Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
war maniac Profil |
#1 · Zasláno: 5. 12. 2010, 09:57:02
Ahoj, chci vás požádat o zhodnocení takového mého "portfolia". Odkaz Po obsahové stránce tam nic není jde spíše o hodnocení grafického návrhu. Sám s konečným vzhledem nejsem vůbec spokojený takže čekám co na to řeknete vy. Díky
|
||
soucekgns Profil |
#2 · Zasláno: 5. 12. 2010, 10:52:47
1. nefunguje odkaz Nahoru
2. odkazy na rubriky neexistují, ale to si asi říkal stránky docela přívětivé, sice velmi jednoduché, ale to může být +:-) |
||
Spectator Profil |
#3 · Zasláno: 5. 12. 2010, 10:58:14
war maniac:
1) Já bych skoro posunul to logo se zrdcadlením někam (třeba vpravo nebo nahoru),nebo bych to zmenšil. To jak se překrývá menu s tím zrdcadlením je podle mne divné(hned mne to trklo), ale nevnucuji 2) rámeček okolo obsahu se nahoře spojuje s nadpisovou části trochu posunutě. Mě se to líbí |
||
war maniac Profil |
#4 · Zasláno: 5. 12. 2010, 11:15:26
Díky za reakce.
soucekgns: „1. nefunguje odkaz Nahoru“ Dodělám. Spectator: „2) rámeček okolo obsahu se nahoře spojuje s nadpisovou části trochu posunutě.“ Víš že mi to taky připadalo.. ale pak jsem se na to podíval přez lupu a není tomu tak -> viz. obrázek. Možná nějaký podivný optický klam nebo nevím :). |
||
Spectator Profil |
#5 · Zasláno: 5. 12. 2010, 11:23:13
Právě kvůli optickému klamu bych se toho zbavil. Jde o to, že se rámeček obsahu napojuje na rámeček nadpisu a rámeček nadpisu oproti černé barvě zaniká. To bych opravil.
Optický klam, který vypadá jako chyba není podle mne moc dobrý, kdyby to bylo naopak =) neřeknu ani slovo. |
||
Kacko Profil |
#6 · Zasláno: 5. 12. 2010, 11:52:05
Pokud to ma byt webova prezentace webdesign studia, tak je to otresne.
|
||
Taurus Profil |
#7 · Zasláno: 5. 12. 2010, 13:24:49 · Upravil/a: Taurus
Mrkni se na jiná studia. Vlastní blog, dejme tomu, ale studio, to rozhodně ne. Žádný detail, kreativita, styl. Nevím, proč máš anglickou patičku na českém webu a proč po ukázání na černé místo nečitelně zbělá text s názvem domény. Navíc v IE to máš rozhozené.
|
||
war maniac Profil |
#8 · Zasláno: 5. 12. 2010, 15:29:15
Taurus:
V jaké verzi exploreru je to rozhozené? (jestli v 7ce a 6ce tak to vím...) |
||
panther Profil |
#9 · Zasláno: 5. 12. 2010, 16:57:11
war maniac:
„jestli v 7ce a 6ce tak to vím“ přesně v těch. V osmičce sis to evidentně otestoval, tvůj dotaz na verzi IE je tedy trochu zcestný. Že se jedná o webdesignové studio, to je myšleno vážně? Pojmy jako sémantika, přístupnost jsi neslyšel, že? |
||
peta Profil |
* kdyz vlevo vztycim svislou caru, co k ni bude zarovnano? Treba zaklad bude text obsahu. V tom pripade je mimo caru nadpis, menu i logo.
* pokud Uvodni stranka je napdisem, proc je spise nalepena na menu * menu nema citelny text, zkus stranku preklopit na gray-scale, odstiny sede a horni cast pisma nebude mit dostatecny kontrast * symetrie, souvisi castecne i s tim zarovnanim, ale navic treba logo. Ano, cerne oblasti jsou symetricke, ale protoze soucasti loga je menu, tak pak je cerna oblast dole vetsi a logo tudiz neni na vysku na stred * 500x500 sirka cerne casti loga je mensi nez cerny pruh nadpisu. Cili spatne nastavene rozmery. * u nadpisu bych ocekaval jine rozmery. Pokud cerny pruh neni nadpis, ale treba kategorie, pak text schazi nadpis. Videl bych to na text velikosti a fontem odpovidajici zlutemu menu Moderátor Petr ZZZ: Piš prosím s diakritikou, lidi to budou raději číst.
|
||
Časová prodleva: 15 let
|
0