Autor Zpráva
Boy
Profil
Znovu zde dávám už více propracovaný návrh na redesign stránek Hon okna dveře, který už není ve formě obrázku, ale už normální hmtl a nastylováno pomocí css. Fungují jen dva odkazy v menu pro ukázku Historie a Ceník. Nad title se prosím nepozastavujte je to takový propracovanější návrh

Redesign Hon okna-dveře s.r.o.
Railbot
Profil
Pekne a validni :)
Filips
Profil
mě se to líbí.

Dobrý
Dero
Profil
- zarovnání do bloku osobně doporučuji nepoužívat - viz můj článek
- na stránce by se měl vyskytovat pouze jeden nadpis nejvyšší úrovně (h1)
- osobně bych doporučil mírně větší výšku řádku, takhle natěsnaná verdana se mi špatně čte
- v CSS doporučuji uzavírat textové řetězce do uvozovek: př. background-image: url("./relativni/cesta/k_obrazku/kyzeny_obrazek.jpg");
- v CSS jsem zahlédl několikrát padding definovaný nějak takto: padding-left: 4px; padding-right: 4px; padding-top: 4px; -- elegantnější je padding: 4px 4px 0 4px;
- v patičce chybí kontakt na webmastera
- chudá metadata (je dobré uvádět ještě meta keywords, description; často pak ještě author) -- tohle je jen doporučení, ne výtka


Jinak dobrý.
Boy
Profil
Jo jasně.
Na stránce se bude samozřemě vyskytovat jenom jeden nadpis první úrovně, anebo pokud bude potřeba, tak ho definuju jako h2 a posunu to o stupeň níž, když je takový hřích dávat na stránce dva h1
2. S tou výškou řádku je to dobrý nápad díky
3. Podle mě to není nutné - takový detail, který na výsledek podle mě nemá vliv
4. To je dobrý nápad, akorát mi prosím objasni co znamená první, druhé, třetí a čtvrté číslo. Tedy v jakém je to pořadí. Jestli left, right, top, bottom, nebo jinak.
5. V pohodě. Dodělám. Aspoň mám čím zaplnit patičku, ale radši tam dám jen odkaz do kontaktů a zde bude na mě kontakt.
6. Na metadata jsem se prozatím vybodl. Samozřejmě je tam doplním.

Díky.
Kráťa
Profil
Mě se to líbí. Ještě víc by se mi to líbilo, kdyby ten prostředek vypadal nahoře jako po stranách.
RPG
Profil
Mně se to taky líbí. Nemám co dodat.
Fred
Profil
objasni co znamená první, druhé, třetí a čtvrté číslo. Taky jsem si to dlouho nepamatoval, je to odshora ve směru hodinových ručiček. Tedy horní, pravý, dolní a levý.
Boy
Profil
Hodinové ručičky si snad zapamatuju. Díkes

Kráťa
kdyby ten prostředek vypadal nahoře jako po stranách Tohle mi musíš vysvětlit.....jakse jsem tě nepochopil.
Kráťa
Profil
Fred
???????????????
Nemělo to být jinam? Nepíšeš o hromadném zadávání třeba margin?
margin: 10px 25px 10px 5px (horní, pravý, dolní, levý)
Boy
Profil
Dyť to teďkom fred napsal. Tak jak jsi myslel to že by bylo lepší, kdyby ten prostředek vypadal nahoře jako po stranách.
Kráťa
Profil
Boy
Nestíhám tak rychle psát. Měl jsem na mysli to zakončení šedého, aby byl vidět kousilínek pozadí.
Boy
Profil
Myslíš, aby se jako kdyby prolínalo pozadí s hlavičkou?
Kráťa
Profil
Boy
neeeeeeee neumím se vyjádřit. Vyrobím obrázek a dám to na web.
Kráťa
Profil
Myslel jsem to nějak takto, jako je na tomto neumělém obrázku:

Boy
Profil
No už tě chápu, ale teď by to strašně hodně lítalo jakoby ve vzduchu. Už jsem to taky zkoušel.... věř mi...opticky to nepůsobí pěkně.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0