« 1 2
Autor Zpráva
MichalekII
jenikkozak:
Nevím proč, ale Vaše příspěvky mi přijdou až nepřátelské.

Vám nějakým způsobem vadí volná soutěž? Bohužel ta jediná je v současné době schopna tak nějak zajistit nějaký vývoj či pokrok. Státem diktovaný výzkum, vývoj, výrobu i ceny jsme tu měli 40 let a tak nějak se to neosvědčilo, celý svět nám utekl a ani po dalších 20 letech jsme je stále ještě nedohnali.

Když chci zjistit údaje o nějakém ič, napíšu na Seznamu ‚ž‘, on mi pošeptá ‚živnostenský rejstřík‘, tam kliknu na první web, kde do vyhledávacího pole napíšu hledané IČ.
Skutečně? Zkoušel jste to nebo si to jen "myslíte"? Protože pokud kliknete na první odkaz, tak se přímo na vyhledávání IČ nedostanete. A až se na něj proklikáte tak je tam formulář se 14 políčky a dvěma tlačítky a věřte, že je dost lidí které to mate nebo obtěžuje.

Nechci ti brát nadšení. Ale radím ti, aby sis vzal papír a zkusil si spočítat kolik do webu ‚vrazíš‘ a kolik z něj ‚vyrazíš‘.
No sice nepoužíváme tak sofistikované nástroje jako je tužka a papír, ale finanční záležitosti sledujeme. On to nakonec vyžaduje i finanční úřad. Těší mě, že máte o mé finanční blaho takovou starost, ale skutečně nebudu cizímu člověku na veřejném fóru nějak osvětlovat finanční toky tohoto projektu. A věřte, že vím do nejmenšího detailu co má jakou cenu a to jak v oblasti příjmů tak i výdajů.
Ivy
Letos jsou Žabovřesky v pořádku, tedy již nejsou dublované (Žabovřesky a Brno-Žabovřesky), a dají se najít i jako Zabovresky.
Pro změnu Libeň (ta v Praze), vloni vyhledaná 3x, z výsledků nějak vypadla, musím napsat Praha Libeň. Dejvice jsou stejně jako vloni.
Gumídci zůstali - to asi aby bylo čemu se zasmát.
Našeptávač mi funguje jen na to co jsem již psala (tedy na Žabovřesky, Libeň a Dejvice), jinak nenašeptává vůbec nic.
Překlepy jsou tam ještě dva: Vyhedávání, vyhledávní.
« 1 2

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Odkud se sem odkazuje

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0