Autor Zpráva
l564
Profil
Prosím o zhodnocení portálu.
Jde o portál kde se registrujete a pak můžete psát zdarma články. Vše jsem tvořil sám a jen s php mi pomáhala tato diskuse jak jste si určitě všimly. Zdali chcete zkusit administraci tak je dole odkaz. Zatím příspěvky můžete publikovat. Ale pak budu chtít aby uživatel mohl upravovat a mazat vlastní příspěvky. Toto oprávnění má zatím administrátor. Děkuji za jakou koliv kritiku
jenikkozak
Profil
1) Nejde o portál.
2) Návštěvnost, zvlášť takhle mizerná, nikoho nezajímá.
3) Vzhled jsi teda strašně odfláknul.
4) Kategorie máš prázdné
5) To nevíš, že se na stránce nemá podtrhávat nic, co není odkazem?
6) Jaký je rozdíl mezi domem a „Nejnovějšními články“? Žádný, je to duplicita, stejně jako neuvedení index.php.
7) Ta spodní reklama by nemohla být lépe nastylovaná?
8) „# Provozovatel má nárok na zásah do vašich údajů bez uvedení důvodu“ To bych neřekl, s osobními údaji manipulovat nemůžeš.
9) „Systém pro obnovu hesla je momentálně vypnutý.“ - Dobrá perla. A proč ho nezapneš (teda nezapnete)?
10) „Nové heslo Vám příjde za 24hodin, protože každá žádost je posuzována administrátorem. Děkuji za pochopení“ Tomuhle se nedá nesmát. :-DDDD
11) Labely nevedeš.
12) Jaký dává smysl v Registraci počítat vyplněné znaky?
13) Co v Registraci dělá ten otazník u data narození?
14) Ta registrace ti nefunguje.
15) Je hrozně hezké, že uživateli při psaní hesla vypisuješ počet znaků, které uvedl. Myšleno ironicky, samozřejmě.
16) Administrace má úplně jiný vzhled než zbytek webu.

Texty:
1) V češtině se používají jiné uvozovky.
2) „Od Nás to víte jako první“ - proč velké n? A navíc ta hláška je lživá,
3) a to proto, že vložené články jsou sebrané z Novinek.cz.
4) „[ O porálu ]“.
5) „© Filip Šedivý“, „Článek napsal a publikoval: admin“ - Nelži, nenapsal jsi to.
6) „Domu“ - Podstatné jméno
7) „O nás“ - Jsi sám, tak si nemykej.
8) „Tento portál byl vytvořen aby jste mohli publikovat zdarma své články.“ - vytvořen, čárka; abyste;
9) „Pak můžete publikovat, vlastní články.“ - Tam nemá být čárka. Vážně vlastní články? Proč se tím sám neřídíš?
10) „# Registrovat se může každý kdo má české nebo slovenské občanství “ - čárka, kdo;
11) „# Vaše IP adresa je ukládána spolu s vašima údajemi “ - s vašimi údaji
12) „# Tyto podmínky nabívají platnosti od zveřejnění “ - nabývají
13) „# Potvrzením registrace souhlasíte s uvedenýma podmínkama na této stránce “ s uvedenými podmínkami
„Pokud nesouhlasíte, jděte prosím pryč “ - ještě chvíli počkej, hned půjdu
14) „Heslo bude změněno pouze s právoplatnými údaji “ - co to znamená?
15) „Změnu hesla musíte požadovat z počítače z které ho jste registrován(a) “ - Geniální podmínka. A jak to budeš ověřovat? Kromě toho by sis to měl opravit „z počítače, čárka, z kterého“
16) „# Pokud potřebujete smazat účet, potřebujete:
# Stará IP Adresa
# Nová IP Adresa “ - Proč je ve výčtu i uvedení podmínek, proč IP adresy jsou s velkým a, proč to celé nedává smysl?
17)
„# Pokud potřebujete změnit ip adresu, čili výchozí počítač potřebujete:
# Stará IP Adresa
# Nová IP Adresa
# Email z kterého byla provedena registrace
# Všechny tyto údaje odešlete na email redirect.zxpnx[zavinac]seznam.cz s předmětem Změna IP “ Geniální. Slyšel jsi někdy o dynamické adrese?
18) „Nové heslo Vám příjde za 24hodin“ - dvacet čtyři hodin, ne čtyřiadvacetihodinový
19) “Souhlasím s podmínkamy„ - podmínkami

Kód:
1) „<BR><BR>“ Nerozumím.
2) „<td style="color: black; font-size: 10px;">“ - nebyl by černý i bez tohoto zápisu? Proč jej tedy tolikrát opakuješ?
3) Proč hranaté závorky zapišuješ entitami?
4) „<h3>Kategorie ::.</h3>“ - Ty puntíky se týkají vzhledu, nemají v textu co dělat.
<!--<div id="search">
<input type="text" class="text" />
<input type="button" value="Search" class="button" />
-->
</div>
Ta poznámka měla zahrnovat i ten konec divu.
6) Spousta stránek má totožné <title>.
7) Proč dáváš do odstavců <p> navigaci?
8) A proč naopak prosté texty cpeš do nadpisů? „<h4>Vítejte v administraci. Zde publikujete články.<BR>
V prvním kroku se registrujte a následně přihlašte. Pak můžete publikovat, vlastní články.</h4>“

