Autor Zpráva
Cpk
Profil
Zdravím, chcel by som sa spýtať na váš názor na stránku www.domacacukraren.sk/, je to "eshop" cukrárne.

Ďakujem za vaše pripomienky a kritiku.

PJ
MilanSch
Profil
Já tomu nemám co vytknout... Ale pokud chceš slyšet opravdu nějakou kritiku, tak jen mi vadí, že si musím zákusky vyzvednout osobně a nejde je poslat přepravní službou, a taky mi vadí, že si jich můžu objednat najednou jen maximálně 999 od jednoho druhu ;-)
__construct
Profil
Cpk:
Design celkom pekný, iba mi tam nesedí to zelené pozadie a tým pádom to na mňa pôsobí málo „sladko“ :-)
• Z užívateľského hľadiska sa mi nepáči také veľké množstvo kategórií - keby boli zoskupené do podkategórií, pôsobilo by to na mňa lepšie.
• Zobrazovanie priebehu nákupu (neviem ako inak to mám nazvať) by mohlo byť klikateľné

Čo sa týka kodérskej práce tam je to slabé:
• zbytočne ukončuješ nepárové tagy lomítkom (NET zápis)
• meta tag „keywords“ už snáď nepoužíva žiaden vyhľadávač (výnimka je jyxo)
• javascripty ktoré nepoužívaš pri parsovaní dokumentu máš v hlavičke
• Ten kód je nejak narýchlo písaný:
<img src="/img/kontakt.png" class="cart-nav" align="Prvý krok - košík" />
<label><em>*</em>Meno a priezvisko:</span></label>
...
• mohol by si si naštudovať pojem „sémantika
• na niektorých stránkach máš problémy so znakovou sadu
• v CSS používaš zbytočné selektory - napr. section nav ul li a {...}
Websluzby
Profil
Každý eshop by mal mať viditeľne uvedené obchodné podmienky. Tiež by malo byť ľahko dostupné info akým spôsobom sa v eshope platí za tovar a akým spôsobom bude tovar dodaný zákazníkovi.
Cpk
Profil
Ďakujem vám za názory, s tým kódom som sa celkom ponáhlal, ten web som robil za vatikánsku menu :)

[#3] __construct
na niektorých stránkach máš problémy so znakovou sadu - Mohol by si mi napísať na ktorej napr. ?
pcmanik
Profil
Po volani ajaxu, nieje potreba volat return false.
Stale volas Post, tak to globalne nastav a zo vsetkeho ostatneho to zmaz. Najlepsie by bolo pouzit len metodu .post() nakolko nic nevyuzivas z ajaxu.
Funkcia .serialize() a .submit() ti nic nehovori?
Naco mas nastavene success:...,error:... ked to aj tak nikde nepouzijes? Teda aspon som si to nevsimol, nakolko nemam rozbalenu verziu tvojho javascriptu a nechce sa mi v tom teraz hrabat.
Nebolo by od veci pouzivat this, namiesto neustaleho volania selektorov.
jQuery 1.5.1 a jQuery UI 1.8.10 resp. mas tam stare verzie
Zbytocnost <meta name="robots" content="index,follow"/>
Je zbytocne obalovat celu stranku do divu body, ked na to posluzi rovnako priamo tag body
__construct
Profil
Cpk:
Mohol by si mi napísať na ktorej napr. ?

Nechce sa mi to prechádzať všetko, ale napr. na:
• ponuka/ovocne-torty
• ponuka/svadobne-torty
• ponuka/ostatne-torty

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: