Autor Zpráva
sailgohooo
Profil
prosim cihnite na tuto stranku,
ci su tam neni diery, nieco poupravt v scriptoch, prip. poradit jak sa da nieco napravit.

samozrejme design si nevsimajte..

vopred dik.
Timy
Profil
<span style="margin-top:100000px">škoda, nefunguje...</span> -- tohle už se mi jednou někde povedlo:D

(http://himlhergot.cz) -- bere ti to i tu poslední závorku (do odkazu)
peta
Profil *
sailgohooo
- u smajliku nemas title, mas tam kolem modry ramecek
- 6/45 error/warning hlasi validator, protoze tam nekdo generuje:
<td><strong>Nadpis:</strong></font></td>
A kde mas <font> , kdyz mas </font> ? Ha?


Diry:
1. nekonecna zprava
2. nekonecny pocet smajliku. Moc obrazku se dlouho natahuje navic, kazdy se musi transformovat na img...
na dalsi jsem namatkou neprisel
sailgohooo
Profil
To už je trochu moc. Moderátor.
sailgohooo
Profil
tak nekonecna sprava.. hah? =)
DoubleThink
Profil *
sailgohooo

To už po druhé nedělej.
sailgohooo
Profil
sorry =}
Radek Hrabůvka
Profil
Prošla tahle adresa: testovaci@volny.czech A 50 kilo blábolů taky prošlo.
Display: none se mi nepovedl, to je obdoba toho, co napsal Timy a taky se mi to už párkrát povedlo :-))) Ale nikomu to neříkejte!!!
sailgohooo Tys chtěl otestovat Guestbook proto tam zkouším(e) věci, které jinde nedělám(e).
Jasper
Profil
A co rikate na moji knihu navstev?
http://e4b-2005.ic.cz/book2/
Podporuje i administraci (muzete vyzkouset - do kolonky jmeno napiste jmeno a do kolonky email napiste heslo) a taky podporuje RSS (http://e4b-2005.ic.cz/book2/rss.xml).
Timy
Profil
sailgohooo
email by chtěl nějak ošteřit, zbaští to všechno. Klidně i "Vaclavske namesti 145 a"
Timy
Profil
Jasper
zásadní chyba - když nezadám email nebo jméno, vyhodí to hlášku, vrátí mě to zpátky a vymaže celou zprávu
Jasper
Profil
Email zadavat nemusis, ale mas pravdu to bud osetrim jaascriptem nebo to tam pomoci nejake promene zpatky vlozim. V dali verzi to bud opraveno... Zatim sem se zabyval spise tim rss a administraci a temi regulernimi vyrazy...
wizard
Profil
Používej HTMLSpecialChars
Reg
Profil
jak ste udělali že když tam zadám dlouhej text bez mezer tak ho to rozdělí na řádky místo toho aby to zbořilo layout???
Anonymní
Profil *
jednoducho :

$text = nl2br(Htmlspecialchars(wordwrap($HTTP_POST_VARS["text"],70,"\n",1)));

teda aspon u mna to tak je.. = )
Jasper
Profil
ja na to mam takovou to funkci:
Funkci predam text a pocet pismen, ktere mohou byt v jednom slove


function rozdelit_dlouheslova($text,$pocet_pismen) {


$slovo = Split("[[:blank:]]+", $text);
for($y=0;$y<Count($slovo);$y++):
$slovo[$y] = Trim($slovo[$y]);
if (Strlen($slovo[$y])<=$pocet_pismen):
$celek .= $slovo[$y] . " ";
else:
$delit = Ceil(StrLen($slovo[$y])/$pocet_pismen);
for($z=0;$z<$delit;$z++):
$cast = Substr($slovo[$y], $z*$pocet_pismen, $pocet_pismen);
$celek .= $cast . " ";
endfor;
endif;
endfor;
$text = $celek;
return $text;
}
Anonymní
Profil *
<img>
michal_p
Profil
Já na rozdělení příliš dlouhých slov používám toto:


// $zprava je vstupní text, který chcete rozdělit ( třeba z formuláře ).
// když je dosaženo 77 znaků ( nastavte si podle sebe ), vloží se tag <br>.
// jak jednoduché;))

$novytext = wordwrap( $zprava, 77, "<br>", 1);
$zprava = $novytext;
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0