Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Misiak Profil * |
Prosim napiste mi vase pocity na moj web.
www.misiak.ic.cz |
||
Railbot Profil |
#2 · Zasláno: 9. 10. 2005, 13:45:05 · Upravil/a: Railbot
Ten design se mi moc nelibi, ale to je jen otazka osibniho vkusu. Neni to nahodou nejaky template? :)
Jinak bych tem strankam ubral trochu sirky, jelikoz v 800x600 se musi pouzivat dolni posuvnik. Tu ikonku CSS valid dej nekam dolu a texty (v O mne napr.) se snaz neujak upravit pomoci odstavcu apod. Takhle naslapnuty na sebe to neni vubec hezky a blbe se to cte. A odkazum v textu dej trochu jinou barvu nebo aspon hover efekt (podtrzeni) pri najeti mysi. Jinak OK. |
||
Misiak Profil * |
#3 · Zasláno: 9. 10. 2005, 16:17:06
Diky. No ono sa mi to trochu roztiahlo :-) Ale robim na novej. Nie template nerobim a toto je cisto moja tvorba.
|
||
Misiak Profil * |
#4 · Zasláno: 9. 10. 2005, 16:18:53
Ale diky za kritiku. ;-) aj zla kritika je dobra lebo nas zenie k lepsim vykonom.
|
||
00flash00 Profil |
#5 · Zasláno: 9. 10. 2005, 18:58:11
aaaaaa ako si spravil to nahodny vtip? mas v nejakom textovom dokumente vipisane vtipy? alebo to tahas z funny.sk?
|
||
RPG Profil |
#6 · Zasláno: 9. 10. 2005, 21:11:45
Nooooo... ty barvy se mi ale VŮBEC nelíbí :-))
Zvýraznění odkazů (hover) v menu... OMG. Zkus jinou než šedou. Orámování celé stránky bych nenechal přerušované. Hodně používáš tabulky, zkus to nahradit oddíly s formátováním pomocí tříd. Jinak dobrý. :-) RPG |
||
Misiak Profil * |
#7 · Zasláno: 9. 10. 2005, 21:44:40
Diky. Chystam novy web. CSS layout chcem pouzit. To ze ja som tu stranku robil narychlo. Inac tie vtipy su cez MySQL a PHP. ;-) Ak chces ozvi sa na ICQ 215-160-744 alebo misiak_k@stonline.sk
|
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0