Autor Zpráva
lukaso
Profil *
Ahoj,
rád bych Vás požádal, jestli byste se podívali na stránky http://lukaso.iglu.cz a zhodnotili design, kód, Váš celkový dojem z webu, popřípadě i další vzhledy.
Moc dík. Lukaso
La_ToRaNTe
Profil
Stránky se mi líbí. Designe je nenásilný, přehledný. Co se týče kódu, je také přehledný.
Jinak, co se týče těch designů, být Tebou (tedy pokud jen měníš css soubor) bych to udělal pomocí cookies.
Takže že by v cookies byl uložen aktuální styl, a ty by jsi jenom přepínal. Rozhodně by to bylo lepší než > index4.php, index8.php .. atd... .
Meldo
Profil
1: pri prvom prejdeni kurzorom cez menu sa mi to zobrazilo modro namiesto sedo.
2:z dizajnov sa mi paci najviac ten zakladny
3 urcite by som odstranil v paticke to: Pro rozlišení 800x600 a více.
Inak celkom pekne
lukaso
Profil *
To: La_ToRaNTe : s cookies by to bylo super, ale bohužel neměním jen css soubor, ale i zdroják stránky.
To: Meldo : 1. malinka chyba v css, 2. mně se líbí taky nejvíc, 3. odstranim.

Jeste bysem měl dotaz, jestli byste něco barevně nezměnily?

Moc diky za zhodnoceni.
dawys
Profil *
Sou to skvělý stránky lukášku, neboj :)
Mistr
Profil
lukaso
Jeste bysem měl dotaz, jestli byste něco barevně nezměnily?
A hrome, zrovna jsem chtěl něco napsat, ale podle slova nezměnily je mi jasné, že je výzva určena dívkám nebo dětem, takže to pro mě není.
Tom@sQo
Profil *
lukaso mno na ten dizajn mam jednu zopar rieseni, aby to bolo v jednom subore :)
co tak volat funkciu get_top_page();, ktora by mohla vyzerat cca takto:
function get_top_page(){
switch ($_COOKIE['design']){
case 'modry':
include ('inkludni/zahlavia/modry.html');
break;
case 'purpurovofiaovy':
include ('inkludni/zahlavia/purpurovofialovy.html');
break;
default:
include ('inkludni/zahlavia/modry.html');
}
}
alebo
if(Is_File($_COOKIE['design'])) include('inkludni/zahlavia/$_COOKIE["design"]');
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.