Autor Zpráva
Jendacz
Dobrý den a ahoj všem,

rád bych se vás zeptal na váš názor na můj web pro naše truhlářství: www.nabytek-bekr.cz.
Rád bych kritiku jak vzhledu tak kodu, jedná se pomalu o moje první stránky myšlené vážně takže budu rád za každý názor díky.
Adrifinel
Chybí mi tam klikatelné logo.
Možná by neškodilo dát tam mapu, kde vás najdou od seznamu, pač ta podle mě ukazuje lépe než ta od Googla. Dále mi tam chybí nějaký ceník nebo prostě něco, aby člověk věděl jak jste drazí nebo naopak levní.
Spectator
Zajímavé písmo :-)
U menu bych dal alespoň nějaký onmouseover efekt
honza33
Vypadá to docela pěkně jednoduše, připomínky viz. Adrifinel a Spectator + ty tři obrázky na hlavní straně mají divně useknutý stín.
Ivy
* Jako zákazníkovi mi tam chybí alespoň orientační ceník. Stránky bez ceníku já osobně většinou přeskakuji. Taky by bylo fajn povídání o termínech dodání.
* Doporučila bych změnit barvu pozadí - například o odstín světlejší nebo tam dát nějakou strukturu, samo se nabízí nějaké dřevo s pěknou strukturou. Takhle to působí příliš jednolitě.
* Asi bych také doporučila upravit description.
* Opravit překlep v keywords "předcíň".
* Kdybyste mě osobně chtěli nadchnout (a možná i jiné) tak si na stránku do samostatné galerie dejte fotky různých druhů dřev. Když se mi to bude líbit tak na to odkážu na své stránce.
peta
FF6, 500x500 (otazky jsou jen jakoby v duchu, neodpovidej)
* nerovnomerny okraj: zhora 20px, zleva 10px, zprava 40px, zespodu 0
* obrazkove pismo je necitelne a rozpite
* stin pod obrazkem v galerii je do bileho pozadi, proc? Gimp umi vyrobit celkem pekny stin, viz http://axpsu.fpf.slu.cz/~web/web-inspirace/
* proc je v galerii sirka radku pokazde jina? To neslo k nekteremu nahledu pridat vic sirky? Nepusobi to prijemne. A proc mas obrazky v logu s kulatym rohem a stinem a v galerii nee?
* kontakty, proc je mapa vpravo pod textem a ne zleva od okraje?
* menicko, logo a paticka se mi nelibi a prijde mi, ze je to vse moc oranzove
* o nas, proc maji nahledy kazdy jinou velikost?
* proc na kazde strance neni nadpis? Jak ma uzivatel vedet, kterou stranku prave rozbalil?
* co se tyce textu, tak orientacni ceny mi tez chybi, kam dovazite, vzdalenost, cena, od koho nakupujete, jake materialy jsou pouzite, jake odstiny barev, dreva. Nejake bezne sestavy, kuchyne, obyvak, kolik asi stoji, co obsahuji v jakych rozmerech... Treba priklad, vybiral jsem si pohupovaci kreslo. Zajimali me barvy dreva, barvy potahu, rozmery, matrace na oper a pod zadek (nestojim o to, aby se mi brzo prosedela, cili, aby to bylo z molitanu nebo tenke), kolik unese vahu. Nakonec jsem zvolil Bradop R26 tusim, za 4.500, ikdyz serie r01 a r02 byla za 1.500, ale jen pro 90kg a nekteri rodice maji 120 :)

OT
Ten nabytek je casto neprakticky.
U stolku policky, o ne si budes otloukat nohy.
Skrinka nahore, skrinka dole a uprostred nic, jednak je ten prostor zastineny a vetsinou ani led prisvetleni to nezlepsi a druhak o horni skrinku se budes otloukat, protoze je vysunuta na stejnou uroven jako spodni a tretak, jeji otevirani mas rozevirani, s tim mam zkusenosti od rodicu, hlava otlucena, co nechava mamka skrinky otevrene (ale nevim, jak to resit, otvirani nahoru je neprakticke, zasouvani o stran, to mas jen pulku skrinky otevrenou).
Postel, ktera ma drevene ohraniceni na delku? Ja mam kolem 1.9m a na vetsine takovych posteli (nebo v oblezeni skninek) se nevyspim, nemuzu protahnout ruce, nohy... Postel na spani by mela mit aspon 2,5x2m.
Jinymi slovy, mam dojem, ze dnesni truhlari vubec nepremysli.
Adrifinel
peta:
OT: Ono je to taky o trendech. Když třeba sleduješ nějakou tu tzv. proměnnu, tak tam dají všude bílej nábytek a gauč, který je tak nízko, že musí být normálně uvažujícímu člověku jasné, že se takovému dědečkovi nebude zrovna nejlépe z něho vstávat.
Jendacz
Ono nábytek na míru znamená že daný truhlář vyrobí a namontuje co si lidi vymyslí.... A když si vybere vzor lamina kde metr stojí řekněme 50 nebo 250 tak se cena nábytku velmi liší kus od kusu. Záleží na tom co si člověk sám vymyslí a vybere. Od toho se také odvíjí cena, která se kalkuluje vždy každému zákazníkovi zvlášť. Postel by skutečně měla mít 2,5x2m, ale když jí zakázník chce třeba 170 cm dlouhou tak je to jen a jen jeho věc :).

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0