Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
WirReZ Profil |
#1 · Zasláno: 28. 2. 2011, 16:02:17
Dobrý den,
prosím o kritiku návrhu webu http://82.208.17.62/web1.png Případně napsat co byjste změnili. Díky. |
||
MilanSch Profil |
#2 · Zasláno: 28. 2. 2011, 16:09:19
1) Psal bych buď česky nebo anglicky
2) Nevím, co všechno mám hodnotit - pozadí, logo, menu? Aha, sorry, to je vše... Pozadí ujde, logo ujde, menu viz. bod 1 |
||
Mistr Profil |
#3 · Zasláno: 28. 2. 2011, 16:14:54
WirReZ:
Jak se bude web graficky vertikálně roztahovat, bude-li například ve středním sloupci mnoho textu? |
||
jenikkozak Profil |
#4 · Zasláno: 28. 2. 2011, 16:18:50
WirReZ:
To nepůjde rozumně nakódovat. Nejsou tam použita standardní písma, navíc obsahují stíny, to se bude muset vkládat do stránky pomocí obrázků. Formulářová políčka příliš jako políčka nevypadají. Jde-li o stránku Novinky, hlavní nadpis by měl být asi výraznější než ty postranní. |
||
WirReZ Profil |
MilanSch:
1) ano to opravím. 2)Jojo pouze toto ještě asi udělám že se např. bude měnit pozadí.. Jelikož je to pozadí a na něm průhledné vrstvy. Mistr: Mno normálně je tam stála část až ke konci je tkz. to zaoblení jenikkozak Položky v menu budou napevno žádné položky. Menu se upravovat do budoucna nechystá Formulářová políčka budou obyčejné TextBoxy to je jen pro zobrazení Mno o zvýraznění jsem právě chtěl, že by zůstalo jako po najetí. Ale když je rozdělení do 3 sloupců nevím jak nazvat ten prostřední místo těch novinek. Vypadalo by hodně blbě tam napsané obsah. Díky zkusim to teda ještě doladit a dát do jenoho jazyka. |
||
jenikkozak Profil |
#6 · Zasláno: 28. 2. 2011, 18:10:41
WirReZ:
„Menu se upravovat do budoucna nechystá“ Textové menu má více výhod, i kromě té, že se dá později snáze editovat. Kromě toho text lépe reaguje na zvětšování než obrázek, vyhledávače asi nebudou text z obrázků číst, text se dá snáze kopírovat... Mně nešlo ale jen o menu, jde i o všechny nadpisy, položky formuláře a obsah pravého sloupečku. „Ale když je rozdělení do 3 sloupců nevím jak nazvat ten prostřední místo těch novinek. Vypadalo by hodně blbě tam napsané obsah.“ Spíš jsem to myslel tak, že Novinky je hlavní nadpis stránky, a tak by měl být nejvýraznější. Podle mne. „Vypadalo by hodně blbě tam napsané obsah.“ Asi jako u menu mít napsané, že to je menu. ;-) |
||
Frozen Profil |
#7 · Zasláno: 28. 2. 2011, 19:01:54
Za to co řeknu mě spousta lidí ukamenuje a možná dokonce i já sám si do huby hodim nějakej ten šutr... ale mě se to líbí a vzhledem k tomu, že to budou stránky pro server, kterej se bude nejspíš šířit jen mezi lidma a bude spíš záležet jak na tom bude server, tak bych si s nějakýma věcma jako čitelnost pro prohlížeče nedělal vůbec starost... Jennikkozak má pravdu s horší editovatelností, ale zas na druhou stranu si myslim, že menu zrovna moc editovat nebudeš.
|
||
WirReZ Profil |
#8 · Zasláno: 28. 2. 2011, 19:29:06
To jenikkozak:
Ale tak u každého obrázku můžu dít popis ne ? tkz. alt ne ? Asi jako u menu mít napsané, že to je menu. ;-) Přesně tady tohle jsem myslel :D To Frozen Mno má to být jen takový informační web mezi lidma, kteří budou na serveru. |
||
Darker Profil |
#9 · Zasláno: 28. 2. 2011, 19:56:42
Je to docela pěkné, ale vážně by sis měl vybrat jeden jazyk. A hlasuju pro češtinu.
|
||
Časová prodleva: 15 let
|
0