| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Alzbet Profil * |
#1 · Zasláno: 7. 10. 2005, 16:15:52
koukněte se pls na stránku mandl.unas.cz a ohodnoťte, zkritizujte, popřípadě napište něco jinýho, co vás napadne...
|
||
| Alzbet Profil * |
#2 · Zasláno: 7. 10. 2005, 16:17:24
lol..... mandl.unas.cz teď je to správně...
|
||
| Timy Profil |
#3 · Zasláno: 7. 10. 2005, 16:28:14
- teď tě naštvu. Ty položky v menu jsou sice zajímavé, ale totálně nečitelné
- na pozadí nepatří takovýto obrázek, text se stává také z části nečitelný - vůbec jsem nepochopil o čem web je (patrně z výše uvedených problémů) - teď jsem si všiml textu "pokud v menu něco nepřečtete, podržte nad tím chvilku kurzor myši" sama tušíš, že to není to pravé. Navíc je text strašně nízko, takže než si ho někdo přečte, patrně už tady dávno nebude... bez obrázků ten web nevypadá až tak špatně, ale s těmi obrázky to fakt není dobré pokoukání |
||
| Alzbet Profil * |
#4 · Zasláno: 7. 10. 2005, 17:33:53
1)nejsem holka, i když to tak asi vypadá, ale to neřeš...už sem zvyklej
2)to pozadí není nejlepší....o vejkendu něco vymyslim a dám tam jiný 3)na ten web choděj hlavně lidi, který tu adresu někde viděli (třeba na plakátu) a věděj o čem je...je docela těžký pochopit o čem je web pro toho kdo tam zavítá náhodou, ale s tim asi nic moc neudělám, no uvidíme 4)to menu - ještě nevim co s tim udělám, ale každopádně zapřemejšlim 5)díky moc za kritiku, chci další! |
||
| Timy Profil |
#5 · Zasláno: 7. 10. 2005, 17:41:01
Alzbet
)nejsem holka, i když to tak asi vypadá, ale to neřeš...už sem zvyklej -- sorry:-) Ale zarazil jsem se a chvíli přemýšlel, jestli "je to on nebo ona". Hmm, špatný úsudek... |
||
| Boy Profil |
#6 · Zasláno: 7. 10. 2005, 18:21:20
Hmm vůbec se mi tento web nezamlouvá a to především z těchto důvodů:
1. Pod tímto bodem si představ všechny výtky Tima, se kterým souhlasím. 2. Mě nedělalo až takové problémy přijít na to, o čem web je, ale na to si to vůbec přečíst. Víš existuje taky někdo s dobře s kalibrovaným monitorem, kterému to skoro vypálí oči, když si chce přečíst něco s takovou kombinací barev. 3. Zvolené písmo není ideální, jelikož položky v menu nejdou přečíst a hlavně hlavička. 4. Pozadí dej spíše černé a kombinuj odstíny šedi a červenou nebo odstíny šedi a žlutou, když si evidentně nevíš rady. 5. Bordery od tabulek jsou dost hodně násilné (tlusté, vícečárové) 6. Mohl bys to celé více zjednodušit. Hmm právě teď mě začalo bolet levé oko, když jsem si tuto stránku prohlížel. Nakonec velmi oceňuji to, o čem je tento web, ale myslím, že by si tato "intituce" zasloužila něco pěknějšího. |
||
| Kráťa Profil |
#7 · Zasláno: 8. 10. 2005, 00:58:12
Nebudu opisovat vše, co napsal Timy. Pouze k tomu dodám, že "vstuptestránku" nebrat, navíc s textem, co tam je... Když jsem si přečetl, že si ho mám prohlížet v tom a tom prohlížeči s takovým a takovým nastavením, tak jsem měl 100 chutí to zavřít.
To si jako mají návštěvníci stáhnout a nainstalovat tvůj oblíbený soft a nastavit si podle tebe monitor? Potěšilo mě, že tam není anketa s otázkou: "Jak se vám líbí tento web?". |
||
| Railbot Profil |
#8 · Zasláno: 8. 10. 2005, 09:27:04
Muzu tak akorat souhlasit s vyse uvedenymi nedostatky. Stranka je temer nepouzitelna.
