Autor Zpráva
Chuck
Profil
Přeji pěkný den!

Chtěl bych poprosit o zhodnocení stránek http://svoboda.caklos.cz/, především, pozorujete-li nějaké neduhy...
Pozn.: Až budou spuštěny, budou k dispozici na jiné adrese.

Děkuji.
xmark
Profil
1. Vhodně zvolené barvy, písmo, líbí se mně to
2. V menu neoznačuješ vybranou položku
3. Položka menu "Fotogalerie" funguje nepřirozeně. Jednak jsem si na první pokud nevšiml, že se neotvírá stránka a zobrazí se podpoložky, dále pak se ty podpoložky kliknutím nesbalí zpátky.
4. Položky pod Aktuálně jsou vertikálně moc zahuštěné. Totéž v obsahu (kromě <ul>)
5. V hlavičce NÁSTROJÁRNA vyloženě leze do Jiří SVOBODA
6. Předpokládám, že css budeš mít v externím souboru
7. Doplň si do hlavičky description
8. Nevím, v čems to vytvořil a proč tam používáš entity. Ono to ničemu nevadí, ale zdroják se špatně čte. Jak to edituješ? Zřejmě s tím souvisí chyby na stránce Kontakt: I?O, DI?
Chuck
Profil
xmark:
Díky za postřehy, ještě se na ně podívám.
6) Proč myslíš?
8) Entity jsem zavedl po neúspěšných pokusech zkoordinovat kódování databáze a webu tak, aby to fungovalo.
Editace probíhá pomocí vlastního administračního rozhraní.
Chyby I?O, DI? jsou jen dílem mé nepozornosti, kdy jsem opravoval výchozí text a toto přehlédl. Díky za upozornění, opraveno.
Tori
Profil
Jen maličkosti v textu:

* Úvodní strana: střižné nástroje na CNC elektorerozivních drátových řezačkách.
* Výroba nástrojů > Důvody proč využít... : Poradenstí a navržení vhodného a nejlevnějšího řešení
* Elektroerozivní obrábění, 1.řádek pod nadpisem: Nabízíme volné kapacity na elektorerozivních drátových řezačkách
* tamtéž, seznam dole: "Cenová nabídka bude zpracována ihned po odeslání e-mailem nebo faxem." = "..po přijetí vašich požadavků / vaší poptávky"? Trochu to působí, že sama firma odešle nabídku emailem (kam?) a poté ji zpracuje.
* galerie: Nenačítají se obrázky closelabel.gif a loading.gif.
Chuck
Profil
Tori:
Co se týče textu, je převzatý z původních stránek firmy - já jej nepsal. Ovšem chyby opravím.
Co se týče galerie, v LightBoxu se hrabat nebudu, takže ho maximálně celý přehraji.
xmark
Profil
Chuck:
6) Proč myslíš?
Zdá se mi to praktičtější. Ale to je tvoje věc.

8) Entity jsem zavedl po neúspěšných pokusech zkoordinovat kódování databáze a webu tak, aby to fungovalo.
Používej všude utf8 a obejdeš se bez entit.
Chuck
Profil
xmark:
6) Takto nemusí prohlížeč navazovat spojení navíc. Já mám css styly v samostatném souboru, který je do webu vložen php.
8) Souhlasím, že tento stav není uspokojivý a budu se tomu ještě věnovat. V prvé řadě zkusím, co radíš.
Tori
Profil
Chuck:
Co se týče galerie, v LightBoxu se hrabat nebudu, takže ho maximálně celý přehraji.
Jsou jen špatně zadané adresy těch obrázků v konfiguraci lb (/images/loading.gif místo /public/lb/images/loading.gif). Je to v lightbox.js hned ze začátku.
Chuck
Profil
Tori:
Jsou jen špatně zadané adresy těch obrázků v konfiguraci lb (/images/loading.gif místo /public/lb/images/loading.gif). Je to v lightbox.js hned ze začátku.
Díky, opravil jsem to.
Darker
Profil
Doufej, že ti to endora nesmázne za ten <div style="display:none"><endora></div>
Chuck
Profil
Darker:
Doufej, že ti to endora nesmázne za ten <div style="display:none"><endora></div>
Jen ať. Jak jsem řekl, nebude to na této adrese, nebude to ani na Endoře, jen jsem to potřeboval na chvíli někam vystavit.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0