Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
bald Profil * |
Jak se Vám líbí především design a funkčnost, většina je dělaná z obrázků takže nic moc pro modemáře, ale s tím asi nic neudělám http://bald.euweb.cz/
|
||
bald Profil * |
#2 · Zasláno: 23. 9. 2005, 15:29:08
Není to dokončené, ještě k tomu nejsou obrázky a texty zatím je funkční pouze anketa
|
||
Filips Profil |
#3 · Zasláno: 23. 9. 2005, 15:56:49
mě se moc nelíbí to pozadí když se roluje - brrr vadí mě to na oči (můj názor)
a ten nadpis na úvodni stránce se my moc nelíbí (taky můj názor) nech se Ti daří |
||
Dero Profil |
#4 · Zasláno: 23. 9. 2005, 16:10:44
Tak to je drsné!
Technicky spíše nic než moc, ale to téma! |
||
bald Profil * |
#5 · Zasláno: 25. 9. 2005, 07:47:35
Díky za názory. To pozadí změním, na ten nadpis by mě zajímalo více názorů. Nebyl jsem to schopen vycentrovat proto je tam použit čistý html prvek center, jinak je to celé dělané v css a to včetně ankety proto by mě zajímalo proč to není technicky zdařilé. Jde o špatný designerský návrh? Téma je zvláštní, ale v současnosti nic takového na českém webu není a nebo jsem to nenašel tak proto toto téma.
|
||
DZer Profil |
#6 · Zasláno: 25. 9. 2005, 13:34:45
Sohlasim s pozadím a slogem a přidal bych ještě doělat rámečky kolem těch obrázků spíš grafiký .
Mýsto hoho textovýho odkazu bych ho rozšířil i o ten obrázek,v nakym grafickym programu bych spojil ten obrázek stim textem dal tomu nějakej pěknej grafickej rámeček a dodělal alternativu pro hover. Jinak se mi líbi to ropoložení. |
||
bald Profil * |
#7 · Zasláno: 25. 9. 2005, 19:49:14
Dikes za nazor, tim textem jsem chtel docilit snazsi lepsi citelnost pro vyhledavace, ale on ten text mozna pujde zapojit do obrazku a stejne by to mohl byt text
|
||
bald Profil * |
#8 · Zasláno: 26. 9. 2005, 14:13:48
Upravil jsem pozadí, zkusil zvládnout hover i ráměčky a přidal jsem fotky umělá pleš.
|
||
Polaroid Profil |
#9 · Zasláno: 26. 9. 2005, 18:24:08
Hoodně originální téma.
|
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0