Autor Zpráva
MatějŠ
Moderátor Petr ZZZ: Názor poprvéPo připomínkáchValidnostPotřetí
Prosím o Váš názor na www.zatepleni-stavebniny.cz. Díky
Lupa
Prvý dojem - príliš veľa produktov na hlavnej stránke.
- Doplnil by som favicon.
- Po najetí na menu sa zobrazí biela čiara, nevypadá dobre. nie je vôbec synchronna s menu
- Vytvořeno systémem www.eshop-rychle.cz

Čo treba hodnotiť?
MatějŠ
Netřeba hodnotit, jen mě zajímá názor. Ani neříkám že jsem ho vytvořil, pouze s ním pomáhám. Zásluhy má samozřejmě www.eshop-rychle.cz
Lupa
- To čo som už spomenul.
- Do kontaktov by som dopnil IČO, DIČ a pod. to čo zákon stanovuje.
jenikkozak
MatějŠ:
- „sro“ v nadpise má být „s. r. o.“?
- „nízká cena nákladů v domě“ - nejsem ekonom, ale náklady mají cenu?
- Co je to za nápad ten tučný text na úvodní straně? To je ono tajemné SEO?
- Proč některé produkty nemají cenu?
- „59,00 Kč“ - K čemu tam jsou ty nuly?
- „Pokud jste si na našich stránkách nevybrali, napište nám svá přání:“ No jo, ale za tou dvojtečkou není nic, kam bych mohl psát.
- V menu máte „Otázky a dopovědi“
- Proč na této stránce nemáte před odpovědí zalomený řádek?
Texty:
Před tečkou se nedělá mezera. Za ní ano.
Mezi slovy se nedělají dvě mezery za sebou.
Čtvereční metry se mohou zapsat pomocí horního indexu.
děda
jenikkozak:
Dobrý den, předně se představuji jako autor stránky a děkuji MatějiŠ za jeho pomoc. Jsem asi nejstarší člen fóra, je mi 69 let a webstránku jsem dle eshop-rychle udělal pro rodinnou firmu. V dizkuzi jsem zapojen pod stejným jménem na http://www.hostareal.cz/diskuze/index.php . Děkuji všem za každou připomínku a věřte jsem za ně vděčný. Některé chyby jsou v něčem o čem nemám ani páru, některé jsou moje nepozornost. Je to pro mne univerzita 3.věku. Ještě jednou všem, kteří mi svými připomínkami a kritikou děkuji za sebe i naši firmu.
Zdraví děda
děda
Díky všem za názory a připomínky na moji stránku zatepleni-stavebniny. Většina stávajících připomínek se mi podařila zapracovat, kromě oprav v textu, kde přicházím na chyby a překlepy postupně. Uvítám další náměty, vč. možnosti dosažení přijatelného SOE.
zdraví děda
P.S.
Rád přivítám přatele na FB.
Petr ZZZ
děda:
dosažení přijatelného SOE
Stav Optimalizace a Efektivity se všelijaké pochybné služby snaží měřit, ale já bych se jim vyhnul obloukem. Užitečné povídání o SEO (Search Engine Optimization, optimalizace pro vyhledávače) má na svých stránkách Marek Prokop.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0