Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Kráťa Profil |
#1 · Zasláno: 18. 9. 2005, 14:58:01 · Upravil/a: Kráťa
Ahojky.
co na http://www.qaltmercator.wz.cz ještě vylepšit, či změnit, kromě toho, že tam musím dopsat alty k obrázkům? Co se týče kódu, od toplistu je tam něco nevalidního. Třeba tam pouze chybí dopsat nějakou definici, nebo nevím. Reklama WZ je tam udělána "na každé stránce dole". Před ní je mezera a odkaz "nahoru". Předpokládám, že když návštěvník uvidí ten odkaz, nebude mít důvod, rolovat dál. Dík za náměty. nj. Vlastně chovatelské stanice. Chovná je fena. :-) |
||
Zdenda Profil |
#2 · Zasláno: 18. 9. 2005, 15:50:52
To menu se roluje. Dejte to pryč. Jinak se mi to líbí.
|
||
zimmi Profil |
#3 · Zasláno: 18. 9. 2005, 16:31:53
No,já nevím, informací určitě hodně, ale přijde mi to mdlý. To levý menu se mi pokždé načítá znova:(
Jak to vypadá, když jsou vyplý obrázky? |
||
Kráťa Profil |
#4 · Zasláno: 18. 9. 2005, 17:32:35
Menu se roluje, že je tam ta reklama, která je širší, než <iframe>, ve kterém je. Roluje se to ve FF. Zkusím to nějak obelstít. Třeba, že to nahraju na ftp jako menu.gif, aby tam reklama nebyla a pak to přejmenuji na html.
Bez obrázků jsem to ještě neviděl. U těch miniatur někde chybí rozměry a téměř všude alty, takže jistě nic moc. |
||
igamenir Profil |
#5 · Zasláno: 18. 9. 2005, 18:36:41
Celkově budí ty stránky opravdu dobrý, profesionální dojem, snad jen tři věci:
1. Ty odkazy v text se mi moc nelíbí, jak jsou menší než okolní text. 2. Úvodní stránka je podivně dlouhá. 3. Alternativní text má popisovat, co je na obrázku, a ne, co je obrázek. Nahraď to "logo" za "Chovatelská stanice QALT MERCATOR". Ale jinak fakt dobrý stránky. Je vidět že víš, co děláš :-) Jen tak mimochodem: iframe se skládá z dvou částí, abys mezi ně uzavřela zprávu, pokud rámce nefungují. Vím, že už všechno rámce podporuje, ale něco by se tam mohlo napsat: <iframe ...>Váš prohlížeč rámce nepodporuje</iframe> |
||
bigi Profil * |
#6 · Zasláno: 18. 9. 2005, 18:37:10
proč je pod tou reklamou tolik místa? (na úvodní straně)
a taky se mi moc nelíbí tak velké hlavní logo a odsazení textu pod ním, zabírá to moc plochy stránky jinak pěkný |
||
bigi Profil * |
#7 · Zasláno: 18. 9. 2005, 18:39:48
igamenir: myslím že IFRAME je plovoucí rám, text o nepodporování rámců se zavírá do NOFRAME (nebo NOFRAMES, teď nevím)
|
||
igamenir Profil |
#8 · Zasláno: 18. 9. 2005, 19:03:47
bigi: jo ale u frameset. u iframe se to právě uzavírá mezi tagy
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0