Autor Zpráva
svatekr
Profil *
Zdravím.

Rozběhnul jsem si web s nabídkou online her zdarma - www.multigames.cz. Snažím se, abych ve vyhledávačích byl někde vpředu na slovní spojení "Online hry zdarma". Je mi jasné, že je to skoro nemožné.

Poprosím znalce o zhodnocení a případně i nějakou radu. Nejen k technickému zpracování, ale třeba i nějaký nápad co byste čekali na stránkách s tímto zaměřením a zatím to tam nevidíte.

Díky a mějte se fajn.
joe
První slovo, které mě po otevření stránky napadlo - chaos. Takhle nepřehlednou stránku jsem neviděl několik let. A snad (bohužel) se v předních pozicích neobjeví, protože lidé by se na ní moc nevyznali.
Adrifinel
Moc reklam na mě.
Ivy
* Dej jednoduché a decentní pozadí, tohle je vážně chaos. Náhledy her jsou samy o sobě barevné až dost, zbytek by měl být jednoduchý, doporučovala bych spíš nějaké neutrální barvy.
* Ta šedivá "patička" má být SEO? Nechceš to dát raději ke každé kategorii?
Batrachus
Člověk by řekl, že po otevření hry bude moct hrát, a ne, že Facebook bude žádat o povolení kdovíco zveřejňovat a otevře se nový panel s reklamou...
jenikkozak
svatekr:
- Stránka je v IE rozhozenější než kde jinde. Horní menu překrývá úvodní text. (Navíc je to bílý text na bílém pozadí.)
- V IE text na tlačítkách Zapomenuté hesloa Registrace překrývá obrázek na pozadí.
- Ta patička je, s prominutím, neuvěřitelná šílenost.
- Kliknu na hru, otevře se mi v jedné záložce Facebook, ve druhé dost podivný reklamní systém (BLG), ať je to, co chce, dává to smysl? Při kliknutí na jinou hru, mi to v další záložce zobrazí Wedos. Nepodvádíte náhodou s těmi reklamami? Proč vznikají prokliky tam, kde o ně nestojím?
- Co se týče vzhledu, je to spíš jen taková zplácanina všeho, co dům dal.
Navrhuji vyházet aspoň 50 % všech blbostí.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0