Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Gecko Profil * |
#1 · Zasláno: 6. 11. 2011, 16:23:44
Zdravím,
byl bych velice rád, kdybyste mi zhodnotili redesign webových stránek www.ocnivady.cz . Minulé stránky vypadaly takto (omlouvám se za kvalitu náhledu). Jde mi hlavně o jednoduchou orientaci na webu, grafické serepetičky šly stranou. Děkuji. |
||
ninja Profil |
#2 · Zasláno: 6. 11. 2011, 17:59:13
Nepřehledné. Původní varianta byla lepší.
|
||
Gecko Profil * |
#3 · Zasláno: 6. 11. 2011, 19:13:52
Celkově, nebo jen to menu?
|
||
marcus33cz Profil |
#4 · Zasláno: 6. 11. 2011, 19:17:53
- Reklamu nahoře hned pryč, více Vám škodí než vydělá.
- Uživatele hned ztratíte tím obřím "bannerem" (nebo co to je), protože ho bude ignorovat a bude si myslet, že stránka nemá obsah - Místo banneru vypisovat nějaký článek - Nahoře jsou dva horizontální pruhy, zase rušivé, stačil by jeden Původní varianta byla pro uživatele rozhodně lepší. |
||
Gecko Profil * |
#5 · Zasláno: 6. 11. 2011, 22:05:43
S bannerama a reklamama hýbat nemůžu, řeším jen design pro majitele.
S tou horní lištou máte pravdu, asi jí dám pryč. S tím menu si ještě tedy vyhraju, ale nerad bych ho měnil, líbí se mi jak j :(. Napište prosím, konkrétně, co se Vám v menu nelíbí, to že byla minulá verze lepší mi nic neřekne. |
||
okolojdouci Profil * |
#6 · Zasláno: 6. 11. 2011, 23:15:25
Gecko:
Stránka je přeplácaná, nejvýraznějším prvkem je animovaný odkaz na něco, co mě vůbec nezajímá. Působí to jako reklama nejhoršího stupně otravnosti. Hlavní menu zaniká kvůli výraznějším prvkům okolo a kvůli pozici mezi bannery. Rozbalovací menu, které překrývá skoro celý obsah, nevypadá dobře. A o to hůř, když je to u sekcí "Vše o zraku" a "Zajímavosti a videa" zbytečné. |
||
Gecko Profil * |
#7 · Zasláno: 7. 11. 2011, 08:43:08
okolojdouci:
Ok, zamyslím se nad tím, asi to menu dám opravdu pryč. Poté pošlu odkaz znovu. Děkuji všem. |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0