Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Shinook Profil * |
#1 · Zasláno: 20. 9. 2005, 13:53:29
Prosím o kritiku stránky www.3dgraphix.wz.cz
Je to můj první pokus, ale na to neberte ohledy.. |
||
fanky Profil |
#2 · Zasláno: 20. 9. 2005, 17:42:37
Je to můj první pokus, ale na to neberte ohledy..
no pokud to je prvni pokus tak docela dobry, ale nelibi se mi ta cervena hlavicka ta barva se tam absolutne nehodi a taky to zeleny pozadi s tim bilym se docela tluce, mozna by tomu pomohl nejakej prechod... stranky na me pusobi take dost studene a neprijemne, menu je jednoduche, ale prehledne.... |
||
igamenir Profil |
#3 · Zasláno: 20. 9. 2005, 17:52:08 · Upravil/a: igamenir
> Odkaz Home se používá většinou pro návrat na úvodní stránku, ne pro info o autorovi - to je většinou pod O mně.
> "zabývám se ..." - nehodí se to, protože to je jediné sloveso. Zkus třeba "Zájmy" > V galerii bych umožnil otevírání i přes texty > Mícháš anglické a české odkazy - Galerie a Kontakt proti Home a Links. Zvlášť ta Feedback Page je naprosto nevhodná. > Pozadí kontakt nech také bílé, když je takové na ostatních listech. > Když už v kontaktu předěláváš prvky formuláře tak to udělej kompletně - i buttony a scrollbar u textarea > Když už máš stránku na odeslání kontaktu, tak ji použij na listu Home (odkaz zvýrazni) a odkaz na email dej až na list Kontakt. > Čítač ti nefunguje a v 1024×768 se mi to scrolluje právě o ten čítač. > Links nefungují (což asi víš). Pokud mají sloužit stránky jako prezentace tvých schopností, tak ale netuším, co chceš do těch odkazů dávat. Leda oficiální stránky programů, které používáš, ale i to mi přijde zbytečné. Vím, že jsem toho napsal hodně, ale musít říct, že celkově mi přijde design velice zajímavý. |
||
igamenir Profil |
#4 · Zasláno: 20. 9. 2005, 17:58:29
Ještě ke kódu:
> Používej víc CSS - nulový okraj obrázků, hover na menu, ... > Pokud nefungují rámce, tak se otevře nové okno s jménem "i1", do kterého se stránka otevře. Pokud pak v menu kliknu na něco jiného, otevře se to do stejného okna. Stránky tedy v podstatě fungují i bez rámců, takže bych ten text trochu přepsal. A k funkymu kritice: je to věc názoru. Mně ty barvy přijdou zajímavé. |
||
Lukáš Kadlec Profil |
#5 · Zasláno: 20. 9. 2005, 18:03:11
Zdravim, na jadnotlivé projekty bych nechal odkazovat i textem nebo jenom textem, nevím jak ostatní, ale já v první řadě klikal na ten text.
# zdrojový kód nemá cenu řešit, FrontPage je prostě takovej... # v Home, nevím zda záměrně, ale je tam mezera mezi menu a obsahem, je to divný # kontakt by měl mít také bílé pozadí, ne? |
||
Časová prodleva: 6 dní
|
|||
shinook Profil * |
#6 · Zasláno: 26. 9. 2005, 18:37:34
Díky moc všem za kritiku, podívám se na to..
Ten čítač teda už funguje, ostatní věci mi budou asi trochu trvat... |
||
shinook Profil * |
#7 · Zasláno: 27. 9. 2005, 09:50:37
Tak už jsem to trochu opravil..
Jenom ještě pár věcí: - počítadlo od ankety.czweb.org mi přijde hrozně pomalé, to je normální? - ve firefoxovi funguje onmouseover=this.style.color="barva" jenom někde a jinde ne, nevíte čím to může být? - rád bych v kontaktním formuláři udělal vlastní design tlačítka a scrollbar, je na to nějaký návod? |
||
habendorf Profil |
#8 · Zasláno: 27. 9. 2005, 10:41:47 · Upravil/a: habendorf
onmouseover=this.style.color="barva"
onmouseover="this.style.color='barva'" Tlačítko normálně nastyluješ pomocí css. |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0