Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
spellcross Profil |
#1 · Zasláno: 3. 8. 2011, 23:05:41
Ahoj,
chtěl bych Vás požádat o názor na stránku www.horakypetrojet.cz hlavně z hlediska technického provedení stránky a SEO potenciálu. Jde mi o to, jestli máme stránku nechat postavit celou znova nebo upravovat tuhle. Díky |
||
peta Profil |
* menicka nahore pretekaji pozadi
* je to prilis prebarvene, velke plochy ruznych barev, pusobi to strasne chaoticky * z uvodni stranky neni jednoznacne, co vlastne firma nabizi, prodava? Ano, na urcitych mistech je zminka o peletach z biomary (cili neco jako drevene uhli), ale uvodni stranka je preplacana vsim mozny, od auta, ohen, facebook nebo more jinych obrazku, ktere by nekdo mohl povazovat za reklamu. * stranka produkty - bylo by dobre uvest na konci poznamku o tom, ze je mozne rozkliknout Podrobny popis a Video. Neco jako Rozkliknutim odkazu "Podrobny popis" lze zjistit podrobnejsi informace o vyrobku. A take je mozne se podivat na video ikazku, odkaz "Video". * Stranka Realizace - z protokolu mereni bych udelal scree casti dokumentu s nadpisem. A zvazil bych, jestli tu stranku nerozdelit na podstranky, je dost dlouha. Pripadne na uvodni stranku pak vybrat jen 10-20 nejzajimavejsich fotek. Fotka budovy neni asi fotka vysledku vasi prace, spis kotel a trubky. * pri hoveru menu ti neobarvuje diakritiku * u spostu stranek schazi nadpis stranky * stranka Nej dotazy ma odlisne odrazky proti strance Produkty - PETROJET Biorobot 15 * Mozna bych zkusil podklad pod stranku zvolit bily, hlavicka a menu ta tmava obrazkova. * stranka Prodej pelet je opet velmi nestastne zaplacana ruznymi obrazky ruznych velikosti a tvaru vcetne ruznych fontu. A to nejdulezitejsi je na konci, obrazky pelet. * stranka Ekonomika + Cenik a jine - vzhled tabulky je odlisny. Navrhuji ti vypracovat si manual, jak se ma zobrazovat text, nadpis, odrazka, tabulka, nahled obrazku (sirka, vyska, ramecek, 1-3 velikosti) a toho se drzet. treba obrazky jsou nejlepsi na strance Produkty. Kdyz se po rozkliknuti zobrazy ruzny rozmer, to uz nevadi, ale nahledy by meli byt vsechny stejne. Na spouste stranek stridas nahodile patkove a bezpatkove pismo, velikost, barvu, tucnost. Stranka ma sice peknou podkladovou grafiku, ale zbytek pusobi velmi amatersky a neorganizovane. Lituji navstevnika, ktery bude na ne odkazany. Moderátor Petr ZZZ: Tvůj projev je špatně srozumitelný, piš prosím s diakritikou a pohlídej si překlepy a nedoklepy.
|
||
Ivy Profil |
#3 · Zasláno: 4. 8. 2011, 11:49:14 · Upravil/a: Ivy
Shodou okolností kotel kupovat budeme a zajímali jsme se i o pelety. Z této stránky bych utekla, nepůsobí na mě jako na zákazníka důvěryhodně a vyřadila bych firmu z výběru. Stránka mi připomíná snůšku reklam, první co mi padne do oka je YouTube. Jako potenciálního zákazníka mě v první chvíli vůbec nezajímá že máte filmy na YouTube a ani vaši partneři, které velikostí ikon příliš poutají pozornost. Jako zákazník se chci ujistit, že firma je důvěryhodná a profesionální a pak mě zajímají informace o výrobcích. Tato stránka na mě působí dryáčnicky a agresivně. Příliš mnoho červené, příliš mnoho ohně, měnící se prvky, všechno je příliš veliké a informace na první stránce nulové. V celé té smršti která na mě útočí se mi vůbec nechce hledat informace o produktech.
Filmy na YouTube je výborný nápad, ale jako zákazníka mě budou zajímat o mnoho později - až v okamžiku, kdy se rozhodnu že na těchto stránkách zůstanu a firmu zařadím do výběru, projdu si jednotlivé výrobky a udělám výběr výrobků. Teprve pak mě zajímá film jak fungují. Takže bych doporučila YouTube vyhodit zcela z první stránky a zařadit filmy až pod popis jednotlivých výrobků kde v současné době chybí. Vstupní stránku bych já osobně viděla jako horkého kadidáta na kompletní přepracování, podle mého soudu vám jenom odrazuje zákazníky. Z hlediska SEO rozhodně nejsem odborník, ale i já vím že chybějící title je hrubá chyba. Edit: chybí i meta tag description a doporučila bych promazat i keywords. |
||
Časová prodleva: 2 měsíce
|
|||
spellcross Profil |
#4 · Zasláno: 19. 9. 2011, 14:01:03
Ještě bych se chtěl zeptat, proč se nám liší počet návštevníků na stránce dle google analytics versus webstat forpsi?
Na google máme o cca 1/3 méně návštev než dle webstatu. Nevíte, co by mohla být příčina rozdílu? |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0