| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Mataa Profil * |
#1 · Zasláno: 28. 1. 2011, 19:44:47
Ahojte,
prosim o konstruktivnu kritiku vzhladu e-shopu www.etno-eshop.cz . Vzdaka za akekolvek rady a postrehy. |
||
| WMPopi Profil |
#2 · Zasláno: 28. 1. 2011, 20:39:10
Ahoj,
jen pár postřehů: 1/ zaujaly mě ceny v eur v závorce 2/ naopak ale pouze předpokládám že všechny ceny jsou uvedeny vč. dph (nějaké info by tam být mohlo na konci stránky) 3/ nenašel jsem žádné kontaktní údaje 4/ chybí obchodní podmínky |
||
| Mataa Profil * |
#3 · Zasláno: 28. 1. 2011, 20:56:02
WMPopi:
Ahoj, vďaka za postreh. Obchodné podmienky sa nam asi nechtiac zmazali ked sme tam editovali Partnerov webu. Opravime to. V obchodných podmienkach boli aj kontaktné udaje. Plánujeme predávat aj na Slovensko, preto ceny aj v eur. vč. DPH skusime poriesit. dik. |
||
| Bubák Profil |
#4 · Zasláno: 28. 1. 2011, 21:18:17
Obtížně čitelné texty kvůli nevhodné kombinaci barev.
Ve kterém prohlížeči web vypadá správně? IE, Chrobe, Firefox, Opera, každý prohlížeč zobrazuje úvodní stránku jinak. Przníš vzhled posuvníků pro Firefox (jen win) a IE touhle zhovadilostí: <meta http-equiv="MSThemeCompatible" content="No"> HTML kód je hrůza a děs, do CSS jsem se zaději nekoukal. |
||
| Mataa Profil * |
#5 · Zasláno: 28. 1. 2011, 21:29:54
Bubák:
Ano, farby nie su velmi dobre zvolene,s tym skusim nieco urobit. Vo firefoxe je to urcite ok. V IE spodok stranky ukazuje fakt blbo. V ostatnych som to nekontrolovala. |
||
| WMPopi Profil |
#6 · Zasláno: 28. 1. 2011, 21:42:19
Mataa:
„V obchodných podmienkach boli aj kontaktné udaje.“ Kontakty každý normální člověk hledá pod záložkou kontakt v menu a to nejlépe na konci menu, neschovával bych je pod obch. podmínky ;-) |
||
| Mataa Profil * |
#7 · Zasláno: 28. 1. 2011, 21:57:09
WMPopi:
no format e-shopu mam predplateny, za kazdu dalsiu polozku, zalozku sa plati :-( To musim bohuzial vyriesit neskor. Asi som sa uplne netrafila do webu, teraz som si vsimla ze tu hodnotite vlasnorucne vytvorene weby. :( |
||
| Webslužby Profil * |
#8 · Zasláno: 28. 1. 2011, 21:57:43
Mataa: ... texty sa takmer nedajú vôbec čítať v takom príšernom kontraste - najnepríjemnejší kontrast písma a pozadia aký som kedy zažil.
|
||
| Mataa Profil * |
#9 · Zasláno: 28. 1. 2011, 22:20:32
zmenim, len musim najst nejaku vhodnu kombinaciu pozadia a pisma.
|
||
| WMPopi Profil |
#10 · Zasláno: 28. 1. 2011, 22:22:19
Mataa:
„zmenim, len musim najst nejaku vhodnu kombinaciu pozadia a pisma.“ bílou + černou vždy ocením nejvíce :-) |
||
| pavuk Profil |
#11 · Zasláno: 28. 1. 2011, 23:34:15
Mataa:
No, to mě právě zaujalo na první pohled, že jakmile jsem vlezl na stránku napadlo mě jako první věc právě "etno"... ty barvy jsou vybraný přesně podle tématu, evokujou ho, vyslovujou, bohužel s tím kontrastem mají ostatní pravdu. No, je to trochu (teda spíš víc) v konfliktu, ale to poladíš, mě se to líbí |
||
| Spectator Profil |
#12 · Zasláno: 29. 1. 2011, 10:34:36 · Upravil/a: Spectator
Nebál bych dát tam černé písmo, nevypadá zle a dá se číst obstojně.
|
||
| Petr ZZZ Profil |
#13 · Zasláno: 29. 1. 2011, 10:40:11
WMPopi:
„bílou + černou vždy ocením nejvíce :-)“ Vidíš, a mě z příliš vysokého kontrastu bolí oči stejně jako z příliš nízkého. Souhlasim s pavukem [#11]. Barevné řešení se hodí k tématu, jen ten kontrast by chtěl trochu zvednout. Mataa: Písmo je hodně drobné a nelze zvětšit (pominu-li možnost zůmovat celou stránku, kterou navíc ne všechny prohlížeče nabízí). |
||
| pcmanik Profil |
#14 · Zasláno: 29. 1. 2011, 10:53:29
Podla mojho nazoru je nejak rozhadzany footer stranky, osobne sa mi to nepaci.
|
||
| Spectator Profil |
#15 · Zasláno: 29. 1. 2011, 11:05:04 · Upravil/a: Spectator
pcmanik:
„Podla mojho nazoru je nejak rozhadzany footer stranky, osobne sa mi to nepaci.“ Já tam žádný nevidim. EDIT: Aha! V opeře totiž není oranžové pozadí tak veliké, je jen pod prostřední částí, ale není pod levým a pravým sloupcem a footer pro jistotu chybí uplně =) V IE neni zrovna pěknýý, to je fakt, leze kamsi dolů |
||
| Mataa Profil * |
#16 · Zasláno: 29. 1. 2011, 22:34:19
Zmenila som pismo na čierne. Skúste pozrieť a zhodnotiť či je to lepšie, čitatelnejsie.. Neskor doladim detaily (ostatne pisma). Pismo je male, menit ho mozem postupne, ale to bude praca na dlho... vďaka za komenty.
|
||
| Petr ZZZ Profil |
#17 · Zasláno: 30. 1. 2011, 22:54:57
Mataa:
„Zmenila som pismo na čierne.“ I tak mi přijde kontrast nízký, asi bych udělal jak to zelené tak to oranžovo-hnědé pozadí světlejší. A to písmo chce opravdu udělat větší. |
||
| TomasJ Profil |
#18 · Zasláno: 30. 1. 2011, 23:23:03
Mataa:
Styl webu je opravdu od tebe? Já v něm vidím totiž české popisky. |
||
|
Časová prodleva: 15 let
|
|||
0