Autor Zpráva
Vladas
Profil *
Podívejte se na tyto školní stránky - www.zsamsbrna.cz - dají se použít?, Nebo jsou špatné. Dík.
o_O
Vladas:
Jsou nepoužitelné s vypnutým javascriptem. Proč se stránky otevírají přes něj? Nesmysl.

Javascript je jen pro pohodlí uživatelů, stavět na nich své stránky nelze.
Vladas
Profil *
To je dobrý, jak vypnu javascript? Mslím si, že javascript je základ všech prohlížečů a nikdy jsem ho u žádného nemusel zapínat. Kolik lidí si ho vypne nevím, ale moc jich nebude. Hlavně rodiče školních dětí to asi řešit nebudou. Zobrazují se mi dobře i na mobilu a to nemám žádný poslední model.
o_O
Vladas:
To je dobrý, jak vypnu javascript?
V každém prohlížeči jinak.

Mslím si, že javascript je základ všech prohlížečů
To je, ale k tomu základu patří i možnost vypnout si jej. Většinou, při prolézání neznámých stránek javascript vypínám.

Zobrazují se mi dobře i na mobilu a to nemám žádný poslední model.
Nejde o to jestli se zobrazují dobře Vám, ale jestli se budou zobrazovat dobře skupině lidí pro které je stránka určena. Řešit odkazy javascriptem je to samé jako škrábat se pravou rukou na levém uchu.
Vladas
Profil *
Díky, poraď mi jak vypnout javascript ve FireFoxu, chci vidět co stránky udělají a pokusím se je přispůsobit.
johnl
Vladas:
poraď mi jak vypnout javascript ve FireFoxu
V horní lištičce: Nástroje > Možnosti > Obsah > Povolit Javascript

Stránky jsou bez javascriptu neprůchozí.
margin
Profil *
Vladas:
Díky, poraď mi jak vypnout javascript ve FireFoxu, chci vidět co stránky udělají
Nebudou ti fungovat hover efekty, ale to se dá přežít. Horší je, že ti nefingují odkazy, protože cíl odkazů máš "#".
<a href="#" class="verdana80FFFFFFtb" onclick="jsLink('http://www.zsamsbrna.cz/oskole/oskole.htm','');return false;" onmouseover="this.className='a';" onmouseout="this.className='verdana80FFFFFFtb';">O škole</a>

Místo toho dej do HTML něco takhle jednoduchého (obdobně pro další odkazy):
<a href="http://www.zsamsbrna.cz/oskole/oskole.htm">O škole</a>

A do CSS přidej (obdobně pro další sloupce "menu"):
#ldhezsmenuhl a {font-family: Verdana, Arial, sans-serif; color: #000; text-decoration: none;}
#ldhezsmenuhl a:hover {color: #909; text-decoration: underline;}

Stránky jsou bez javascriptu neprůchozí.“, a to i pro vyhledávače, jako Seznam a Google.
Proč je favicon o rozměru 24×24px?
Všechny stránky mají týž, neměnný TITLE.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0