Kdyz pominu vstupni stranku, ktera by nemela vubec existovat, tak to menu je priserne a pozadi je priserne. Chce to cele prepracovat. Urcite to neda moc prace. |
||
| Alzbet Profil * |
#9 · Zasláno: 8. 10. 2005, 12:45:39
tak jsem tam hodil jiné pozadí...teď to snad vypadá o trochu líp, taky sem trošku ztmavil to písmo, snad to trochu pomůže. Jak to tady tak čtu, tak jsem se rozhodl, že to menu celý předělám a ta vstupní stránka tam je kvůli reklamě, nevim kam bych ji dal a nechci porušovat podmínky webzdarma...
|
||
| Kráťa Profil |
#10 · Zasláno: 8. 10. 2005, 13:17:39
Co ještě ubrat na typech písma? Myslím tím třeba to, nemíchat patkové a bezpatkové. To co je v Times New Roman by mohlo být jako to ostatní.
|
||
| Alzbet Profil * |
#11 · Zasláno: 8. 10. 2005, 13:30:39
vše bezpatkové :)
|
||
| Kráťa Profil |
#12 · Zasláno: 8. 10. 2005, 14:24:12
Ještě k té reklamě. Stránky http://www.qaltmercator.wz.cz/index.html jsou také na webuzdarma, reklama je nastavena na každou stránku dolů, takže podmínky neporušuje. Podle mě, když návštěvník vidí to "nahoru", či jakýkoli jiný konec stránky, nemá důvod rolovat dál, aby viděl ještě reklamu.
|
||
| Alzbet Profil * |
#13 · Zasláno: 8. 10. 2005, 17:29:32
tu reklamu....no ještě nevim co s tim udělám, ale asi tam takhle nechám úvodní stránku
a co menu tímto fontem? novinky co je mandl myslíte si že by to šlo? |
||
| Kráťa Profil |
#14 · Zasláno: 8. 10. 2005, 17:37:57
Tohle písmo je o moc čitelnější. Možná by také nebylo špatné, vymyslet do menu jednoslovné názvy a hlavně, ať už je tam napsáno cokoli, udělat vše stejně široké, podle nejširší položky.
|
||
| Alzbet Profil * |
#15 · Zasláno: 8. 10. 2005, 18:05:41
jj, stejně široký to udělám, na to sem taky přišel, i když teď to vadí jenom v IE, v mozille a v opeře to menu je o dost lepší a všechno je stejně široký...jednoslovný názvy bych asi nevymyslel, takže je nechám jak jsou...jinak moc díky za všechny rady a připomínky!!!
|
||
| Alzbet Profil * |
#16 · Zasláno: 9. 10. 2005, 12:51:02
zkoukněte tenhle web prosím ještě jednou, zkusil sem ty věci, co jste psali zlepšit a zajímalo by mě co je tam ještě špatně...ty nadpisy ještě dodělám ve stejném fontu jako je teď menu, aby to bylo jednotný...
|
||
| Kráťa Profil |
#17 · Zasláno: 9. 10. 2005, 13:27:48
Co ještě udělat ta tlačítka v menu "zamačkávací"? Jinak ten font je o dost lepší. Možná by to bylo lepší, udělat vše jednotné.
|
||
| Alzbet Profil * |
#18 · Zasláno: 9. 10. 2005, 14:59:42
tak sem je udělal...dokonce se mi povedlo, aby to fungovalo ve všech prohlížečích, což jsem vůbec nečekal, ale nevím proč, v mozille aby se to zamáčklo, tak se nesmí kliknout na obrázek, ale třeba na border....jednotný to všechno udělám, ale bude to chvíli trvat....a co ten web jinak?je dobrej?je špatnej?co ještě zlepšit?
|
||
| Alzbet Profil * |
#19 · Zasláno: 10. 10. 2005, 14:37:35
fakt by se nenašel nikdo, kdo by to teď ohodnotil?
|
||
| RPG Profil |
#20 · Zasláno: 10. 10. 2005, 20:03:50
omg... je to asi věc vkusu, ale tuhle zelenou barvu nesnáším. Je moc ostrá, bolí z toho oči.
|
||
| Alzbet Profil * |
#21 · Zasláno: 11. 10. 2005, 08:14:16
heh....tohle už jsem jednou chtěl opravit, jenže doma mam hodně blbě zkalibrovanej monitor, takže mě ta barva vůbec nevadí a nějak jsem na to pozapoměl...díky, je tam trochu jiná ;)
|
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0