Autor Zpráva
hnnza
Profil *
Dobrý den

prosím o kritiku stránek videon, které se nacházejí na: www.iin.wz.cz (odkaz videon)...Jsou to moje první stránky za pomoci div a css (bez tabulek). Myslím si však, že např. použité formátování (zaoblení odstavců) je při načítání stránek příliš pomalé a že za pomocí tabulky by bylo načítání rychlejší...

díky Honza
Boy
Hmm tak třeba nechtěl by jsi jako třeba v css definovat barvu pozadí? Už mě to docela štve, jak tady na to někteří zapomínají. Já nemám defaultní barvu pozadí nastavenou bílou, a aby se to zobrazovalo korektně všem, tak bys měl definovat pozadí..... už mě to začíná dost štvát.
Dero
OT: Boy: Dovolíš otázku? Proč nemáš výchozí bílou a v jakém prohlížeči?
honza
Profil *
To: Boy

Na definování pozadí v css jsem nezapoměl...tohle je má čtvrtá www stránka v životě a o tomto problému sylším poprvé (nezapoměl jsem, prostě to nevím :-) ) takže to ihned napravím...díky

Honza
Boy
Proč? No protože používám Operu 8 a ta má, pokud vím, defaultní barvu šedou.
Boy
Vím kde se to mění, ale podle mě to není nutné, protože každý web by měl mít definovanou barvu pozadí !!!!!
Maus
Profil *
jo, web je pěknej, ale internet od Videonu stojí za howno !!!!!!!!!!!!! ani mu nejsou schopní odpovědět na email.... prostě sux !!! odcházím od nich !! a hotovo !!
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0