Celkové hodnocení: Naprosto odfláklá, nevzhledná práce, podle mne nemá smysl v ní pokračovat, neboť nemůžeš být rychlejší, než jsou skutečné zpravodajské weby. A to můžeš kopíravat seberychleji.
l564
Profil
jenikkozak:
2) Návštěvnost, zvlášť takhle mizerná, nikoho nezajímá.
Web byl spuštěn 22.5.2011 v 0:30

Dík upravím to.

podle mne nemá smysl v ní pokračovat
Pro tebe nemá smysl ale pro mě jo.

2) ‚Od Nás to víte jako první‘ - proč velké n? A navíc ta hláška je lživá,
A to usuzuješ podle čeho?

8) ‚# Provozovatel má nárok na zásah do vašich údajů bez uvedení důvodu‘ To bych neřekl, s osobními údaji manipulovat nemůžeš.
Myslím tím heslo

1) ‚<BR><BR>‘ Nerozumím.
Dvakrát odřádkováno.

14) ‚Heslo bude změněno pouze s právoplatnými údaji ‘ - co to znamená?
To znamená že se budou muset ověřovat údaje.

4) Kategorie máš prázdné
Nediv se

14) Ta registrace ti nefunguje.
Funguje. Mám tu registraci s IP Adresou 79.98.***.***, 22.05.2011, uživatelské jméno we. Tento účet je již zablokován. Nesplňuje podmínky.

Geniální podmínka. A jak to budeš ověřovat?
Pomocí IP Adresy, nic mě nenapadá

Slyšel jsi někdy o dynamické adrese?
Jo, je to IP která se mění, pokud se nepletu. Ale ten uživatel má smůlu

6) Jaký je rozdíl mezi domem a ‚Nejnovějšními články‘? Žádný, je to duplicita, stejně jako neuvedení index.php.
Ano je to tak, ale jak je nejnovějšími tak tam za chvilku přidám nejnovější příspěvky

ne čtyřiadvacetihodinový
Nevím co to plácáš za nesmysli ale beru tě za slovo

5) ‚&copy; Filip Šedivý‘, ‚Článek napsal a publikoval: admin‘ - Nelži, nenapsal jsi to.
Ne, ale je uveden zdroj.
okolojdouci
Profil *
l564:
„14) Ta registrace ti nefunguje.“
Funguje. Mám tu registraci s IP Adresou 79.98.***.***, 22.05.2011, uživatelské jméno we. Tento účet je již zablokován. Nesplňuje podmínky.

To jsem byl já. Skončilo to nějakou nicneříkající chybovou hláškou.
Chtěl jsem to nějak komentovat, ale bylo toho tak nějak moc.
shaggy
Profil
l564:
Už som dávno nehodnotil web, ale tento "krásny" portál mi nedá nenapísať.

„2) ‚Od Nás to víte jako první‘ - proč velké n? A navíc ta hláška je lživá,“
A to usuzuješ podle čeho?
Pravdepodobne usudzuje podľa toho, že obsah preberáš z iných webov - logicky nie si prvým miestom, odkiaľ sa to môžem dozvedieť. Dokonca máš tú drzosť, že do svojho obsahu vkladáš obrázky umiestnené na týchto spravodajských serveroch a zaťažuješ ich servery.

Jo, je to IP která se mění, pokud se nepletu. Ale ten uživatel má smůlu
Naozaj skvelé user-friendly riešenie.

Ne, ale je uveden zdroj.
Čiže klameš, ako si klamal aj v iných tvrdeniach - kradneš cudzie správy a podpisuješ sa pod nimi svojim menom.

Nechápem, čo vlastne chceš od nás? Dizajn je otrasný, také niečo som robil, keď som sa učil robiť stránky. Ale určite by som to nedával hodnotiť a nepýtal sa na názor ostatných. Jednotlivé stránky nie sú dotiahnuté, skoro každá má iný dizajn. A funkčnosť? Overovanie používateľa podľa IP adresy nepovažujem za "funkčnosť".
jenikkozak
Profil
l564:
„2) ‚Od Nás to víte jako první‘ - proč velké n? A navíc ta hláška je lživá,“
A to usuzuješ podle čeho?
Můžeš kopírovat a krást seberychleji, ale tvůj zdroj to stejně bude mít rychleji než ty.

„2) Návštěvnost, zvlášť takhle mizerná, nikoho nezajímá.“
Web byl spuštěn 22.5.2011 v 0:30
Na to jsem se neptal. Návštěvnost nikoho nezajímá.


„8) ‚# Provozovatel má nárok na zásah do vašich údajů bez uvedení důvodu‘ To bych neřekl, s osobními údaji manipulovat nemůžeš.“
Myslím tím heslo
Ach, ty jsi hlava. Tak uživateli změň heslo, to je geniální.

