe, další je zas bude chtít dál doleva nahoru pod logo... „Pravý smysl to získává jako domovská stránka.“ V tom případě začínáš pomalu konkurovat domovským stránkám například Seznamu či Centra. Ale budiž. Zkusit to můžeš, ale abys pak nebyl zklamaný, kdyby to nevyšlo. |
||
| Dranel Profil |
#10 · Zasláno: 25. 11. 2010, 11:32:35
Jup:
„Jinak, nevidím důvod to nějak kategorizovat...“ Takže budeš mít vše na dvou gigové úvodní stránce? |
||
| TomasJ Profil |
#11 · Zasláno: 27. 11. 2010, 19:23:04 · Upravil/a: TomasJ
Řeknu to asi tak. Je to hloupý nápad. SMS centrály jsou, k hledání mi stačí google a na jízdní řády je idos.cz. Navíc veškeré hledací služby (google, bing, centrum, seznam, yahoo ...) mají zásuvné moduly (přímé vložení do prohlížeče), což je rychlejší. Zkoušel jsem mít jako domovskou stránku czin.cz ale je to nepřehledný web. Měl jsem to jen pro to abych si zvýšil viditelnost mé webovky, což czin umožňuje. Jinak je celkem zbytečné dělat něco, co už je.
|
||
|
Časová prodleva: 15 let
|
|||
0