Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
MatějŠ Profil |
Prosím o Váš názor na www.zatepleni-stavebniny.cz. Díky
|
||
Lupa Profil |
#2 · Zasláno: 14. 4. 2011, 19:41:48
Prvý dojem - príliš veľa produktov na hlavnej stránke.
- Doplnil by som favicon. - Po najetí na menu sa zobrazí biela čiara, nevypadá dobre. nie je vôbec synchronna s menu - Vytvořeno systémem www.eshop-rychle.cz Čo treba hodnotiť? |
||
MatějŠ Profil |
#3 · Zasláno: 14. 4. 2011, 19:45:15
Netřeba hodnotit, jen mě zajímá názor. Ani neříkám že jsem ho vytvořil, pouze s ním pomáhám. Zásluhy má samozřejmě www.eshop-rychle.cz
|
||
Lupa Profil |
#4 · Zasláno: 14. 4. 2011, 19:52:05
- To čo som už spomenul.
- Do kontaktov by som dopnil IČO, DIČ a pod. to čo zákon stanovuje. |
||
jenikkozak Profil |
#5 · Zasláno: 14. 4. 2011, 19:53:13
MatějŠ:
- „sro“ v nadpise má být „s. r. o.“? - „nízká cena nákladů v domě“ - nejsem ekonom, ale náklady mají cenu? - Co je to za nápad ten tučný text na úvodní straně? To je ono tajemné SEO? - Proč některé produkty nemají cenu? - „59,00 Kč“ - K čemu tam jsou ty nuly? - „Pokud jste si na našich stránkách nevybrali, napište nám svá přání:“ No jo, ale za tou dvojtečkou není nic, kam bych mohl psát. - V menu máte „Otázky a dopovědi“ - Proč na této stránce nemáte před odpovědí zalomený řádek? Texty: Před tečkou se nedělá mezera. Za ní ano. Mezi slovy se nedělají dvě mezery za sebou. Čtvereční metry se mohou zapsat pomocí horního indexu. |
||
děda Profil |
#6 · Zasláno: 14. 4. 2011, 21:44:36
jenikkozak:
Dobrý den, předně se představuji jako autor stránky a děkuji MatějiŠ za jeho pomoc. Jsem asi nejstarší člen fóra, je mi 69 let a webstránku jsem dle eshop-rychle udělal pro rodinnou firmu. V dizkuzi jsem zapojen pod stejným jménem na http://www.hostareal.cz/diskuze/index.php . Děkuji všem za každou připomínku a věřte jsem za ně vděčný. Některé chyby jsou v něčem o čem nemám ani páru, některé jsou moje nepozornost. Je to pro mne univerzita 3.věku. Ještě jednou všem, kteří mi svými připomínkami a kritikou děkuji za sebe i naši firmu. Zdraví děda |
||
děda Profil |
#7 · Zasláno: 15. 4. 2011, 14:03:06
Díky všem za názory a připomínky na moji stránku zatepleni-stavebniny. Většina stávajících připomínek se mi podařila zapracovat, kromě oprav v textu, kde přicházím na chyby a překlepy postupně. Uvítám další náměty, vč. možnosti dosažení přijatelného SOE.
zdraví děda P.S. Rád přivítám přatele na FB. |
||
Petr ZZZ Profil |
#8 · Zasláno: 15. 4. 2011, 17:26:02
děda:
„dosažení přijatelného SOE“ Stav Optimalizace a Efektivity se všelijaké pochybné služby snaží měřit, ale já bych se jim vyhnul obloukem. Užitečné povídání o SEO (Search Engine Optimization, optimalizace pro vyhledávače) má na svých stránkách Marek Prokop. |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0