Autor Zpráva
M1K3
Profil *
Zdravím

zajímají mě názory na stránku http://www.mija-t.cz/ a to nejen na vzhled ,ale i na funkčnost.

diky za vas cas
jenikkozak
M1K3:
- V IE 9 mi mizne podmenu, když se snažím najet na nějakou jeho položku. Ať dělám, co dělám, na poslední položky si prostě nekliknu.
- Líbí se mi nahoře ty obrázky. Že se bez mého svolení rušivě nepohybují. Mohu i rolovat kolečkem, prima. Co se mi nelíbí, je však ten vodoznak přes ně. To přece není nutné.
- Všechny podstránky mají shodné <title>, což zhoršuje orientaci mezi záložkami prohlížeče, pokud si člověk otevře více podstránek najednou.
- Kód stránky by se mohl doladit. Místo několika zalomení řádku by se mohly použít kaskádové styly, nadpisy dalších úrovní (kromě té nejvyšší) by mohly být také pomocí <hX>, vodorovná čára se dá udělat také lépe než několika pomlčkami v samostatném odstavci. Není to však nijak hrozné.
- V textech se občas vyskytne chybička. Občas čárka, někde chybí mezera a podobné drobnosti (například shlédnutí skel na výstavě). Ale také žádná katastrofa, podobně jako u kódu.
- Jen taková drobná rada: Vyrazil bych stránku ODKAZY se všemi těmi odkazy na pochybné katalogy, rádoby SEO, zájezdy a nabídky finančních služeb. Nevěřte tomu, že Vám účast v podobných aktivitách pomůže. Krátkodobě možná, ale do budoucna určitě ne. Pokud tam podobnou stránku chcete, nechte na ní jen ty odkazy, které mohou návštěvníky Vašich stránek zajímat, tedy ty weby, které se zabývají podobnou činností jako Vy. Ale já osobně bych s tou stránkou udělal krátký proces. :-)
Ivy
* První vteřinu než se načtou obrázky působí stránka nesmírně ponuře.
* V prvních chvílích jsem také nevěděla o čem stránky jsou - to první co mě praštilo do očí bylo McDonald Bratislava a v prvních chvílích jsem také měla menší problém s orientací.
* Historii firmy bych si velmi ráda přečetla, zejména pokud se jedná o rodinnou a českou firmu, ale pod titulkem Historie se skrývá text kterému se říká marketingová omáčka.
* Z postránek nevede odkaz na hlavní stranu (nebo jsem ho nenašla) a vůbec mi připadá že hlavní stránka a podstránky tak nějak "nedrží pohromadě", ač se sobě podobají.
* Na první stránce mě nadpisy připadají tak nějak nezajímavé, vůbec mě nelákají ke čtení textů.
* Ikony Kvalitní firma a ikony partnerů mi připadají velké, zbytečně odvádějí pozornost od ostatního obsahu, doporučila bych zvážit jejich zmenšení.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0