Autor Zpráva
ballancer
Profil *
Právě jsem dokončil neoficiální stránky ke hře Cyparade Ballance.
http://www.ballance.gzk.cz

Co na ně říkáte?
okolojdouci
Profil *
Čtyřstránkový miniwebík o hře, kterou neznám. Takže můžu hodnotit dvě věci: design webu a to, jestli mě ke stažení hry nalákal.
Design je tvořen několika málo barvami, které k sobě neladí. Modrá je jako pozadí moc tmavá, bílá jako pozadí menu je moc kontrastní. Jpeg šum kolem písmen v záhlaví nevypadá dobře.
Celkově:
- grafika slabá. Nemáš pro to oko.
- obsah žádná sláva. Jestli je to o hře, která tě nadchla, tak to nadšení na tom není vidět ani trochu
- kód jsem chtěl ohodnoti jako slušný, dokud jsem nenarazil na toto:
..
Pokud přejedete 
přes transformátor s jinou kuličkou jakoukoliv 
rychlostí, bude vaše kulička zastavena a změněna.</p>
<p>&nbsp;</p>
<p><b>Dřevěná</b><p>Základní kulička ve hře, která je 
zlatou střední cestou mezi papírovou
..

.. přičemž Dřevěná je nadpis. Ouha.
Mistr
ballancer:
(1) Černé písmo na tmavém podkladu se hůř čte.
(2) Ve stránce O hře v oddíle O co jde v Ballance? píšeš stále o kuličce a najednou se Ti objeví zmínka o jakémsi míči. O co jde?
(3) Občas zazlobí stylistika, jako například ve stránce O hře, kde píšeš Hra vyniká dobře zpracovanou grafikou, zvukovými efekty, ale také stylovou hudbou. To bych poupravil buď do podoby Hra vyniká dobře zpracovanou grafikou, zvukovými efekty a také stylovou hudbou. nebo Hra vyniká nejen dobře zpracovanou grafikou či zvukovými efekty, ale také stylovou hudbou.
(4) Opět ev stránce O hře si oprav překlep Doporučuji přečíst si dobovou recnezi z roku 2004 - ODKAZ.
(5) Na webu se nedoporučuje uvádět podtrženě cokoliv jiného, než jsou odkazy - viz třeba text -Staženo:19 ve stránce Nároky.
(6) Postrádám klikací logo.
(7) Není vhodné mít neustále totožný titulek stránky (tag TITLE v části HEAD v HTML kódu stránky).
(8) Osobně bych kapitolku Kde Ballance seženu? nehledal na stránce Nároky.
(9) Oceňuji zvýraznění položky v menu příslušející aktuální stránce.
(10) Proč nadpisy Dřevěná, Papírová či Kamenná ve stránce O hře neuvést pomocí HTML tagu h3, na což zde už upozorňuje také kolega okolojdouci?
ballancer
Profil *
2) Původně jsem psal o míčích, ne o kuličkách, pak jsem došel k závěru že by bylo lepší psát o kuličkách než míčích a následně všechny míče přepsal na kuličky a jeden zapoměl ... OPRAVENO
4) Díky OPRAVENO
6) Klikací logo nahrazuje ve Menu odkaz "Uvod"
7) Z jakého důvodu?
9) To je samozřejmost ...
Mistr
ballancer:
6) Klikací logo nahrazuje ve Menu odkaz "Uvod"
Vím, ovšem návštěvníci jsou na klikací logo zvyklí. Tak proč jim ho nenabídnout? Děláš stránky přeci pro ně, ne? Nebo se mýlím?

7) Z jakého důvodu?
Už o tom psal Yuhů na příslušné stránce svého webu.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0