Autor Zpráva
Jay
Zdravím,

Prosím o zhodnocení mé první práce v programu Inkscape. už dřív sem se tvorbě grafiky, log apod. chtěl věnovat, ale nešlo mi to. Dnes jelikož už sem na PC fakt neměl co napráci jsem se dal do svého prvního pořádného díla. Orůměrný čas je asi hodina.

Zde je:

Jelikož teď koukám a vidím, že jsem zapoměl Kodose umístit do lodi (je mimo sklo) házím ho sem ještě jednou ve finální verzi.

Jistě toto stvoření budete všichni znát, je to Kodos ze Simpsonů. Předem říkám, že nic není zkopírované. Jen jsem ho vzal jako inspiraci. Použil jsem tento obrázek.

Děkuji za připomínky rady apod. váš Jay
Nox
Osobně mi to přijde na začátek solidní, nevím co přesně víc dodat. Ale nevím jestli takový příspěvek úplně patří zrovna na forum o tvorbě webů...
RockFire
Souhlasím s tím, že to tu nemá co dělat, ale když už, tak bych si víc pohrál s tou lodí
Jay
Co já si pamatuji tak zde se řešily weby a grafika :) a díky za kritiku
RockFire
Názor na stránku ;) Na grafiku tu je zvláštní sekce Flashové animace a grafika
Kcko
Myslím, že jako první pokus více než ucházející. Kdyby si se nudil i dále, měl bych pro Tebe nějakou práci (bohužel finančně neohodnocenou), byly by to nějaké koláže (hlaviček či pozadí ) pro weby jejich návštěvnost se pohybuje okolo 1000-1500 UIP denně, takže snad jako reference. Kontakt v mém profilu.
Jay
Aha tak to se omlouvám :)

Kcko ještě pár obrázků skusím nanečisto a pokud se zadaří dyžtak se ozvu :)
Krakatoa
Žlutá kolečka nemůžou být všude žlutá kolečka pokud to nejsou svítící žluté kuličky připevněné na lodi. :-)
Jay
Krakatoa Ano byl to pokus o světla :D bohužel sem nedostal nápad jak je udělat jinak. Ale zítra si ještě skusím pohrát a tou lodí.
margin
Profil *
Na první pořádný pokus dobré. Chce to , nebo příští práci vylepšit, je to takové ploché, chybí tomu iluze prostoru, třetího rozměru. Koukni třebas na následující SVG obrázky, jak navozují iluzi třetího rozměru:
láhev
tužka
káva
espresso
Jay
margin Á další dost důležitá věc :) díky. Sice to bude už trochu těžší pro mě, ale pokusím se.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0