„1) ‚<BR><BR>‘ Nerozumím.“
Dvakrát odřádkováno.
Slyšel jsi někdy o kaskádových stylech?

Jo, je to IP která se mění, pokud se nepletu. Ale ten uživatel má smůlu
Ten má spíš štěstí. Smůlu máš ty.

„ne čtyřiadvacetihodinový“
Nevím co to plácáš za nesmysli ale beru tě za slovo
Ano, tohle je důvod, proč tento příspěvek píši v ostřejším tónu. Když napíšeš 24hodin, neznamená to „čtyřiadvacet hodin“, ale nějakou blbost, která nemá význam. Aby to byla číslovka a podstatné jméno, bylo by nutné mezi nimi udělat mezeru. Není potřeba hned někoho osočovat z plácání nesmyslů. :-)

Vzhledově i funkčně nepovedený web, který kdosi slepil z kusů kódů, které mu lidé poskytli na diskusi, aniž by dokázal jejich rady využít pro něco pořádného. Je rozdíl, jestli ti někdo trochu poradí a tím tě „nakopne“ k nějakému úspěchu, na kterém máš hlavní zásluhu ty, nebo jestli práce ostatních převažuje svou kvalitou či kvantitou nad tou tvou.
WWWeee
Profil *
l564:

Prosím o zhodnocení portálu.

- lituji ale žádný portál jsem tam nenašel, podle věty "a pak můžete psát zdarma články" soudím že se snad jedná o tzv. PR web nebo tak nějak?
- za portálem obvykle stojí tým lidí protože rozdíl mezi portálem a běžnou webstránkou je kromě jiného v rozmanitosti, užitočnosti, kvalitě a aktuálnosti obsahu a to u skutečného portálu jeden admin nikdy nezvládne
- dizajn je moc moc moc slabý i když přehledný co je snad jeho jediné plus

Vzhledem k tomu že jsem tam našel články z jiného webu /www.novinky.cz/ a pod článkem cituji...

"Článek napsal a publikoval: admin"

...jsem zděšen z té lži a z portálu definitivně odcházím...

Ale mám přece pár otázek k adminovi

1. Proč bych se měl zaregstrovať a přidávat články na http://www.novinky.hys.cz/? - budu mít z toho zpětné odkazy nebo dostanu odíl na zisku z reklám nebo co?

2. Jaký je vlastně smysl tohto webu, resp. jeho marketingový cíl?

3. Portálu www.novinky.cz se rozhodně nedá konkurovat tímhle způsobem, nebylo by lepší psát nějaký osobní zpravodajský blog? - tam se taky dají do patičky umístnit reklamní odkazy.
Ivy
Profil
jenikkozak:
15) ‚Změnu hesla musíte požadovat z počítače z které ho jste registrován(a) ‘ - Geniální podmínka. A jak to budeš ověřovat? Kromě toho by sis to měl opravit ‚z počítače, čárka, z kterého‘
Ještě lépe:
.......ze kterého........
Marek88
Profil
l564:
Nechápu výroky typu, že lidé s dynamickou adresou mají smůlu. Myslíš, že se tě někdo bude doprošovat, aby na ten tvůj úžasný "portál" mohl psát? Naopak. Pokud chceš, aby tam někdo psal, tak mu to musíš co nejvíc usnadnit. Navíc normální člověk neví co je to IP adresa a kde něco takového zjistí. Navíc na žádných jiných stránkách po uživatelech nic takového nechtějí. Proč to chceš ty? Vážně se nad tím zamysli a do žádného dalšího webu už to nedávej - zvlášť pokud bys ho nedej bože dělal pro někoho na zakázku... ;)

EDIT: O ostatních věcech se vyjadřovat nebudu, protože jenikkozak v příspěvku [#2] ti řekl vše podstatné a ty mu to přestaň vymlouvat a zamysli se nad tím, radí ti dobře. Škoda, že o jeho rady nestojíš...
pavuk
Profil
l564:
Člověče já ti nevím, nechceš se na to vykašlat? Je fajn že si děláš stránky sám pro sebe, vidíš za tím spoustu svý práce, můžeš se těšit z funkčnosti, možná tím ohromit nějakou dívčinu, to je fajn, ale proč si proboha myslíš že někdo bude sdílet tvoje nadšení a ještě k tomu přes všechny zmíněný překážky na to "prázdno" přispívat? Navíc když nesneseš oprávněnou kritiku tak svý rádobydíla nevystavuj, je to prostý
Jeden můj kolega o tomhle způsobu myšlení říká "ty lidi kur*va nemaj brzdy", zkus o tom přemýšlet...
(moderátoři ať tenhle slovní útok laskavě prominou, nebo vymažou, ale já už to nevydržel...)
unlucky
Profil
jaké zprávy tam budou? Máš na mysli zprávy nebo články od uživatelů? Proč by uživatelé tam měli přispívat?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0