Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
kalach1 Profil |
#1 · Zasláno: 12. 1. 2011, 22:02:06
Uvítáme připomínky k webu o dopravě a nehodách http://www.dopravninehody-info.cz
|
||
ninja Profil |
#2 · Zasláno: 12. 1. 2011, 22:34:29
Čekal jsme že najdu mapu a seznam dopravních nehod. Našel jsem všechno možné jen ne ty dopravní nehody...
|
||
kalach1 Profil |
#3 · Zasláno: 12. 1. 2011, 22:41:02
ninja:
už jsou na cestě, budou tam coby dup:-) |
||
Časová prodleva: 2 měsíce
|
|||
kalach1 Profil |
#4 · Zasláno: 17. 3. 2011, 12:12:05 · Upravil/a: kalach1
Sice to bylo trochu komplikovanější, než jsme předpokládali, ale nehody a dopravní situace už jsou on-line i s mapou. Než vyrazíte na cesty, mrkněte, jak to vypadá, ať dorazíte v pohodě http://www.dopravninehody-info.cz/dopravni-situace/
|
||
jenikkozak Profil |
#5 · Zasláno: 17. 3. 2011, 12:36:13
- Nelíbí se mi, že „a“ v nadpisu je přidáno k „Dopravním nehodám“, zatímco „informace“ jsou zvlášť.
- „enter your search term...“, „Written by...“, „All rights reserved...“, „Read more“ - česky, prosím. - Trojí navigace přehlednosti nepřidává. - Reklama na slově „informace“, které je podtitulkem, příliš dobře nevypadá. - Pravý sloupeek INFO je prázdný, zato zbytek webu je nacpán do sebe, není to přehledné. To dvojí podržení reklamy tomu vážně nepomáhá. - K nepřehlednosti přispívá i to, že není příliš jasné, co je obsah webu a co je reklama. Co tam dělá ten nadpis SEOREGISTR.CZ? Nevím, co to je, kam to vede, plete se to. - Obsah těch ODKAZů nevypadá příliš profesionálně. - Tipy na netu jsou vlastně reklama, tak nemaťte uživatele. - Ty tagy jsou spíše skvělou seooptimalizací, než že by měly pomoci uživatelům, že? - „zdroj: Internet“ Dobrý zdroj. Citování má ale svá pravidla. Texty: - „Dopravni info“, „dopravni nehody“ - což si najít čárku? Zbytek textů mě nedokázal motivovat k tomu, abych je četl. Ke zdrojovému kódu nemá smysl se vyjadřovat. |
||
Krakatoa Profil |
#6 · Zasláno: 17. 3. 2011, 15:43:27 · Upravil/a: Krakatoa
kalach1:
Situace: Stav vozovky: náledí, Kunovice před Estakádou Online aktualizovaná dopravní situace na českých silnicích a dálnicích. Ověřte si současný stav vozovky... To mám chápat jak? Do Kunovic to mám 10 km a je u nás momentálně 11 stupňů. Zataženo a hodně vlhko, teploty pod nulu nepudou ani přes noc. |
||
Časová prodleva: 3 měsíce
|
|||
Rosťa Profil * |
#7 · Zasláno: 21. 6. 2011, 21:20:57
Potřebuji vědět podrobnosti k nehodě dne 6.6.2011 v okolí Strážovského kopce.Děkuji za informace Rosťa
|
||
Časová prodleva: 14 let
|
0