Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Masáže Ostrava Profil |
#1 · Zasláno: 4. 8. 2011, 23:29:05
Dobrý den dámy a pánové,
rád bych se zeptal co lze vylepšit na tomto webu, aby bylo vše ok. Taky bych rád změnil grafiku a nevím koli by to stálo nebo kdo by mi to mohl udělat. Děkuji Věem za pomoc. Roman |
||
pcmanik Profil |
#2 · Zasláno: 5. 8. 2011, 06:28:51
1 Polozky menu sa nevojdu do jedneho riadku
2. Vyber jazyka vytrca z designu 3. Zbytocnost, moze sa zmazat <meta name="robots" content="all,follow"> 4. Ma nejaky vyznam 3 krat definovat rovnake vlastnosti v css - leve a, prave a stred a? Spoj to do jedneho. Cela stranka je podla mna nejaka natiahnuta, velke pismo, velke medzery, proste sa to neda citat. |
||
jenikkozak Profil |
#3 · Zasláno: 5. 8. 2011, 08:05:10 · Upravil/a: jenikkozak
Masáže Ostrava:
1) V IE se mi menu nevejde na jeden řádek. 2) Logu přidej border:0, protože jinak se kolem něj zobrazuje nepěkné standardní orámování. 3) Nahoře na stránce nemá text dostatečný kontrast. 4) Použité výrazy vyhoď. Nejsi prvňák, aby se ti musela zadávat slova, ze kterých máš tvořit věty. 5) Odkaz na pagerank vyhoď. 6) Facebook ze spodní části vyhoď. Zkus ho dát na nějaké lepší místo, takto patička vypadá naprosto nepřehledně. 7) Vyraz ty odkazy z nadpisů na úvodní stránce, co vedou na úvodní stránku. Co to má být za skvělý nápad? 8) Text z kontaktního formuláře by mohl po kliknutí zmizet. 9) Ty mrňavé texty vyraz, zbytek textů můžeš zmenšit. 10) Jen se zeptám, jaký má smysl deset nezalomitelných mezer následovaných dvěma zalomeními řádků? 11) Texty nejsou bez chyby. 12) Například na stránce s nadpisem Nabídka certifikovaných masérských a lektorských služeb na klíč pro cestovní kanceláře, firmy, hotely, chaty a tábory ti text vylézá až k okrajům. (Ten nadpis jsem schválně zkopíroval celý. Vidíš, že je příliš dlouhý?) |
||
Spectator Profil |
#4 · Zasláno: 5. 8. 2011, 08:07:38 · Upravil/a: Spectator
Masáže Ostrava:
Hlavně bych začal jednou věcí! Změnil bych barvy elementů, pozadí a písma. Celé to nepříjemně svítí do očí zelenobílou barvou. Je to jako číst zářivý neonový nápis. Když už, tak bych vzal tu tmavější zelenou ze spodu stránky a dal bych jí bez přechodu na celou stránku. EDIT: V textu jsou skryté odkazy někam!? Návštěvník nechápe a hlavně na ně narazí, jen když jezdí po odstavci myší sem a tam. |
||
pcmanik Profil |
#5 · Zasláno: 5. 8. 2011, 08:32:26
Spectator:
Heh to som si az teraz vsimol, ale pri blizsom skumani, su trocha zltsie, to je urcite zamer... |
||
Spectator Profil |
#6 · Zasláno: 5. 8. 2011, 10:19:45
pcmanik:
Já jim vubec nerozumim. Všechno je to stále na titulní stranu, občas na nějakou podstránku, ale nechápu význam. =) |
||
pcmanik Profil |
#7 · Zasláno: 5. 8. 2011, 11:17:07
Spectator:
Nechcem tu rozbiehat debatu, ale to poradil urcite nejaky SEO blabol... Alebo len autor chcel byt prilis SEO... |
||
Masáže Ostrava Profil |
#8 · Zasláno: 5. 8. 2011, 13:17:01
Děkuji Vám všem za skvělé připomínky. Budu na tom dále pracovat. Nedělal to žádný profík, proto jsem šel jsem, abych se dozvěděl něco více. Jste skvělí. Roman
|
||
Časová prodleva: 14 let
|
0