| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Morlon Profil * |
#1 · Zasláno: 26. 8. 2011, 09:45:05
Mám tu jeden web na zhodnocení
SimsWeb.eu no ten design asi není vyřešenej zrovna nejlíp, ty pruhy jsou dělaný jako div absolutně umístěnej a nastylovanej v css, pokud by jste poradily ňákej lepší způsob budu rád jinak sou to moje první stránky, tak očekávám tvrdou kritiku! |
||
| Morlon Profil * |
#2 · Zasláno: 26. 8. 2011, 09:47:58
ijnak ještě to není úplně hotový, třeba ten eshop, a tak...
|
||
| Ivy Profil |
#3 · Zasláno: 26. 8. 2011, 10:28:46
* Logo vypadá spíš jako SIX. Jinak to fakt ještě není hotový.
|
||
| jenikkozak Profil |
#4 · Zasláno: 26. 8. 2011, 12:43:25
Morlon:
Web mne příliš neoslnil. - Úvodní stránku s možností výběru jazyků bych vyhodil. Nepřináší vůbec žádnou informaci, kromě té, že web existuje ve třech jazykových mutacích, což většinu návštěvníků vůbec nezajímá. Lepší by bylo pokusit se odhadnout, kterou verzi uživatel bude chtít, a předložit mu mu ji s možností pozdějšího výběru jazyka. - Nemohu si pomoci, ale ani ten krátký text na úvodu jazyka mě neláká ke čtení. - Velké popisky, které se zobrazují při pohybu myší po menu spíše překážejí. Je ale fakt, že např. položka SimsWeb bez něj (a dokonce i s ním) návštěvníkovi příliš neřekne, co na dané stránce je (resp. bude; není tam nic), což není správné. - Proč nadpisy číslujete až od dvojky? |
||
| Morlon Profil * |
#5 · Zasláno: 26. 8. 2011, 14:28:10
No úvodní stránka by měla krom jazykových mutací ještě obsahovat, odkaz na eshop a webovou aplikaci( ta je určená zákazníkům kteří používaj ten program), ale pravda o tom automatickém výběru jazyku jsem taky přemýšlel.
Nadpisy jsem čísloval od dvojky protože jedničku jsem chtěl dát na logo, ale ňák sem na to zapoměl |
||
| joe Profil |
#6 · Zasláno: 26. 8. 2011, 15:24:47
- nevím o čem web je
- titulky zobrazující se snad nad vším klikatelným jsou dost otravné a navíc nečitelné - logotyp není čitelný, neříká nic o webu a text na něm "SW SIMS ..." je navíc kostrbatý - eshop má jiný design - nechápu odsazení nadpisů v obsahové části - naopak chybí odsazení seznamů (ul) - v sekci kontakty to je nahuštěné na sebe - patička má patkové písmo - vstupní stránka naprosto zbytečná |
||
| Morlon Profil * |
#7 · Zasláno: 27. 8. 2011, 11:38:21
-proberu se šéfem, změnu textů, aby bylo zjevnější o čem teda je
-většinu titulků jsem odstranil -logo to taky budu muset probrat se šefem, je to logo které firma má už x let -eshop jsem dělal pomocí open-source systému, a předělávat kompletně celý design aby odpovídal zbytku webu si nedávám -odsazení nadpisů jsem dal pryč, a přidal chybějící odsazení seznamů -vstupní stránku v nejbližší době předělám, aby automaticky vybírala jazyk toho kdo tam přijde Díky za kritiku, pokud máte další připomínky, sem s tím |
||
| Ivy Profil |
#8 · Zasláno: 27. 8. 2011, 11:43:07 · Upravil/a: Ivy
Tak tomu logu alespoň zkraťte ramena aby vypadalo víc jako M než X. Kontinuita zůstane zachovaná.
|
||
|
Časová prodleva: 14 let
|
|||
0