Autor Zpráva
dandys2012
Profil *
Prosím názor na http://www.hoedlmayr.com/ . Děkuji.
okolojdouci
Profil *
Vypadá to jako web, postavený ze šablony někdy před 10 lety. Tabulkový layout, pozicování jednopixelovými gify, obrázkové menu, pod ním nějaký nefunkční flash, malý nevýrazný text, nepřitažlivá forma i obsah. Web z povinnosti.
dandys2012
Profil *
Díky.. prosím ještě od někoho kritiku.
rorsach
Zobrazení se mi jeví trochu zvláštní ale možná to bude mým chromiem na linuxu. Ten nefunkční flash z levé části bych asi přesunul jinam, pokud pod ním nebude další obsah. Velké množství informací na jedné stránce, které je násilně posunuto kvůli kousíčku nalevo jen nahoře mi přijde ne zrovna ideální řešení. Pokud je to řešeno modulově (nedíval jsem se) pak bych jej nechal jen na první stránce a zmenšil obsah.

Co se obsahu týče, tak bych řekl že příliš informací. Návštěvník asi není vyloženě zvědavý číst všechno hned. Což takhle mu předhodit nějakou třešničku na zaujetí (čím se zabýváme a kdo jsme) a později ať se prokliká, kam potřebuje. Informace tam nejsou špatné, ale jejich "smrsknutí, kvůli levému objektu" se mi moc nelíbí.

Jinak obrázky se mi otevírají v pop up okně. Fotografie v nich nejsou velikostně doladěné a je nutné okno občas zvětšit atak. Ideálně asi řešit nějakým lightboxem apod.

O validitě kodu ani nemluvím. Jen si to říká o zobrazování v každém prohlížeči jinak.

Jinak myšlenka se mi nejeví špatná. Na pohled celkem příjemná šablona. Jednoduchá, čistá, konzervativní proč ne. Nejde přeci o web komerční tv.
Ivy
Chybí mi tam klasická struktura - menu s položkami O firmě, Kontakt, Služby, Reference, Ceny, Obchodní podmínky.... Vlevo tam sice cosi takového je, ale jednak to není v češtině, navíc je to tak malé že se to špatně čte a zvětšit se to nedá a většinou je to nefunkční. To co funguje mě hodí na stránku psanou anglicky. Je tam několik odkazů jinam, které působí tak že tato firma pouze cosi zprostředkovává. .Jako potenciální zákazník si z této stránky odnesu první dojem že je to mrňavá pobočka nějaké velké zahraniční firmy které moc o české zákazníky nejde a odcházím. Pokud tam setrvám déle kvůli hodnocení stránky tak nakonec zjistím že to je asi trochu jinak. Mapu v pdf se mi taky nechce stahovat, doporučovala bych místo toho vložit nějakou mapku z mapy.cz nebo z googlu. No a zvážit změny ohledně toho prvního dojmu.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0