Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
valerWEBs Profil * |
Dobrý den,
prosím o rady a názory na stránku http://bezbolestna-liposukce.queen-eunike.cz z pohledu seo, kodu, grafiky, přístupnosti atp. Stránka je nová. Určitě netvrdím že je dokonalá a je ná ní spoustu věcí co vylepšit. Jinak by tam měl byt kontaktní formulář a v nábídce nahoře odkaz na hlavní stránku http://queen-eunike.cz Také by mě zajímalo ná jáké slova by jste mi doporucily cílit. Co vím tak je lepší v dněšní době cílít na víceslovné fráze. Říkal jsem si: bezbolestná liposukce bezbolestná liposukce ostrava ultrazvuková liposukce liposukce břicha liposukce břicha cena tím padem i na samotné slovo liposukce - máte k tomu jěště dalsí nápady? Děkují vám za vaše připomínky, rady, potřehy. valerWEBs Moderátor Davex: Titulek „názory na stránku seo, kodu, grafiky, přístupnosti atp.“ neobsahuje název nebo adresu webu.
|
||
patlal Profil |
Cena toho výrobku chybí omylem nebo je to záměr? Já třeba do restaurací bez vyvěšeného jídelního lístku s cenami zásadně nelezu, protože to bývá zlodějna!
|
||
valerWEBs Profil * |
#3 · Zasláno: 26. 8. 2011, 16:15:03
cena se tam jeste bude dodelavat ...
|
||
margin Profil * |
#4 · Zasláno: 26. 8. 2011, 16:23:46
O funkčnosti přístroje mám také své pochybnosti a text, pokud to není výplňový text lorem ipsum, je nedílnou součástí stránky.
Kód je brkatý, předivovaný, prošpikovaný rádoby SEO <strong> elementy a s přemnoženými třídami, namísto použití kontextu. |
||
valerWEBs Profil * |
Ano kod budu ručne upravovat. Nyní je použit editor tinyMCE a ten tuto "šílenost" vytvořil. Mohu se zeptat co myslíte "namísto použití kontextu" ? Díky
Spíše - Mohu se zeptat co myslíte tím výrazem "namísto použití kontextu" ? |
||
margin Profil * |
#6 · Zasláno: 26. 8. 2011, 16:44:30
Tak jsem se trochu přehlídnul, nejde o "přemnožené třídy", při běžném pohledu jsem měl za to, že jde o tytéž, opakující se třídy, ale je to dokonce použití téhož přímého stylu, ukázku zkrátím, pochopitelné to je i bez zmíněného opakování:
<ul> <li> <div style="text-align: justify;">Používáním přístroje se tvarují problémové partie, kůže se vypíná, tělo se stává atraktivnějším a nastartujeme anti-aging mechanismus.</div> </li> To jde krásně zkrátit, dát třída, nebo idéčko elementu <ul> a tomu deklarovat zarovnání, které se zdědí, <div> je v <li> naprosto zbytečně. <div style="text-align: justify;"><strong>Použití EMS – mikroproudová terapie</strong><br />Tento přístroj patří k nejnovější generaci bionických proudových přístrojů. Základem terapie je zlepšení tělesných funkcí a kondice. Pohyb svalů spotřebovává energii a stimuluje spalování tuků. Spalování tuků při pasivním pohybu je mnohem aktivnějším, 3000-4000 joulů za sekundu.</div> </li> Na nadpisy je nadpis a ušetříte si <br> To, že kód pochází z tinyMCE, mnohé objasňuje, sám to nazýváš "šílenost". |
||
valerWEBs Profil * |
ale jinak myslím si že z hlediska seo je dnes pro vyhledávač nepodstatné jestli dam <div style="text-align: justify;"> nebo <div id="xp8"> a dam do css. Ale jasně.. je to něco uplně jineho třeba takový petrom.cz který jsem taky dělal ale ručně.
ale pokud je u každého ul <div style="text-align: justify;"> tak to je pěkně zbytečné... |
||
jenikkozak Profil |
#8 · Zasláno: 26. 8. 2011, 17:30:05
valerWEBs:
- Na to, že se jedná v podstatě o statickou stránku, nechápu použití jakéhosi podivného redakčního systému. Na můj vkus ta stránka obsahuje moc divů, moc JavaScriptu a moc stylů. (Vždyť obsah nemá ani flexibilní šířku, která by mohla ospravedlňovat vyšší počet divů i rozsáhlejší stylopis.) Koukám, že Word bude za chvíli produkovat lepší zdrojový kód než použitý RS. - Věčným (a otravným) opakováním „bezbolestné liposukce“ návštěvníka neohromíte. A je sice fakt, že Seznam podobné nesmysly baští ochotněji než Google, ale dá se doufat, že časem dostane rozum. Znám ale i výrazně horší rádoby „seo optimalizace“, míru použití klíčového slova na této stránce považuji za snesitelnou. - Nyní už vím, co je to ta bezbolestná liposukce. Jako osvěta je to fajn. Adresu firmy a ten e-mail taky chápu. Nějak jsem se ale nedočetl, co má ta firma s onou BL společného, proč tam vlastně ten kontakt je. |
||
valerWEBs Profil |
#9 · Zasláno: 26. 8. 2011, 17:39:50
já nedělám "seo optimalizaci" vím že ten výraz je nesmyslný a správný výraz je prostě SEO :D a nebo kdyz už tak SEO a v závorce optimalizace pro vyhledávače.... jinak by mě zajímalo jak by jste udelal text aby mel klícová slova kdyz je tam musí mít sice ano josu veci jako google bomby ale proste když se mám optimalizovat na slovo bezbolestna liposukce tak to tam musim vsude možne mít... nebo mate lepsi napad? no a jinak joomla je nejpoužívanejsí RS na světe a používají ji stránky jako danone, ondrašovka, prozeny.cz , portál metro, hardwardská univerzita atp.
|
||
Časová prodleva: 13 let
|
0