| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| MonikT Profil * |
#1 · Zasláno: 28. 7. 2011, 15:50:02
Zdravím,prosím o kritiku môjho webu,napíšte mi čo sa Vám nepáči, a čo naopak áno :) ĎAKUJEM :) www.wesley-daily.com
|
||
| karlos29 Profil |
#2 · Zasláno: 28. 7. 2011, 16:43:39
zdravím, určitě bych použil zarovnání doleva u většiny prvků. Celkově by to chtělo ještě zapracovat na typografii.
|
||
| Ivy Profil |
#3 · Zasláno: 29. 7. 2011, 00:54:06
Bílé písmo na horní liště se špatně čte, možnáí odtučnit? Stejně tak se špatně čte tmavě modré a černé písmo s bílým stínováním na šedém podkladu.
|
||
| peta Profil |
#4 · Zasláno: 29. 7. 2011, 07:27:54 · Upravil/a: peta
Jsem navstevnik stranky, poprve, jak rychle se dostanu k informacim o cem stranka je? Jsem pravidelny navstevnik, jak rychle se dostanu k novym informacim? Co jsem vycetl ja?
* Nazev stranky je hollywood.com. Nebo aspon je to nejvyraznejsi a skoro nejvetsi text na strance. * Stranka je? O nejakem Paul (anglicky text v policku Welcome...). Jinak je to preplacane odkazy a tezko se to hleda. * Co by me melo ze stranky zajimat? To nevim. Pro vetsinu veci je treba zarolovat o 1-2 obrazovky niz. Vetsinou je prostor zaplacan nedulezitymi informacemi jako je pocitadlo, o strance a podobne. To klidne muzu jit do paticky pod odkaz o nas a tam pododkaz o strance. Navic koukam je tam About ve slovenstine. Az ted jsem si vsiml, ze vlastne pulka stranky je v jinem jazyce. To nedoporucuji. To v pravo jsou asi clanky. Proc zobrazujes vsechny? Zobraz posledni 1-3 a ostatni odkaz jako vsechny clanky nebo starsi clanky nebo jen seznamem nadpisu. Levou stranu nechapu vubec, to je zaplacane smesi vseho mozneho, asi aby tam neco bylo. Web * Nahore v tom cernem pruhu mi to pismo splyva a jeste ma stin. Je to navic prouzek, ktery neni dulezity, vyznamny, tak by mohl byt co nejmene vyrazny, pokud to pujde. * 2 ruzne jazyky, co kdyz znam jen rustinu a slovenstinu nebo nemcinu? Takze, pokud je neco anglicky, tak si to do slovenstiny neumim prelozit. A nektere veci nemuzu ani zkopirovat do google translatoru. * Vlevo v pasu ten bily stin pod pismem se mi zda prilis zarivy, mozna bych ho zrusil uplne (jestli to neni jen opticky klam, ktery mi tu dela win). Cerveny text je tam takovy neprijemne citelny. * Asi mi i vadi, ze levy a pravy sloupec nezacinaji stejne zhora a preklikavanim ruznych stranek se pravy i posouva, napr Home - Website * Fotogalerie je jakasi nedoresene. * Pod strankou je prazdne misto velikosti asi 3 stranek * Nahore oblast Family site a Welcome text by chtelo zprava zarovnat stejne jako jsou clanky a Family zhora na uroven nadpisu minifotek * Media center ma v oblasti clanku tecku nad clankem, proto to mozna posouva dolu. Graficky to vypada celkem pouzitelne, pokud je galerie puvodni stranka, tak mnohem lepe. |
||
|
Časová prodleva: 14 let
|
|||
0